سلام به اساتید محترم من یه هدفونی می خام که صدای بیس خوبی داشته باشه در ضمن شفافیت صدا هم مهمه هدفون قبلی من سونی MDR-EX32LP بود شفافیت خوبی داشت ولی بیس مناسبی نداشت لطفا" منو راهنمائی کنید![]()
سلام به اساتید محترم من یه هدفونی می خام که صدای بیس خوبی داشته باشه در ضمن شفافیت صدا هم مهمه هدفون قبلی من سونی MDR-EX32LP بود شفافیت خوبی داشت ولی بیس مناسبی نداشت لطفا" منو راهنمائی کنید![]()
سلام . من يه هدفون معمولي (نه اير فون) ميخوام. ميخوام وقتي با صداي زياد گوش ميدم خرخر نكنه و بقيه هم صداشو نشنون. باسش هم عالي نه ولي خوب باشه. در كل يه چيز متوسط ميخوام كه كارمو راه بندازه. يه مدل از سوني ديدم حدود 10 تومن كه اير فون هم نبود. ايا اين مدل سوني كار منو راه ميندازه؟ نميخوام پول بيشتر از 10 تومن هم بدم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام.
1. یه ایرفون میخوام که قیمتش زیر 50 تومن باشه و کیفیت صداش خوب باشه و وقتی صدا رو زیاد میکنم ، صدای زیادی توی محیط اطراف پخش نشه.(یعنی دیگران متوجه صدای ایرفون نشن!)
2. اصلا ایرفونی که صداش توی محیط اطراف پخش نشه وجود داره؟ قیمتش چنده؟
اگه پخش نشه به شدت به گوش ضرر میزنه گور بابای مردم به سلامتت بچسب که دیگه بر نمیگرده آخرش مثل من میشی که تو 25 سالگی هیچی نمیشنوی
ای بابا! همتون که مشکل پیدا کردین.اون از apz (درست نوشتم؟) اینم از تو...
اما حداقل اینکه تجربتون رو در اختار دیگران میذارین تا اونام آسیب نبینن خیلی خوبه.
بله وقتی از امپ استفاده میکنید همینه دیگه بله بلهمیخواستی منم کر کنی که اون امپرو دادی نه وقتی میرید cowon میخرید فکر گوشتون هم کنید ( کی داره این حرف ها رو میزنه )
تازه eep630 هم خیلی بده خودم هنوز کر نشدم ولی میشم
![]()
منظورت همون ep630 کریئیتیوه؟ مگه اونم واسه گوش ایراد داره؟ (به غیر از in-ear بودنش)
کلا همشون واسه گوش میتونن مشکل ایجاد بکنن ... همین 630 به خاطر باس عمیق و دلنشینش ممکنه گوش رو به فنا بده اگه زیادی استفاده بشه و هر روز .... من کلا 10 روزه ایپاد و ایرفون رو تعطیل کردم ...
کلا هرکی ایپاد میخواد بگه بهش بدم ...![]()
آقا یه هدفون به من معرفی کن (in-ear) ، کیفیت موسیقیش خیلی خوب باشه اما با باس بالا نمیخوام باشه!
برای فیلم هم احتمالا mdr-xd100 رو بگیرم. فیلم مثل موزیک نیست که دائم صدا بیاد. تا اون حد برای گوش خطرناک نیست بنظرم...
Last edited by Nocturne; 28-01-2011 at 20:25.
هدفون بیسیم که جنسش خوب باشه و قیمتش هم مناسب باشه چی هست تو بازار؟
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)