تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 400 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کابل یو اس بی وصله ؟ اول مودم رو خاموش کنید بعد یو اس بی رو وصل کنید و اتصال دو پین رو بر قرار کنید و مودم رو به برق بزنید و حالا برید همین مسیر ببینید فرقی کرده این مشخصات که الان نامشخص هست .

مال منم همینجوریه.. فعلا فقط یه راه مونده اونم نصب ویندوز xp هستش شاید با ویندوز xp درایورش نصب بشه

2. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکلو دارم.نکنه این مودمهای جدید مشکل دارن؟
    فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به جدیدی مودم.ضمن اینکه مودم من ۱ سال و ۲ ماهه که دارم
    Last edited by farzad021; 05-01-2019 at 23:55.

4. 2 کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعید میدونم چند نفر با ورژن 196 مودم تهیه کردن و راحت فریمور زدن و انلاک هم کردن . کلا من هنگ کردم
    داداش منم تونستم آنلاک کنم با همین مودم... ولی بعد از قطع شدن موقع فلش زدناز ورژن 195 به ورژن 192 دیگه درایورش نصب نمیشه

6. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    OIII

پيش فرض

کابل یو اس بی وصله ؟ اول مودم رو خاموش کنید بعد یو اس بی رو وصل کنید و اتصال دو پین رو بر قرار کنید و مودم رو به برق بزنید و حالا برید همین مسیر ببینید فرقی کرده این مشخصات که الان نامشخص هست .
    بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.
    بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
    مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
    فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
    فکر میکنم چون یکی دو‌بار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
    چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
    اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.

8. این کاربر از farzad021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :

همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .

شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه .

10. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.
    بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
    مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
    فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
    فکر میکنم چون یکی دو‌بار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
    چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
    اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.
    درسته اینها هم راه حل های خوبی هستن فقط شما که این کارها رو میکنی اون کابل رو هم یا تست کن با مولتی متر یا تعویض کن .

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash.74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ویندوز 7 دوباره نصب کردم ، بلافاصله همین کارو کردم ، باز هم نشد

این روش هم جواب نداد به کل

وقتی مودم رو وصل میکنم ، در قسمت دیوایس های usb ، کلا 2 تا دیوایس اضافه میشه ، یکی Unknown Device و یکی HUAWEI Mobile Conncet - Bus Enumeration Device که دومی رو بعد از نصب اون فایل درایور ها آورد.
    به کل Ports چیزی نمیاد و COM PORTS نمیاد توی دیوایس منیجر. (سعی کردم دستی اضافه کنم و درایور بهش بشناسونم نشد ، با Driver Genius ، پورت های com رو ریستور کردم ولی باز هم بعد از وصل کردن مودم در دیوایس منیجر چیزی نیاورد برای Ports )
    سیم رو هم کندم دوباره لحیم کردم حتی
    متوجه نمیشم مشکل کجاست اصلا
    اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 3 کاربر از arash.74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برا ویندوز 8 و 10 هستش .

16. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arash.74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این برا ویندوز 8 و 10 هستش .
    بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشه

18. 3 کاربر از arash.74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :

همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .

شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه .
    چند ساعت پیش همینکارو کردم یه کابل دیگه لحیم کردم ولی بازم درست نشد

20. این کاربر از abdollahy2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •