خخخخ !! والا اولین باره میبینم که خط فیبر نویز داره
اگه نویز از طرف تو نباشه که فکر میکنم نیست حتما از مرکز هستش !!! یه زنگ بزن 117 بهشون بگو جریان چیه![]()
خخخخ !! والا اولین باره میبینم که خط فیبر نویز داره
اگه نویز از طرف تو نباشه که فکر میکنم نیست حتما از مرکز هستش !!! یه زنگ بزن 117 بهشون بگو جریان چیه![]()
عزیز نویز downstream و upstream شما خیلی بده اما مشکل قطعی احتمالا مال نویز upstream َما هست و downstream قطعی ایجاد نکرده شما 3 تا کار بکن
1- خط رو بزار روی Adsl الان روی Adsl 2+ هست annex رو بزار روی A یا I یا L
2- زنگ بزن isp بگو upstream رو بزارن روی 512 و interleave خط رو روی 32
3- چک کن گزینه های sra و bitswap فعال باشه توی تنظیمات مودم
یا حق
Last edited by MARSHAL_AOL; 05-05-2014 at 02:46.
درود بر دوستان همیشه فعال این تاپیک
آقا اینم اطلاعات کاملتر از خط adsl من، با یه مودم دیگه (دی-لینک ۲۷۵۰) :
لطفا نظرتونو اعلام کنید. تقریبا روی هر دو مودم همه چیز یکسانه. ولی این مودم اطلاعاتش کاملتره.
ساعت ۱۰ صبح snr روی ۴۲ بود ولی از ساعت ۱۰:۱۵ خود به خود یهو اومد روی ۲۲ و من در اوج تعجب هستم که چرا؟!
چقدر احتمال میدید مشکل از طول مسیر خط یا مرکز مخابرات باشه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
عزیز شما که خطط الان مشکلی نشون نمیده مگی هنوز قطعی داره ؟
طول مسیر فقط باعث اتلاف سیگنال باید بشه نباید قطعی ایجاد کنه مگر اینکه بیش از 65 باشه Attenuation بر فرض که از سیم باشه کاری که از دست شما بر نمیاد از مخابرات هم ممکنه باشه
معمولا مشکلات snr داخلی هست با توجه به Attenuation شما مقدار snr الان بدک نیست البته من فکر میکنم به خاطر این باشه که rate شما روی 512 هست و احتمالا اگر پهنای باند بیشتر درخواست کنید ممکنه مشکلی قطعی داشته باشید مثلا اگر 3 مگ به بالا بخواهید
مخابرات تبریز هست 512 توربو! الان چند روزه پیگیرش هستم داون استریم رو کم کنن هی امروز و فردا میکردن . امروز دوباره یه چک کردم دیدم اعداد و ارقام کلا ریخته به هم یعنی همه زیاد شدن! ولی فعلا قطعی ندارم.
فقط صب تا قبل از ظهر و شب تقریبا بعد از نیمه شب snr یکم بهتر میشه و قطعی ها کم میشه. وگرنه باقی روز و بخصوص ظهر تا غروب کیفیت خط به شدت افتضاح میشه. و اگه تو این عکس شما snr رو خوب میبینید دقیقا بخاطر پایین بودن پهنای بانده. خط حتی روی ۱ مگ هم قطعی های زیادی داره.
منظورتون از مشکل داخلی چیه؟
من دیروز مودم رو بردم سر خط تو کوچه جعبه ی مخابرات رو باز کردم زوج سیم خودمون رو پیدا کردم به اونجا وصلش کردم اونجا هم نویز خط با توی خونه هیچ فرقی نداشت!
آیا این ثابت نمیکنه که مشکل از سیم کشی داخلی نیست؟
خب اگه در طول مسیر یه جایی سیم اتصالی پیدا کرده باشه یا اکسید شده باشه و یا مشکلات اینجوری پیدا کرده باشه چی؟ بازم عامل قطعی نیست؟!
ای بابا دان استریم رو کم کردن . دوباره قطع میشه هر 2-3 دقیقه. فکر میکنم آپ استریم زیاد شده درسته؟ راهنمایی کنید لطفا!
آره آپ استریم زیاده. بگید آپ استریم رو بذارن روی ۵۱۲ تا قطعی هاتون کمتر و یا کلا برطرف بشه ، چون الان که داون استریم رو روی ۲مگ قرار دادن کیفیت خط بنظر خوبه و غیر از همون آپ استریم بالا مشکل دیگه بنظر نمیاد.
عجبا! 2 هفته بود 5 دقیقه یه بار قطع میشد الان که قراره یکی رو بفرستند مشکلمو بررسی کنه، نیم ساعته نشستم که اینترنتم قطع شه، نمیشه که نمیشه!!!!
قراره از مرکز مخابراتتون براتون کارشناس بفرستن در محل چک کنه؟
خوشبحالتون. من خودمو کشتم تا کارشناس بفرستن ولی بی فایده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)