البته من توی پنل مودم نگاه کردم از 3700 هم پشتیبانی میکرد یعنی هم 3500 هم 3700
البته من توی پنل مودم نگاه کردم از 3700 هم پشتیبانی میکرد یعنی هم 3500 هم 3700
بله صحیحه، منظورم این بود که از fdd پشتیبانی نمیکنه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مودم رو دو شنبه تحویل گرفتم فقط وایمکس به اسم خودم نبود اما کارت ملی خودم رو دادم
نمیدونم شاید به خاطر اینه فعال نمیکنن؟
خیلی عجله ندارم تا 30 ام اینترنت دارم
با توجه به اینکه لپتاپم با وای فای این مشکل داره ، لطفا توضیح بدید چطور از مودم adsl به عنوان روتر تقویت استفاده کنم؟ اگه کسی اطلاع داره....
و اینکه این سیمکارت TD رو گوشیم کار میکنه؟
Last edited by ShadowDragon; 17-05-2017 at 19:48.
فکر کنم باید مودم رو بذاری رو حالت bridge و با کابل شبکه یکی از پورت هاشو که با حالت bridge کار میکنه(معمولا یکیش کار نمیکنه*) به یکی از خروجی های شبکه مودم TD وصل میکنی. که دوستان حتما بهتر میدونن.
نه، سیم TD روی گوشیت کار نمیکنه، مگر گوشی S8 (که اونم ۱۰۰ درصد هنوز اعلام نکردن، فقط سخت افزارش نصب شده)، و جدیدتر که در چند سال دیگه از این فرکانس استفاده می کنن.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان من سیم کارتم دیروز فعال شده ولی فقط 100 مگ داشته و خبری از بسته 15 گیگ 3 ماهه نیست وضعیت شما هم همینطوره؟
سلام
1.من مودم 4g ایرانسل دارم( e3372) دارم، این مود b5142 td lte خوبه؟ من اهوازم . و پینگ برام مهمه، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
2. اگه سیمکارت usim رو بذارم روی این مودم سرعتش با مودم e3372 تفاوت داره؟
3. پورت لن داره؟
واسه بعضی کاربرا پانزده گیگ فعال نشده .. به ایرانسل زنگ بزنید فعال کنن
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
منم این مودم رو 2شنبه تحویل گرفتم. تا این لحظه سیمش فعال نشده و با سیم خودم تست کردم. اینجا سیگنال وایمکس فوله ولی سیگنال TD بین 3 تا 4 چراغ در نوسانه و سرعت هم نهایتش 14مگ دانلود 6مگ آپلود که البته این بستگی به منطقه داره. اینجا ترافیک خیلی بالاس رو FDD هم سرعت همین حدوداس.
کنجکاو شدم ببینم چه آنتنی توش کار گذاشتن و با کلی بدبختی بازش کردم که عکسشو براتون میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه روی چیپ هاش رو پوشوندن و معلوم نیست از چه CPU ای استفاده کردن اما اینطور که مشخصه زیاد قوی نیست.
آنتنش همونطور که تو عکس مشخصه همون آنتن وایمکسه:
توی یک سایت هم عکس کامل آنتن رو پیدا کردم:
و این هم دل و روده مودم BM632w که آنتنش فرق داره:
نکته: کانکتور آنتنش به B5142 میخوره اما دیگه حال تستش نبود.
و این هم قدرت سیگنال:
نکته: ظاهرا یکسری جاها پهنای باند رو 15مگاهرتز گذاشتن که احتمال میدم بخاطر اینه که تو اون منطقه هنوز وایمکس فعاله و 5مگاهرتز پهنای باند رو اشغال کرده.
4. از کجا مودم وایمکسم رو تعویض کنم از ایرانسل شاپ یا فروشگاه yello؟ یعنی اگه از ایرانسل شاپ تعویض کنم ممکنه یه مودم دیگه ای غیر از b5142 بفرستن؟ چون فقط فروشکاه yello زده تعویض با مودم b5142 ولی توی shop.iranncell نوشته تعویض با مود td lte
سلام
1.من مودم 4g ایرانسل دارم( e3372) دارم، این مود b5142 td lte خوبه؟ من اهوازم . و پینگ برام مهمه، دوستان لطفا راهنمایی کنید.
2. اگه سیمکارت usim رو بذارم روی این مودم سرعتش با مودم e3372 تفاوت داره؟
3. پورت لن داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)