تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 278 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بهتر ویندوز اورجینال ارزشش خیلی بیشتره لیپ موشن هست همین امشب برام اپدیت اومده اصلا کیف میده سیستمتو رسمی و بدون مشکل اپدیت کنی ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

والا من تا حالا ویندوز اورجینال نداشتم تا بدونم دقیقا چه شکلیه ولی همین 8.1 رو با اسکایپ فعال کردم، راحت واسش آپدیت میاد و میشه آپدیت کرد !!! واسه سایر موارد مثل Store و Sky Drive و.. من تاحالا استفاده نکردم ازشون تا بدونم با اسکایپ فعال کردن فرقی با اورجینال داره یا نه !!!!!!

لیپ مویشنم با توجه به لمسی بودن، میشه گفت زیاد کارایی نداره!! ولی تو یه کلیپی ازش دیدم که حرکات یه مداد رو با جزئیات زیاد رو صفحه نشون میداد، حالا اگه اینطوری باشه ، واسه طراحا خیلی کارآمده ؛ یا شایدم بشه با یه قلم استایلوس روصفحه لمسیش همینکارو کرد!!!!

فیفا رو میشه رو حالت اولترا اجرا کرد بدون مشکل؟ همینم انجام بده دیگه کافیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چه عجب .دی من کانفیگ خودمو تاحالا جایی ندیده بودم شک کرده بودم دستکاری کردن .
    داداش گارانتیت چیه؟
    بهتر ویندوز اورجینال ارزشش خیلی بیشتره لیپ موشن هست همین امشب برام اپدیت اومده اصلا کیف میده سیستمتو رسمی و بدون مشکل اپدیت کنی میخوام یه گوشی ویندوزیم بگیرم که کلا با پی سیم مچ بشم منتظر لومیا 930 هستم
    پ ن . تا حالا نشده توی بازی کن بیاره این روشهای کم کردن رزولیشن واسه چیه؟
    دارم ولفلستاین رو با گرافیک الترا و ستینگ های بازی میکنم دریغ از کوچکترین مشکل و لگ و... شما چه بازی اجرا کردید مشکل داشته؟

من دیشب CALL OF DUTY: GHOST رو نصب کردم. روی حداکثر جزییات ( یعنی همه چی روی EXTRA باشه و Anti-aliasing هم روی 4x TXAA باشه) بازی مقداری کنده و اصلا به آدم نمیچسبه.حس میکنم حدود 15 فریم میده.
    متاسفانه شما بیش از حد روی قدرت این لپ تاپ اصرار دارید. من نمیگم قدرتمند نیست، هست اما نه اون قدری که شما واسش تبلیغ میکنید.
    واسه شخص بنده بازی اصلا مهم نیست، ولی تبلیغات شما میتونه رو انتخاب خیلی ها تاثیر بذاره.
    توی سایت های نقد و بررسی هم گفته شده این لپ تام میتونه همه ی بازی های جدید رو روی رزولیشن HD با حداکثر جزییات اجرا کنه ولی روی FullHD مقداری افت فریم داره.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

3. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز امیدوارم کسی پیدا شه جواب ما رو هم بده من میخوام یکدونه بخرم با کانفیگ 16 گیگ رم ولی گویا این کانفیگ رو فقط سریر گارانتی کرده و گارانتی هماهنگ نیست دوستانی که خریدن میدونن اگر بخوایم رو همون کانفیگ رم 8 گیگ یک رم 8 گیگ اضافه بزاریم چند تا اسلات رم داره این لپ تاپ؟
    سوال بعدیم هم این هست که گارانتی سریر معتبر هست اصلا؟
    ممنون میشم کمک بفرمایید دوستان عزیزی که دستی بر آتش دارند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز امیدوارم کسی پیدا شه جواب ما رو هم بده من میخوام یکدونه بخرم با کانفیگ 16 گیگ رم ولی گویا این کانفیگ رو فقط سریر گارانتی کرده و گارانتی هماهنگ نیست دوستانی که خریدن میدونن اگر بخوایم رو همون کانفیگ رم 8 گیگ یک رم 8 گیگ اضافه بزاریم چند تا اسلات رم داره این لپ تاپ؟
    به نظر من نسخه 8 گیگ رو بخرید. چون:
    1-گارانتیش معتبر تره و یکپارچه اس و میتونید از هرکدوم از این سه تا سرویس بگیرید: ویستا،آواژنگ و سازگار.
    2- اگرچه که لیپ موشن خیلی چیز شاخی نیست اما از ویندوز اورجینال بهتره. ما توی ایران پولی واسه ویندوز ندادیم و نمیدیم. من یه تبلت T100 هم دارم که ویندوز 8.1 اورجینال روشه.هیچ فرقی بین اون با ویندوز غیر اورجینال لپ تاپم حس نمیکنم. ولی اگه شما بعدا بخوای لیپ موشن رو بخری باید خودت جدا 300 تومن هزینه کنی!
    *بازم میگم لیپ موشن چیز خیلی معرکه ای نیست.اما تجربه اش هم خالی از لطف نیست و از تجربه ویندوز اورجینال بهتره.
    3-رم 16 اصلا به کارت نمیاد! مگه اینکه بخوای انیمیشن بسازی و یا رندر کنی... 8 هم زیاده چه برسه به 16...
    این لپ تاپ مثل بقیه لپ تاپ ها باید 2 تا اسلات رم داشتخ باشه.
    تو نسخه های 8 گیگ احتمالا دوتا 4 به صورت دو کانال نصب شده. یعنی اگه بخواید به 16 ارتقا بدید باید اون دوتا 4 رو در بیارید و به جاش دوتا 8 بذارید.
    واسه ارتقا به 12 هم باید یکی از اون 4 ها رو در بیارید و به جاش یه 8 بذارید...

6. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم؛ بلو ری هم اصلل چیز ضروری و به درد بخوری نیست.
    فیلم های بلو ری غیر اورجینال در حال حاظر قیمتشون حدود 60 هزار تومنه!!!
    ما سه سال پیش یه دستگاه بلو ری سه بعدی واسه خونه خریدیم، ولی سالی یکبار هم دیسک بلو ری نذاشتیم توش. چون قیمتشون اونقدر بالاست که اصلا نمی صرفه و فیلم هاشم کم گیر میاد.
    کلا دیسک خام بلو ری قیمتش بالاست.
    معمولا هم فیلم های سه بعدی رو روی بلوری رایت میکنن. این لپ تاپم که صفحه اش سه بعدی نیست. پس خیلی ضروری به نظر نمیرسه...
    خریدن بلو ری فقط خرج اضافه اس...

8. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من دیشب CALL OF DUTY: GHOST رو نصب کردم. روی حداکثر جزییات ( یعنی همه چی روی EXTRA باشه و Anti-aliasing هم روی 4x TXAA باشه) بازی مقداری کنده و اصلا به آدم نمیچسبه.حس میکنم حدود 15 فریم میده.
    متاسفانه شما بیش از حد روی قدرت این لپ تاپ اصرار دارید. من نمیگم قدرتمند نیست، هست اما نه اون قدری که شما واسش تبلیغ میکنید.
    واسه شخص بنده بازی اصلا مهم نیست، ولی تبلیغات شما میتونه رو انتخاب خیلی ها تاثیر بذاره.
    توی سایت های نقد و بررسی هم گفته شده این لپ تام میتونه همه ی بازی های جدید رو روی رزولیشن HD با حداکثر جزییات اجرا کنه ولی روی FullHD مقداری افت فریم داره.

!!!!
    کال اف که چیز خاصی نیست من بتل4 و ولفلشتاین رو ماکزیمم تنظیمات رفتم و دارم میرم ( ولفلشتاین رو تموم نکردم هنوز)
    هیچ مشکل و کمبودی توش ندیدم نه افت فریم و نه لگ و...
    نمیدونم شاید من توهم زدم
    پ ن . رم من 12 هست شاید واسه رم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا باتلفیلد4 و کال آف دوتی قدس و نیدفراسپید ریوالز و پس و الآن دارم ولفنشتاین رو دانلود میکنم تا بازی کنم. هیچ گونه افت فریم یا لگ یا افت کیفیتی ندیدم همه چی عالی بود فقط میگم قسمت بالای کیبورد کمی داغ میشه که هیچ مشکلی نداره اتفاقا خوبه که اینطوری داره گرماشو به بیرون میده. لپتاپ فوق العاده ای هست.
    تو سختترین شرایط دماش از 75 بالا نرفته
    Last edited by android500; 15-07-2014 at 12:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما اصلا نیازی به 8 گیگ رم هم نداری چه برسه به 16 حتی بازی ها هم 8 گیگ رم نمی خوان پس بیخیال شو برو 8 بگیر سریر هم خودم تو خماریش موندم چون غیر لمسی ها رو سریر گارانتی میکنه ولی شما که میخوای لمسی بگیری چرا روزه شک دار میگیری برو با همون گارانتی اصلی بگیر

با اونکه یکی از نزدیکان گفت سریر هیچ مشکلی نداره و همه چیز رو تست میکنه و فرقی با اون یکی ها نداره همشون یه جورند و جواب نمیدن گارانتی معنایی نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

!!!!
    کال اف که چیز خاصی نیست من بتل4 و ولفلشتاین رو ماکزیمم تنظیمات رفتم و دارم میرم ( ولفلشتاین رو تموم نکردم هنوز)
    هیچ مشکل و کمبودی توش ندیدم نه افت فریم و نه لگ و...
    نمیدونم شاید من توهم زدم
    پ ن . رم من 12 هست شاید واسه رم

دوست عزیز توی سایت خود انویدیا هم واسه نسخه GTX 850m تازه با حافظه ddr5 نوشته میتونید روی high بازی کنید، اون وقت شما چیجوری روی اولترا بدون افت فریم بازی کردی؟؟؟!!!
    میشه یه لطفی بکنی و از منوی تنظیمات گرافیکی COD:Ghosts واسم یه اسکرین شات بگیری؟؟
    اصلا با عقل جور در نمیاد.
    رم 12 هم هیچ ربطی نداره. چون از همون 8 هم استفاده نمیکنه چه برسه به 12...

13. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا باتلفیلد4 و کال آف دوتی قدس و نیدفراسپید ریوالز و پس و الآن دارم ولفنشتاین رو دانلود میکنم تا بازی کنم. هیچ گونه افت فریم یا لگ یا افت کیفیتی ندیدم همه چی عالی بود فقط میگم قسمت بالای کیبورد کمی داغ میشه که هیچ مشکلی نداره اتفاقا خوبه که اینطوری داره گرماشو به بیرون میده. لپتاپ فوق العاده ای هست.
    تو سختترین شرایط دماش از 75 بالا نرفته
    شما مطمینی توی Call of duty Ghosts بخش Anti-aliasing روی 4x TXAA با فریم قابل قبول و سریع بازی کردی؟؟؟

حرفای شما حتی روی تبلیغات خود سازنده رو هم کم کرده...

15. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •