سلام.
محتوای مخفی: وضعیت خط
وضعیت خط چه طور است؟
سلام.
محتوای مخفی: وضعیت خط
وضعیت خط چه طور است؟
بله ، بیشترم میده ؛ عموما بین 128 تا 140 عه ولی واسه بعضیا بیشترم بوده!! ( بستگی به مرکزتون داره )
نمیدونم والا ، تا حالا امتحان نکردم.
به 23099 زنگ بزن و ازشون بپرس.![]()
سلام به همه
من الان اینترنت ۲ مگ نامحدود مخابرات دارم، تنها مشکلی که باهاش دارم پینگ ضعیف با سرورهای خارجیه.
چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست و زمان مکالمات تصویری یا حتی صوتی، اکثر مواقع با مشکل مواجه میشه.
میخواستم از دوستان بپرسم سرعت سرویس های نامحدود شاتل چطوره و اینکه معمولا پینگ تایم چقدره؟
ممنون
خطت خوبه ؛ منتها الان با توجه به اینکه rate خطتو بستن رو 12 مگ ، واسه همین snr ( نویزت ) اومده رو 8.6 و احتمال پرش لینک و کم شدن کیفیت اینترنتت زیاده ( البته اگه چیپست مودمت برودکام باشه ، مشکلی پیش نمیاد و تا 4 هم اوکیه )
پرش لینک یا قطعی اینترنت اینا نداری؟!!!
اون زمانی که من شاتل داشتم ، پینگش همین حدودا بود ( 200 تا 300 ) و زیاد تعریف کردنی نبود ؛ حالا الانو نمیدونم!
اون مشکلی که شما هنگام مکالمه داری و ارتباطت کانکت و دیسکانکت میشه ، به خاطر اختلالی هستش که اینا روی پروتکل udp انداختن و فیلترینگ هوشمندیه که راه انداختن!! البته پینگ هم تاثیر گذاره ها ، منتها پینگ 200 تا 300 نباید در مکالمه مشکلی ایجاد کنه...
در نهایت اینکه ، به نظر من به هیچ وجه سرویس نامحدودتو تخلیه نکن ، چرا که دیگه هیچ جایی نامحدود نیست و سرعتتو محدود میکنن ؛ همینو بچسب که از خیلی جاها بهتره![]()
پس اینطور که معلومه باید دست به دامان قیلطرپکن ها بشم!
ممنون از راهنماییت
- - - Updated - - -
پس اینطور که معلومه باید دست به دامان قیلطرپکن ها بشم!
ممنون از راهنماییت![]()
سلام. شما در 2 صورت میتونی سرویستو تغییر بدی، یا اتمام حجم یا اتمام دوره. اگر میخواهی قبل از پایان زمان یک ماه سرویستو عوض کنی، بهتره حجم باقیمانده ترافیکت رو مصرف کنی و تموم کنی بعد درخواست سرویس جدید بدی اینجوری متضرر هم نمیشی.
سلام. در مورد این چیپست برودکام که فرمودید از کجا میتونم متوجه بشم چیپست مودم چیه؟ من مودمم Dlink-2750U هستش.
مودمت سفیده یا مشکی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)