تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 332 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

برنامه pes loader لینک مستقیم میخوام

2. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soranstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان تا حالا کسی موفق به کسب نمره ی بالای 7 با بازیکنی شده؟!
    لامصب گیم پلی خیلی کنده ، تو فیفا به راحتی میتونی بچرخی با بازیکن ولی اینجا انگار دستیه بازیکن بالا مونده!
    آخه این چه وضعه شه!
    من یه بازی چلسیو ورداشتم و با رئال بازی کردم که ۲-۰ بردم و پیترچک نمرش ۸ شد.خیلی حال کردم دروازه‌بان بهترین بازیکن شد.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا ماهم هوس کردیم بذاریم:d
    همه این بازی ها هم با کیبورد و روی درجه سختی سوپراستار بازی شده،بازی هم رو 15 مین هستش
    یادمه اول اومده بود اینقدر گیم پلیش نا آشنا بود تو بازی 3 تا گل نهایت میتونستم بزنم ولی بعد از نصب پچ خیلی آسونتر یا بهتر بگیم روونتر شد
    پچ رو نصب کردی؟بازی رو خیلی بهتر و روونتر میکنه
    من با رونالدو نمره 8 آوردم،بالاتر از این دیگه نمیره،یا اگه میره من تا حالا تو عمری که pes بازی میکنم ندیدم
    این سوپر استاره یا الان سوپر استارش کردی؟
    تو 2013 الان میشه همون یک باخت رو هم نداشت ولی اوایلش نمیشد چنین نتیجه ای گرفت اونهم تو ده روز
    من یه بازی چلسیو ورداشتم و با رئال بازی کردم که ۲-۰ بردم و پیترچک نمرش ۸ شد.خیلی حال کردم دروازه‌بان بهترین بازیکن شد.
    Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta
    اگه سیو زیاد داشته باشه میشه

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

این سوپر استاره یا الان سوپر استارش کردی؟
    تو 2013 الان میشه همون یک باخت رو هم نداشت ولی اوایلش نمیشد چنین نتیجه ای گرفت اونهم تو ده روز
    این عکسا مال فصل دوممه که دارم بازی میکنم،فصل اول اون اولا تاپ پلیر میرفتم،که مسلما نتیجه ها اینجوری مثل این فصل نبود(ولی تمام جام هارو گرفتم)،فینال کوپادل ری بودش که پچ pesedit اومد و نصبش کردم و از اون به بعدش بازی رو رو تاپ پلیر بازی میکنم

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

شونصد نوع پچ هست یه نفر لینک یه خوبشو اگه میشه برام بفرسته

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این عکسا مال فصل دوممه که دارم بازی میکنم،فصل اول اون اولا تاپ پلیر میرفتم،که مسلما نتیجه ها اینجوری مثل این فصل نبود(ولی تمام جام هارو گرفتم)،فینال کوپادل ری بودش که پچ pesedit اومد و نصبش کردم و از اون به بعدش بازی رو رو تاپ پلیر بازی میکنم
    اوکی
    دومی رو باید مینوشتی سوپراستار
    .
    فقط وقتی پچ میریزی تاثیری روی فوتبال لایف نداره وباید از اول بری

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

امروز چند دست بازی کردم، از باگ دروازه بان و خط دفاعی دیگه داشتم بالا میاوردم در نتیجه بازی رو قطع کردم!
    توپی که از گوشه به سمت دروازه میاد، دروازه بان وسط رو میگیره و طرفی که از اون قسمت حمله میشه، کاملاً خالی میمونه و 100% توپ مثل آب خوردن گل میشه!
    بعضی موقع ها یک ضربه ساده و خیلی خیلی آروم که از گوشه زده میشه رو دروازه بان نمیتونه کنترل کنه!
    یعنی ای کاش وقتی تیم مقابل از گوشه حمله میکنه، بازی یهو دروازه بان رو غیب کنه تا توپ گل بشه! اینطوری حداقل حرص نمیخوریم که دروازه بان داریم و گل مفت خوردیم! میگیم دروازه بان نداره!
    دفاع هم که دیگه هیچی! توی یه بازی دروازه بان توپ رو دفع کرد افتاد جلوی مهاجم حریف دفاع من که اون لحظه روی خط دروازه وایساده بود، رفت به سمت زمین حریف! تا دروازه خالی بشه و مهاجم قشنگ توپ رو گل کنه!(فکر کنم میخواست آفساید رو خالی کنه!)
    موقع ضربه ازاد روی درروازبان سلکت کن و با دایره میتونی شیرجه بزنی و با X میتونی بری زیری پای حریف توپو جمع کنی

9. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

سلام دوست عزیز شاید کل گیم پلی بازی تغییر کرده باشه و همینم باعث شده که بازی تو ذوقم بزنه ولی من خودم ابدا اهل دریبل و اینا نیستم و همیشه که با دوستام بازی می کنم یه نکته ای که همیشه از من می نالند همین پاس کاری بیش از حد من است با تیم بارسا حتی به ندرت از شوت استفاده می کنم و اصلا اهل دریبل نیستم چون اولا واقعا سخته دریبل مدافعان تو پی اس 13 و دوما دسته من شوک دار نیست که بخوام این کارارو بکنم.اگه از نکات مثبتش بگم اینکه دفاع کردن به نظرم خیلی بهتر شده و از اون دریبل های اعصاب خرد کن حریف خبری نبود با این یه مورد حال کردم ولی تو حمله واقعا مثلا من تو کل بازی شاید به زور 1 2 موقعیت خلق کنم و در پرسینگ بیش از حد اغراق شده واقعا می خوای پاس بدی طرف میاد توپو از زیر پات در میاره.نمی دونم چرا هرکسی اننقادی می کنه نسبت به بازی همه این بهانه هایی که شما آوردینو میارن. سلام چرندیات رو خودت تحویل میدی و هفت جد و آبادت سعی کن مثل آدم حرف بزنی و نظرای سایر افراد احترام بزاری .اگرم هنوز به اون بلوغ فکری نریسیدید همون بهتر که اصلا سر نزنی به فروم تا یاد بگیری که چطور در مورد نظرات کاربرای دیگران برخورد کنی.

ببین داری میگی خودت با دسته بدون شوک بازی میکنی پس یعنی 90 درصد از قعالیتهای بازی و گیم پلی رو نداری و حق داری شکایت داشته باشی توصیه میکنم من نه خود کونامی توصیه کرده حتما با دسته شوک دار بازی کنید تا تمام گیم پلی دز اختیارتون باشه

11. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این درجات موقع پاس فرار دادن یا ضربات شروع مجدد رو چطوری میشه برداشت ؟ میخوام مثل 13 خودکار باشه اینطوری خیلی رو مخه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان این درجات موقع پاس فرار دادن یا ضربات شروع مجدد رو چطوری میشه برداشت ؟ میخوام مثل 13 خودکار باشه اینطوری خیلی رو مخه
    از داخل تنظیمات بذار روی basic

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •