مال منم همینجوریه.. فعلا فقط یه راه مونده اونم نصب ویندوز xp هستش شاید با ویندوز xp درایورش نصب بشه
مال منم همینجوریه.. فعلا فقط یه راه مونده اونم نصب ویندوز xp هستش شاید با ویندوز xp درایورش نصب بشه
فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به جدیدی مودم.ضمن اینکه مودم من ۱ سال و ۲ ماهه که دارم
Last edited by farzad021; 05-01-2019 at 23:55.
داداش منم تونستم آنلاک کنم با همین مودم... ولی بعد از قطع شدن موقع فلش زدناز ورژن 195 به ورژن 192 دیگه درایورش نصب نمیشه
بله وصله. دقیقا با همین روال میرم جلو اما مشکل پا برجاست.
بیشتر از ۵ ساعت وقتمو گرفت امروز ولی نشد که نشد.
مشکل از کابل هم نمیتونه باشه اصولا ، چون دقیقا با همین کابل آنلاک کردم و کابل هم قطع یا ... نشده.
فقط مونده یه چیز رو تست کنم ، اون هم اینکه فردا با هویه کل سیم و قلع های روی اون قسمتی که لحیم میکنیم رو بردارم و حسابی تمیزش کنم و برسونم به پایه ، با مسواک و الکل تمیزش کنم و دوباره لحیم کنم.
فکر میکنم چون یکی دوبار لحیم شده و کنده شده ، قلع به جا مونده روی پایه ها داره این وسط یه شیطنتی میکنه که نمیذاره درست متصل شه.
چون وصل میشه و یه قسمتیش رو میشناسه ولی یه قسمت رو نه ، احتمال میدم مشکل همین میتونه باشه فقط.
اگر با این کار هم درست نشه دیگه احتمالا اون قسمتی که برای اتصال یو اس بی هست و لحیم میکنیم سیم رو ، خراب شده.
عکس قبل و بعد از قسمت دیوایس منیجر موقع به حالت بوت یو اس بی بردن مودم :
همونطور که میبینید قبل وصل مودم به کامپیوتر و بعد وصل و رو حالت بوت پین بردن فقط یک گزینه تغییر پیدا میکنه و اضافه میشه و در قسمت usb هیچ تغییری صورت نمیپذیره و درایو این قسمت بار اول وصل مودم به کامپیوتر نصب و فعال شده و هر باز نیاز به نصب و یا فعال سازی نیست .
شما یک کار هم انجام بده چون با یه کامپیوتر دیگه هم تست کردی و اتصالی هم نداره محل لحیم کاری میمونه خود کابل usb کلا این کابل رو باز کن و یه کابل دیگه لحیم کن . اخرین راهی که به فکرم میرسه .![]()
درسته اینها هم راه حل های خوبی هستن فقط شما که این کارها رو میکنی اون کابل رو هم یا تست کن با مولتی متر یا تعویض کن .
اگه این فایل رجیستری رو امتحان نکردین اینم تست کنید ضرر نداره. اجراش کنید و بعدش یه بار کامپیوتر رو ریستارت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برا ویندوز 8 و 10 هستش .
بله دقیقا مشکل من رو تو ویندوز 10 حل کرد. اما چون مشکل ایشون هم خیلی شبیه اتفاقیه که برای من میوفتاد گفتم شاید ویندوزشون سرویس پک یا درایور پکی داره که مشکل ایجاد میکنه و با این روش حل بشه
چند ساعت پیش همینکارو کردم یه کابل دیگه لحیم کردم ولی بازم درست نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)