تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 249 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

2. 4 کاربر از SHAKERDOOST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 3 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امسال قهرمانيم
    نفت و فولاد که مربى هاشون عوض شده عمرا بتونن نتيجه پارسالشون بگيرن
    تراکتور هم قطعا با خطيبى به مشکل ميخوره
    استقلال هم کلى جوون گرايي کرده و رحمتى هم رفته بعيده بتونه تا روى روال بيفته زمان ميبره
    ولى پرسپوليس تقريبا تيم سال قبلشو حفظ کرده
    ايشاالا قهرمانيم

6. 5 کاربر از mehdi_mh71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

جدايي دروازه‌بان پرسپوليس قطعي شد

جدايي رضا محمدي از پرسپوليس قطعي شد.

رضا محمدي سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسات متوالي با مسئولان باشگاه، جدايي‌اش از اين تيم قطعي شد.

محمدي بارها در چند روز گذشته به باشگاه رفت و آمد داشته تا مطالبات خود را دريافت کند، اما هر دفعه دست خالي از باشگاه بيرون آمده است.

محمدي سه پيشنهاد از تيم‌هاي ليگ برتري دارد که يکي از آنها مربوط به نفت مسجد سليمان است که قرار است به زودي دروازه‌بان سابق قرمزپوشان
    سفري به مسجد سليمان داشته باشد و در صورت توافق نهايي قرارداد خود را امضا کند.

پ.ن:
    شاید از لحاظ فنی در حد خیلی از دروازه بان های ایران نباشه، ولی خیلی خوش اخلاق و با معرفت بود.
    ذخیره نیلسون بود؛ در عین این که باهاش رقابت می کرد، اما هیچ وقت تلاش نکرد با ضد فوتبال حتی یه بازی جای نیلسون بیاد.
    نیلسون بار ها گفته: یکی از بهترین رفیقام تو ایران، رضا محمدی بوده.
    به شخصه دعا می کنم انشاالله هرجا هست موفق باشه!

8. 8 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

با اين بازيهاي درخشاني كه سيد جلال و مهرداد پولادي تو جام جهاني انجام ميدن بعيد نيست فصل بعدو خارج از ايران بازي بكنن . دايي بايد فكري اساسي براي خط دفاعي فصل اينده بكنه اگه بتونن اين دو تا رو حفظ كنن كه خوبه و گرنه بايد يار گيري مناسبي انجام بشه چون تيم تو سه جام بايد شركت كنه از جمله جام باشگاههاي اسيا.

10. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

با اين بازيهاي درخشاني كه سيد جلال و مهرداد پولادي تو جام جهاني انجام ميدن بعيد نيست فصل بعدو خارج از ايران بازي بكنن . دايي بايد فكري اساسي براي خط دفاعي فصل اينده بكنه اگه بتونن اين دو تا رو حفظ كنن كه خوبه و گرنه بايد يار گيري مناسبي انجام بشه چون تيم تو سه جام بايد شركت كنه از جمله جام باشگاههاي اسيا.
    پولادی و سید جلال فوق العاده بودن... نقش شون توی هر دو بازی انکار ناپذیره...
    ول به نظر من اگر بخوان ترانسفر شن فقط پولادی ترانسفر میشه...
    چون هنوز تقریبا جوونه و میتونه یه چند سالی تو اروپا توپ بزنه و سید جلال حدودا 32 سالشه و احتمال ترانسفرش کمه...

12. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

نامه خداحافظي نيلسون از پرسپوليسي‌ها

دروازه‌بان برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس پس از جدايي از قرمزپوشان نامه‌اي را براي هواداران نوشت.

نيلسون کوريا پس از حرف و حديث‌هاي فراوان بالاخره تصميم گرفت که ديگر به ايران نيايد و اين موضوع را رسما از طريق مدير برنامه‌هايش به باشگاه اعلام کرد. از همين رو نيلسون پس از اينکه نيامدنش به ايران قطعي شد، نامه‌اي خطاب به هواداران فرستاد که به شرح زير است:

«خداحافظي هميشه براي همه سخت است چه برسد به موقعي که بايد با عزيزترين کسان و دوستانت که سال‌هاي شيرين و خاطره‌انگيزي را با آنها داشتيد خداحافظي کنيد.

روي سخنم با هواداران فهيم پرسپوليس و دوستانم در اين باشگاه است که من را تحمل کردند و به من هميشه و همه جوره لطف داشتند. دوست دارم همه اين عزيزان و هواداران خونگرم پرسپوليس که در دنيا بي‌نظيرند بدانند به هيچ چيز جز پرسپوليس و تيم محبوبم و هوادارانش فکر نکردم و در اين مدت هرچه در توان داشتم گذاشتم و هرگز کم نگذاشتم. در اين بين‌مسائل ريز و درشتي که برايم پيش آمد به هيچ مسئله و موضوعي جز خوبي و محبت هواداران پرسپوليس که بسيار بي‌دريغ و پاک بود، فکر نکردم و به همين دليل از مردمان وطن دومم يعني ايران که در طول مدت حضورم در اين کشور به من لطف داشتند تشکر مي‌کنم. من هيچ چيزي جز خوبي از اين مردم نديدم و دوست دارم اين را همه بدانند که تا آخر عمرم از اين خاطرات خوب ياد مي‌کنم و به آن افتخار مي‌کنم.

نيلسون در ادامه نامه‌اش تاکيد کرد: مطمئن باشيد هميشه سعي خواهم کرد تصويرگر خوبي براي تبليغ وطن دومم و فرهنگ مردمانش در کشورم باشم. متاسفانه مشکلات شخصي باعث شد که نتوانم براي سومين سال متوالي در کنار تيم محبوب و مربي با ارزش و برادر بزرگم يعني علي دايي حضور داشته باشم و موفقيت بيشتري را به دست آورم ولي از امروز مانند يک هوادار از پرسپوليس بزرگ در هر کجاي اين کره خاکي باشم، طرفداري مي‌کنم. بايد از همه مديران دو سال گذشته و تمام مربياني که با آنها کار کردم تشکر کنم و از آنها بابت تک تک چيزهاي جديدي که به من آموختند سپاسگزار باشم. همچنين تشکر ويژه از دوستم يعني بيات دارم که با تمام وجود براي من در موفقيتم در پرسپوليس مثل يک دوست کنارم بود و کارهاي شخصي و غير شخصي‌ام را پيگيري مي‌کرد.

به اميد روز ديدار

هميشه به ياد شما ايراني‌ها و هواداران پرسپوليس هستم. شما تا ابد در قلب من مي‌مانيد.

نيلسون کوريا جونيور»

14. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

گویا دوباره نیلسون اعلام کرده که سه شنبه میاد ایران.
    فکر می کنم به دلیل حل شدن مشکلات مالیش باشه.
    در هر صورت امیدوارم بمونه؛ چون جدا از اینکه از نظر فنی بی نظیره، تعصب مثال زدنی و شخصیتی دوست داشتنی داره.
    با اومدن سوشا و موندن احتمالی نیلسون، تویه دروازه دیگه مشکلی نخواهیم داشت. کاش عابدزاده رو قرضی داده بودن. خیلی دوست دارم یه روزی دروازه بان اول پرسپولیس بشه.

باید دید دایی برای خط هافبک چه برنامه ای داره.

16. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

میگن میاچ قراره دوباره بیاد پرسپولیس

18. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خلعتبری یک مصاحبه کرده مثل اینکه سر رقم قرارداد به توافق نرسیدن انگار داره از پرسپولیس جدا میشه

20. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •