هایپر استار؟
والا چون تو شهرستان از این جور چیزا نداریم نمی دونم یعنی چی؟ یه چیزی تو مایه های نمایشگاه است. نه؟
آدرسش رو لطف میکنی بدی، اگه مسیرم خورد تهرون برم یه سری بزنم؟
هایپر استار؟
والا چون تو شهرستان از این جور چیزا نداریم نمی دونم یعنی چی؟ یه چیزی تو مایه های نمایشگاه است. نه؟
آدرسش رو لطف میکنی بدی، اگه مسیرم خورد تهرون برم یه سری بزنم؟
سلام
اول به ادرس زیر برو
الان ورژن Ver. 5.606 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مطمئن به 42V20s هستی
توضیحات همنجا نوشته دانلود و بعد داخل sd و بعد گزینه آپدیت .... برای شما virea cast فعال میشه و بروز و میتونی از اینترنت استفاده کنی(خوش بحالت) چون ما تازه42v20r داریم با گارانتی با قیمت1700 نه آپدیتی امده و نه...
هایپر استار یه فروشگاه یا مرکز خرید بسیار بزرگه توو غرب تهران که همه چی تووش پیدا میشه و با کیفیت خوب .
آدرس : بلوار فردوس غرب ، بعد از پل شهید باکری .... توو فردوس غرب که بیوفتی از هرکی بپرسی بهت میگه .
ir اثر موقتی تصویر هست و دائمی نیست اگه دائمی باشه بهش میگن burn in که پلاسماهای الان burn in نمیشن مگر اینکه مثلا یه تصویر ثابتو 24 ساعت بزاری روش نمایش بده.
کنتراست واقعی پلاسماهای پاناسونیک همین الان خیلی بالاتر از این حرفاس مثلا همین الان vt30 رو تو سایت avs کالیبره کردن با 0.01 کاندلا عمق رنگ مشکی بقل 120 کاندلا شدت روشنایی که میشه 12000 به 1 کنتراست واقعی تازه این روی مدهای thx یا کاستوم هست روی مد داینامیک که خیلی خیلی بالاتر از این حرفا میره ولی ممکنه جزئیات کم بشه.
یه چند ماه پیش دو تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مال یکی از کاربرای سایت Avforoum بود:
![]()
یارو LED D8000 سامسونگ و پلاسما VT30 داشته.
چون با عکس نمیشه قضاوت درستی درباره کیفیت تصویر کرد و مهمتر اینکه کدوم رو اول داشت و بعد عوض کرده منو به شک انداخت که ازش یه سوالی کنم.
البته متوجه شدم تاریخ عکس VT30 تو Dataی عکس جدیدتر بوده. ولی محض اطمینان گفتم یه سوالی کنم، بد نیست.
اتاقشم نورگیره. جوابش می تونه بدرد بخور باشه.
بنابراین اینو ازش پرسیدم :
این قضیه رو چند ماهی بود فراموش کرده بودم تا اینکه امروز یهو یادم اومد. رفتم دیدم این پیام رو داده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیامش رو تا حد 30 - 40 % می فهمم ولی نه 100%.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که انگلیسیشون خیلی خوبه لطفا کمک کنن اینو کامل ترجمه کنن.
Last edited by poonel; 01-11-2011 at 17:26.
چکیده وار میگوید تنها چیزی که میتواند d8000 را برای آن توصیه کند نازکی و ظاهر است , کیفیت تصویر و صدا و کیفیت ساخت vt30 بسیار برتر از d8000 است که از یکنواخت نبودن نور صفحه نمایش رنچ میبرد.
اقاي infernal-a عزيز و ساير اساتيد
ببخشيد كه اين موضوع رو مجدد پيش ميكشم ولي برام جاي سوال هست.
من كامپيوترم از طريق كابل dvi به ال سي دي 19 اينچ متصل هست و هيچ وقت نگران پيكسل سوختن نبودم و پيش هم نيومده.حالا اگر در كنار اين يك تلوزيون ST30 هم بگيرم و با hdmi كارت گرافيك بهش تصوير بدم مشگل ir و خرابي
تلوزيون جدي هست يا با كمي ملاحظه و screen saver و ... ميشه از هر دو بهره برد؟
با سپاس.
با وجود IR و burn in شرکت پاناسونیک قابلیت smart رو مدلهای 2011 گذاشته که شامل وب گردی هم میشه.
عزیز جان ir یا image retention اثر موقتی هست که خیلی وقتا شما اصلا متوجه وجودش نمیشی مگر اینکه روی یه رنگ روشن با دقت نگاه کنی و خود به خود هم بر طرف میشه و به مرور زمانم کمتر پیش میاد burn in هم که پلاسماهای الان هم anti burn in دارن هم pixel orbiter پس burn in احتمال وجود اومدنش خیلی کمه همون قدری که image sticking ممکنه واسه ال ای دی پیش بیاد برو نمایندگی سامسونگ یه سر بزن ببین در روز چند نفر میان ال سی دیشون image stick داده که گارانتی قبول نمیکنه و قیمت تعویض پنلم واسه یه تی وی 1 میلیونی میگفتن 850 هزار تومن.
تو سایت Pc world استرالیامدلهای سال 2009 و 2010 پاناسونیک و یه سری برندهای دیگه مدل 2011 رتبه و امتیاز بالاتری دارندنسبت به مدلهای 2011 پاناسونیک.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kambiz11000; 02-11-2011 at 07:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)