البته بستگی به انتظار یه نفر از دانشجو شدن داره.ولی با این حال، واسه مشهدیا؛ فردوسی؛ واسه شیرازیا ، شیراز ؛ واسه کرمانی باهنر و واسه همدانیها؛ بو علی بهتره( یعنی اولویت با دانشگاه شهر خودشونه.)
البته بستگی به انتظار یه نفر از دانشجو شدن داره.ولی با این حال، واسه مشهدیا؛ فردوسی؛ واسه شیرازیا ، شیراز ؛ واسه کرمانی باهنر و واسه همدانیها؛ بو علی بهتره( یعنی اولویت با دانشگاه شهر خودشونه.)
این سهمیه بومی چقدر تاثیر داره؟
مثلا من دانشگاه رازی کرمانشاه رو راحت تر قبول میشم یا بوعلی همدان؟ (رازی قبول شدنش سخت تره کمی)
چطور میشه تشخیص داد؟
آقا با رتبه چند قبول شدی؟
من زیر 3000بیارم شیمی یا عمران صنعتی اصفهان قبول میشم؟
3000 کشوری؟
ببین یکمی بحث رتبه بالا پایین داره. مثلا:
آخرین قبولی عمران فردوسی سال 90 رتبه 2300 منطقه 1 ---- صنعتی اصفهان = 1600
آخرین قبولی عمران فردوسی سال 91 رتبه 1550 منطقه 1 ---- صنعتی اصفهان 2100 فکر کنم.( همین حدودا ؛ کشوری 3500)
رتبه من: 1678 منطقه 1 بود:|
در مورد شیمی: شیمی به 3 قسم است!
شیمی خالی!
شیمی کاربردی
مهندسی شیمی.( که از بقیه رتبه بهتری میخواد ولی نمی دونم چقدر)
ممنون بابت پاسختون
3000منطقه2
مهندسی شیمی منظورم بود
راستی نظرتون روی مهندسی صنایع چیه؟
دوستای خوبم احتمالن نصفه شب یا فردا تا ساعت 8 نتیجه ها میاد (البته اگه مثل هرسال باشه) امیدوارم کسی از دیدن نتیجش ناراحت نشه
و همتون لبخند به لب داشته باشین
البته اینم هست که خیلی وقتا اونی که آدم خودش میخواد نمیشه اما یادتون باشه شما حدود 1سال براش زحمت کشیدین امیدوارم همتون موفق باشین
کسی میدونه آزاد بدون کنکور جریانش چیه؟ چرا دفترچه انتخاب رشته نداره ؟تهران برای انسانی رشته ای داره؟
سلام
ببخشید می خواستم بپرسم کنکور 92 کی برگذار میشه؟ کی باید کارت بگیرم؟ دیر که نشده؟؟؟
از سایت خودش پیگیر باشید:کسی میدونه آزاد بدون کنکور جریانش چیه؟ چرا دفترچه انتخاب رشته نداره ؟تهران برای انسانی رشته ای داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون ارشده؟
خدایا تو رو قسم به این شب عزیز هممون رو عاقبت به خیر کن من دیگه میرم پی راز و نیاز! بچه ها امیدوارم فردا هممون با خبرای خوب اینجا باشیم.
مارم دعا کنین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)