بهترین خبر امروز
سد مهدی رحمتی هم رفت پیکان
امسال قهرمانيم
نفت و فولاد که مربى هاشون عوض شده عمرا بتونن نتيجه پارسالشون بگيرن
تراکتور هم قطعا با خطيبى به مشکل ميخوره
استقلال هم کلى جوون گرايي کرده و رحمتى هم رفته بعيده بتونه تا روى روال بيفته زمان ميبره
ولى پرسپوليس تقريبا تيم سال قبلشو حفظ کرده
ايشاالا قهرمانيم
جدايي دروازهبان پرسپوليس قطعي شد
جدايي رضا محمدي از پرسپوليس قطعي شد.
رضا محمدي سنگربان تيم فوتبال پرسپوليس پس از جلسات متوالي با مسئولان باشگاه، جدايياش از اين تيم قطعي شد.
محمدي بارها در چند روز گذشته به باشگاه رفت و آمد داشته تا مطالبات خود را دريافت کند، اما هر دفعه دست خالي از باشگاه بيرون آمده است.
محمدي سه پيشنهاد از تيمهاي ليگ برتري دارد که يکي از آنها مربوط به نفت مسجد سليمان است که قرار است به زودي دروازهبان سابق قرمزپوشان
سفري به مسجد سليمان داشته باشد و در صورت توافق نهايي قرارداد خود را امضا کند.
پ.ن:
شاید از لحاظ فنی در حد خیلی از دروازه بان های ایران نباشه، ولی خیلی خوش اخلاق و با معرفت بود.
ذخیره نیلسون بود؛ در عین این که باهاش رقابت می کرد، اما هیچ وقت تلاش نکرد با ضد فوتبال حتی یه بازی جای نیلسون بیاد.
نیلسون بار ها گفته: یکی از بهترین رفیقام تو ایران، رضا محمدی بوده.
به شخصه دعا می کنم انشاالله هرجا هست موفق باشه!![]()
با اين بازيهاي درخشاني كه سيد جلال و مهرداد پولادي تو جام جهاني انجام ميدن بعيد نيست فصل بعدو خارج از ايران بازي بكنن . دايي بايد فكري اساسي براي خط دفاعي فصل اينده بكنه اگه بتونن اين دو تا رو حفظ كنن كه خوبه و گرنه بايد يار گيري مناسبي انجام بشه چون تيم تو سه جام بايد شركت كنه از جمله جام باشگاههاي اسيا.
پولادی و سید جلال فوق العاده بودن... نقش شون توی هر دو بازی انکار ناپذیره...
ول به نظر من اگر بخوان ترانسفر شن فقط پولادی ترانسفر میشه...
چون هنوز تقریبا جوونه و میتونه یه چند سالی تو اروپا توپ بزنه و سید جلال حدودا 32 سالشه و احتمال ترانسفرش کمه...
نامه خداحافظي نيلسون از پرسپوليسيها
دروازهبان برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس پس از جدايي از قرمزپوشان نامهاي را براي هواداران نوشت.
نيلسون کوريا پس از حرف و حديثهاي فراوان بالاخره تصميم گرفت که ديگر به ايران نيايد و اين موضوع را رسما از طريق مدير برنامههايش به باشگاه اعلام کرد. از همين رو نيلسون پس از اينکه نيامدنش به ايران قطعي شد، نامهاي خطاب به هواداران فرستاد که به شرح زير است:
«خداحافظي هميشه براي همه سخت است چه برسد به موقعي که بايد با عزيزترين کسان و دوستانت که سالهاي شيرين و خاطرهانگيزي را با آنها داشتيد خداحافظي کنيد.
روي سخنم با هواداران فهيم پرسپوليس و دوستانم در اين باشگاه است که من را تحمل کردند و به من هميشه و همه جوره لطف داشتند. دوست دارم همه اين عزيزان و هواداران خونگرم پرسپوليس که در دنيا بينظيرند بدانند به هيچ چيز جز پرسپوليس و تيم محبوبم و هوادارانش فکر نکردم و در اين مدت هرچه در توان داشتم گذاشتم و هرگز کم نگذاشتم. در اين بينمسائل ريز و درشتي که برايم پيش آمد به هيچ مسئله و موضوعي جز خوبي و محبت هواداران پرسپوليس که بسيار بيدريغ و پاک بود، فکر نکردم و به همين دليل از مردمان وطن دومم يعني ايران که در طول مدت حضورم در اين کشور به من لطف داشتند تشکر ميکنم. من هيچ چيزي جز خوبي از اين مردم نديدم و دوست دارم اين را همه بدانند که تا آخر عمرم از اين خاطرات خوب ياد ميکنم و به آن افتخار ميکنم.
نيلسون در ادامه نامهاش تاکيد کرد: مطمئن باشيد هميشه سعي خواهم کرد تصويرگر خوبي براي تبليغ وطن دومم و فرهنگ مردمانش در کشورم باشم. متاسفانه مشکلات شخصي باعث شد که نتوانم براي سومين سال متوالي در کنار تيم محبوب و مربي با ارزش و برادر بزرگم يعني علي دايي حضور داشته باشم و موفقيت بيشتري را به دست آورم ولي از امروز مانند يک هوادار از پرسپوليس بزرگ در هر کجاي اين کره خاکي باشم، طرفداري ميکنم. بايد از همه مديران دو سال گذشته و تمام مربياني که با آنها کار کردم تشکر کنم و از آنها بابت تک تک چيزهاي جديدي که به من آموختند سپاسگزار باشم. همچنين تشکر ويژه از دوستم يعني بيات دارم که با تمام وجود براي من در موفقيتم در پرسپوليس مثل يک دوست کنارم بود و کارهاي شخصي و غير شخصيام را پيگيري ميکرد.
به اميد روز ديدار
هميشه به ياد شما ايرانيها و هواداران پرسپوليس هستم. شما تا ابد در قلب من ميمانيد.
نيلسون کوريا جونيور»
گویا دوباره نیلسون اعلام کرده که سه شنبه میاد ایران.
فکر می کنم به دلیل حل شدن مشکلات مالیش باشه.
در هر صورت امیدوارم بمونه؛ چون جدا از اینکه از نظر فنی بی نظیره، تعصب مثال زدنی و شخصیتی دوست داشتنی داره.
با اومدن سوشا و موندن احتمالی نیلسون، تویه دروازه دیگه مشکلی نخواهیم داشت. کاش عابدزاده رو قرضی داده بودن. خیلی دوست دارم یه روزی دروازه بان اول پرسپولیس بشه.
باید دید دایی برای خط هافبک چه برنامه ای داره.
میگن میاچ قراره دوباره بیاد پرسپولیس
خلعتبری یک مصاحبه کرده مثل اینکه سر رقم قرارداد به توافق نرسیدن انگار داره از پرسپولیس جدا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)