تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 262 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام - دوستان تو PES 2015 چه جوری میشه ضربه ی آکروباتیک (برگردون) زد؟!
    سلام. عزیز! این حرکت خیلی خیلی کم رخ میده. برا من که الآن 3 ماهی میشه دارم PES 2015 رو بازی می کنم، سه چهار بار بیشتر پیش نیومده، اونم شانسی. در کل روش کار به این صورته که از هر جای زمین که برا یارت سانتر کردی، یارت دقیقاً باید جلوی دروازه ی حریف باشه به طوری که به محض زدن ضربه، توپ بره تو دروازه. وقتی سانتر کردی، خیلی باید دقّت کنی. به محض این که توپ از گردن یارت که جلوی دروازه ی حریف ایستاده، اومد پایین تر، در جا دکمه ی شوت گل رو بزن. همون طور که گفتم، این اتّفاق به ندرت می افته؛ اونم به خاطر دقّت بالایی که نیاز داره!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. عزیز! این حرکت خیلی خیلی کم رخ میده. برا من که الآن 3 ماهی میشه دارم PES 2015 رو بازی می کنم، سه چهار بار بیشتر پیش نیومده، اونم شانسی. در کل روش کار به این صورته که از هر جای زمین که برا یارت سانتر کردی، یارت دقیقاً باید جلوی دروازه ی حریف باشه به طوری که به محض زدن ضربه، توپ بره تو دروازه. وقتی سانتر کردی، خیلی باید دقّت کنی. به محض این که توپ از گردن یارت که جلوی دروازه ی حریف ایستاده، اومد پایین تر، در جا دکمه ی شوت گل رو بزن. همون طور که گفتم، این اتّفاق به ندرت می افته؛ اونم به خاطر دقّت بالایی که نیاز داره!
    اینجوری که خیلی مسخره میشه!
    تو پی اس 13 و 14 و 12 و ... شیوه ی کار به این صورت بود که هر موقع دکمه ی جهت دار کیبرد (سمت مخالف دروازه ی حریف) رو میزدی و بعد دکمه ی شوت رو میزدی، برگردون میزد! خیلی راحت و عالی.
    تو PES 15 پس کلاً قابلیت برگردون زدن نداره میشه گفت؟!

3. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینجوری که خیلی مسخره میشه!
    تو پی اس 13 و 14 و 12 و ... شیوه ی کار به این صورت بود که هر موقع دکمه ی جهت دار کیبرد (سمت مخالف دروازه ی حریف) رو میزدی و بعد دکمه ی شوت رو میزدی، برگردون میزد! خیلی راحت و عالی.
    تو PES 15 پس کلاً قابلیت برگردون زدن نداره میشه گفت؟!
    برگردون بودن که هست توش ولی به همون صورتی که گفتم! کلّاً من آخرین PES ـی که بازی کردم، 2011 بود و الآن بعد چهار سال اومدم بازی کنم، دیدم خیلی فرق کرده و خیلی هم سخت شده! بازیکن حریفو یه ناخونک بزنی، داور سریع خطا می گیره! پاس تو عمق بدی، 90% مواقع میرسه به یار حریف. دسته یک رو قوی تر و با اولویت بالاتر از دسته دو تنظیم کردن و... کلّاً خیلی مسخره کردن بازی رو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.دوستان کسی میدونه این بازیکنای dummy رو بعد از نصب پچ galaxy چطور میشه از بین برد.هیچ جور نمیشه پاکشون کرد.ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تو حالت آنلاین بازی کردن، هنگام پاس دادن، شوت زدن و تکل زدن دریبل و ... ، تاخیر داره و یکی دو ثانیه بعد از زدن دکمه، تو بازی عمل می کنه! چرا؟! من همه ی بازی ها رو به خاطر همین مشکل 4 تا 4 تا گل می خورم از حریفام!!!
    اگه این مشکل رو نداشتم، تک تکشون رو گل بارون می کردم!!!!
    هر بازی 5 تا گل می خورم و تموم میشه! خیلی حرص آدم در میاد! :(
    تو محیط آفلاین این مشکل رو ندارم!

خیلی ها تو نت سرچ کردم نوشتن بخاطر کُندی سرعت اینترنت و پینگ و اینها هست. من از اینترنت آسیاتک (اینترنت پرسرعت چابکـ نامحدود برنزی 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گیگ درماه) استفاده می کنم.
    چه سرویسی رو برای از بین بردن این مشکل توصیه می کنید؟

اگر سرویس حجمی محدود بگیرم، چقدر حجم نتم مصرف میشه موقع آنلاین بازی کردن؟
    Last edited by Hessam 2; 05-04-2015 at 22:12.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تو حالت آنلاین بازی کردن، هنگام پاس دادن، شوت زدن و تکل زدن دریبل و ... ، تاخیر داره و یکی دو ثانیه بعد از زدن دکمه، تو بازی عمل می کنه! چرا؟! من همه ی بازی ها رو به خاطر همین مشکل 4 تا 4 تا گل می خورم از حریفام!!!
    اگه این مشکل رو نداشتم، تک تکشون رو گل بارون می کردم!!!!
    هر بازی 5 تا گل می خورم و تموم میشه! خیلی حرص آدم در میاد! :(
    تو محیط آفلاین این مشکل رو ندارم!

خیلی ها تو نت سرچ کردم نوشتن بخاطر کُندی سرعت اینترنت و پینگ و اینها هست. من از اینترنت آسیاتک (اینترنت پرسرعت چابکـ نامحدود برنزی 1024 با امکـان تبادل حداقل 40 گیگ درماه) استفاده می کنم.
    چه سرویسی رو برای از بین بردن این مشکل توصیه می کنید؟

اگر سرویس حجمی محدود بگیرم، چقدر حجم نتم مصرف میشه موقع آنلاین بازی کردن؟
    سلام دوست عزیز
    الان شما اورجینال دارید که آنلاین بازی میکنید یا هنوز روشی هست؟

قبلا که ورژن های کرکی هم به سرور متصل میشدند،همگی همین مشکل رو داشتند و واقعا هم در بازی تاثیر گذار هستند.من حتی در فروم های خارجی هم این مشکلات رو دیدم.
    یه سری اکانتها برای کاهش پینگ هست که شاید شاید کمی تاثیر داشته باشه.برای بهترین سرویس،شما باید پینگ رو نسبت به سرور کونامی بدست بیارید که میتونید از دوستان که مطمئنا سرویسهای مختلفی دارند درخواست پینگ به سرور کونامی رو داشته باشید تا بهترین سرویس مورد نظر رو بشه انتخاب کرد.
    ip سرور کونامی: (اگر تغییر نکرده باشند)
    210.148.52.187
    210.148.52.186
    الان من با 1مگ نامحدود مخابرات با اولی پینگ 300 و با دومی 390 دارم.در زمانی که آنلاین بازی میکردم در ساعات نیمه شب گاهی تا 200 هم میرسید.

حجم مصرفی برای هر بازی حدود 10 مگ میشه.چون تبادل گرافیکی صورت نمیگیره و فقط اطلاعات هست.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سری سوال داشتم:

1- اگه 2 نفر بخوان تو یه تیم باشن یکی باید حمله رو کنترل کنه و یکی دیگه دفاع رو. میشه این حالت رو غیر فعال کرد و مثل ورزن های قبلی بازی کرد؟
    2- پنالتی رو چجوری میشه گل کرد؟ یا باید بزنی وسط یا اکثرا میره بیرون.
    3- میشه لیگ با تعداد تیم مشخص درست کرد؟ حذفی نباشه!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    الان شما اورجینال دارید که آنلاین بازی میکنید یا هنوز روشی هست؟

قبلا که ورژن های کرکی هم به سرور متصل میشدند،همگی همین مشکل رو داشتند و واقعا هم در بازی تاثیر گذار هستند.من حتی در فروم های خارجی هم این مشکلات رو دیدم.
    یه سری اکانتها برای کاهش پینگ هست که شاید شاید کمی تاثیر داشته باشه.برای بهترین سرویس،شما باید پینگ رو نسبت به سرور کونامی بدست بیارید که میتونید از دوستان که مطمئنا سرویسهای مختلفی دارند درخواست پینگ به سرور کونامی رو داشته باشید تا بهترین سرویس مورد نظر رو بشه انتخاب کرد.
    ip سرور کونامی: (اگر تغییر نکرده باشند)
    210.148.52.187
    210.148.52.186
    الان من با 1مگ نامحدود مخابرات با اولی پینگ 300 و با دومی 390 دارم.در زمانی که آنلاین بازی میکردم در ساعات نیمه شب گاهی تا 200 هم میرسید.

حجم مصرفی برای هر بازی حدود 10 مگ میشه.چون تبادل گرافیکی صورت نمیگیره و فقط اطلاعات هست.
    CD Key اورجینال دارم و پینگم حدود 250 هست!
    واقعاً این تاخیر ها در پاس، خییییلی تاثیر گزاره! این روند ادامه داشته باشه، بازی آنلاین این بازی، هیچ ارزشی نداره! هر بازی مثل آب خوردن از همون دقیقه 1 بازی، 5-4 تا گل می خورم و هیچ گلی نمی تونم بزنم!!!
    اتفاقاً از یه کاربر ایرانی اسمش علی فاطمی بود! 7 تا خوردم!!!!! :( فاجعه ی تاریخی!! من تو عمرم هرگز تو این بازی های PES و FIFA تا 7 تا گل نخورده بودم و اون هم هیچی نزنم!!!
    انگار تیمت ضعیف شده! انگار کیبرد یا دسته اصلاً کار نمی کنه! حریف هر چقدر دلش بخواد می تونه هر کاری بکنه و گل بزنه!

این ماه تعرفه ی اینترنتم رو عوض می کنم و حجمی 6مگ می گیرم! شاید فرجی شد!
    Last edited by Hessam 2; 06-04-2015 at 21:09.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

CD Key اورجینال دارم و پینگم حدود 250 هست!
    واقعاً این تاخیر ها در پاس، خییییلی تاثیر گزاره! این روند ادامه داشته باشه، بازی آنلاین این بازی، هیچ ارزشی نداره! هر بازی مثل آب خوردن از همون دقیقه 1 بازی، 5-4 تا گل می خورم و هیچ گلی نمی تونم بزنم!!!
    اتفاقاً از یه کاربر ایرانی اسمش علی فاطمی بود! 7 تا خوردم!!!!! :( فاجعه ی تاریخی!! من تو عمرم هرگز تو این بازی های PES و FIFA تا 7 تا گل نخورده بودم و اون هم هیچی نزنم!!!
    انگار تیمت ضعیف شده! انگار کیبرد یا دسته اصلاً کار نمی کنه! حریف هر چقدر دلش بخواد می تونه هر کاری بکنه و گل بزنه!

این ماه تعرفه ی اینترنتم رو عوض می کنم و حجمی 6مگ می گیرم! شاید فرجی شد!
    راستی تاخیر شما اگه یکی دو ثانیه باشه واقعا زیاده
    من تاخیر صدم ثانیه ای اما کاملا محسوس داشتم.یعنی وقتی زیاد انلاین بازی کنی دیگه به چشمت نمیاد اما وقتی افلاین بازی کنی سرعت رو حس میکنی.
    تاخیری که من میگم در برابر بازیکن های حرفه ای بیشتر به مشکل میخوردم.

اینطور که مشخصه تاخیر شما بیش از حد هست.برای نوع سرویس،حجم سرویس یا سرعت دانلودی مهم نیست.فقط پینگ مهمه

11. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

راستی تاخیر شما اگه یکی دو ثانیه باشه واقعا زیاده
    من تاخیر صدم ثانیه ای اما کاملا محسوس داشتم.یعنی وقتی زیاد انلاین بازی کنی دیگه به چشمت نمیاد اما وقتی افلاین بازی کنی سرعت رو حس میکنی.
    تاخیری که من میگم در برابر بازیکن های حرفه ای بیشتر به مشکل میخوردم.

اینطور که مشخصه تاخیر شما بیش از حد هست.برای نوع سرویس،حجم سرویس یا سرعت دانلودی مهم نیست.فقط پینگ مهمه
    1 ثانیه قطعاً هست! با این پرسینگ شدیدی که تا مالکیت توپ رو به دست میاری حریفانت دارن، یک صدم ثانیه هم خییییییلی غنیمته برای پاس دادن! 1 ثانیه که هیچی! به قول شما فاجعه اس! نتیجه اش هم شدم 5 تا 5 تا گل خوردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •