تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 346 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به عنوان کسی که تو همه سرورا بوده ، از بازیکراف تا الان ..
    1- بهترین سرور ، سرور پولی بازیکرفت به خاطر رابط کاربری خوب بین ادمین ها (مرحوم و حسین) با پلیر ها بود نه مثله بعضی سرور ها فک کنه چون vps ماله اونه میتونه به هرکی هرچی میخواد بگه و هرکاری بکنه ، نه مثله بعضی سرور ها هم به دوستاش همینطوری آیتم بخشش کنه !
    2- بعد از بازیکرفت سرورای مهران ، به خاطر پلاگین ها ، پرمیشن ها ، مپ و اسپاون ها بهترین سرور هستن ، بقیه سرورا پر باگ بودن ، یه سرور اول بازی 3 تا دایموند میداد به پلیر جدید هاش ، هر کسی 10 تا اکانت داشت اونجا به جز سرورا مهرانم هیچکس اصلا پرمشین بلد نیست بنویسه ( اصلا فک نکنم به جز من و مهران کس دیگه ای بلد باشه کسی هست ؟ ) ، به خاطر همین پرررررر باگه که بازی کردن توش اصلا حال نمیده !
    3- کلا همه سرور ها ، همین سرور آخر مهران که با قدرت تمام میگفت ما 3 ماه vps تمدید کردیم ولی 1 سال حداقال رانه ، بیشتر از 1 ماه ران نموند ، پس اگه بخوایم سرور هارو بر اساس مدت زمان ران بودن بررسی کنیم ( که اصلش هم همینه! نه اینکه 3 هفته زحمت بگشیم بعدشم بنگ ، همه چی پرید ! ) کلا هیچکدوم از سروراتون بدرد بخور نبودن !
    پووول :( پووووول :( اگه این لعنتی باشه که من خیلی هم خوب سرور میزنم بعدشم سرور ما 3 ماه تمدید بود مشکل پیدا کردیم وی پی اس رو لغو کردیم
    دلیل آف شدن سرور ها هم در حاله حاضر هم پوله هم سرور زدن بقیه یارو سرور میزنه 5 تا پلیر بیشتر نداره پلاگین هاشم میاد از سرور ما می دزده =))
    خوب آخه بچه ی خوب یکی نمیگه ایران کلا چند تا پلیر داره که چند تا سرور هم براش باشه ؟!

حاضر باشید سرور بزنیم 5 تا 6 تا شریک لازمه بزنیم بترکونیم -.- ( اگه واقعا شریک باشن )

مثال چند نفر از کسانی که سرور میزنن وسطه سرور مردم : ( نام بردم به خودتون بیاید سرور همچی برا دوستاتونه نه این که تبلیغات کنید )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehrankhanhoy; 26-05-2013 at 10:41.

داره خودمونی میشه arashsm79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پووول :( پووووول :( اگه این لعنتی باشه که من خیلی هم خوب سرور میزنم بعدشم سرور ما 3 ماه تمدید بود مشکل پیدا کردیم وی پی اس رو لغو کردیم
    دلیل آف شدن سرور ها هم در حاله حاضر هم پوله هم سرور زدن بقیه یارو سرور میزنه 5 تا پلیر بیشتر نداره پلاگین هاشم میاد از سرور ما می دزده =))
    خوب آخه بچه ی خوب یکی نمیگه ایران کلا چند تا پلیر داره که چند تا سرور هم براش باشه ؟!

حاضر باشید سرور بزنیم 5 تا 6 تا شریک لازمه بزنیم بترکونیم -.- ( اگه واقعا شریک باشن )

مثال چند نفر از کسانی که سرور میزنن وسطه سرور مردم : ( نام بردم به خودتون بیاید سرور همچی برا دوستاتونه نه این که تبلیغات کنید )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین مهران کمک می کنی فقط سرور رو بزنی ؟ پووول پولللللل هم نمی خوام ؟ می گم رانننن می مونهههههه ؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یعنی هیچ کی دیگه بلد نیستتتت یک سرور بزنه ؟
    Last edited by arashsm79; 26-05-2013 at 11:26.

داره خودمونی میشه MrSeRiouS's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    In DrEaMs

پيش فرض

یعنی یه نفر هم حاضر نیست چند دقیقه از وقت گرانبهاش (!) رو بذاره به جای بازی کردن های فوق مهمش بیاد یه توضیحی به من بده ؟
    آقا من لینک + مراحل نصب رو می خوام
    تا الان صد بار دانلود کردم ولی وقتی تو سایتش ثبت نام می کنی اصلاً یوزر بهت نمی ده
    همه هم نصفه نیمه توضیح می دن
    لطفاً از اول اولش توضیح بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

منم همین مشکلو دارم

داره خودمونی میشه MrSeRiouS's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    In DrEaMs

پيش فرض

باورم نمی شه
    من بالاخره وارد ماین کرفت شدم اما می گه ویدئو کارتت به این بازی نمی خوره
    آخه من با این ویدئو کارت هزارتا بازی بهتر از این هم می رم
    چه برسه به ماینکرفت !

داره خودمونی میشه ard1378's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Mo Beche Meshedom :P

پيش فرض

سلام ، مهران من که هم به خودت هم به Ali_T گفتم اگه مشکل مالیه ، من کمک می کنم !!
    بعد هم سرور من و آرش به این دلیل ایجاد شد که بعضی پلیر ها از ریست شدن مدام سرور شما خسته شده بودند !!!

7. این کاربر از ard1378 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ard1378's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Mo Beche Meshedom :P

پيش فرض

یعنی یه نفر هم حاضر نیست چند دقیقه از وقت گرانبهاش (!) رو بذاره به جای بازی کردن های فوق مهمش بیاد یه توضیحی به من بده ؟
    آقا من لینک + مراحل نصب رو می خوام
    تا الان صد بار دانلود کردم ولی وقتی تو سایتش ثبت نام می کنی اصلاً یوزر بهت نمی ده
    همه هم نصفه نیمه توضیح می دن
    لطفاً از اول اولش توضیح بدین

کسانی این مشکل را دارند : تا شما اکانت اصل Minecraft رو خریداری نکنید ، Username دریافت نخواهید کرد ،در قسمت Username هر اسمی را که می خواهید وارد کنید و Password را نیر خالی بگذارید و وقتی Login Faild داد روی گزینه Play Offline Click کنید ، اگر می خواهید در بازی با اسم خودتان چهره یا Skin بهتری داشته باشید نیز یا باید اکانت خریداری کنید یا اسم کسانی را استفاده کنید که از قبل خریداری کردند ( البته این کار به گونه ای دزدی به حساب می آید )
    این هم یک سایت که وقتی روی Skin مورد علاقه کلیک می کنید اسم او را به شما می دهد که باید در قسمت Username وارد کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <----------

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

بابا من رفتم از صفحه اول بازیو گرفتم
    ولی نمیتونم اپدیتش کنم و 1.5.2 نصب کنم
    ورژنی که دارم 1.2.2هست
    خواهشا این 1.5.2 کامل اگه دارید بهم بدید من نمیتونم بازی کنم این فایل های 700کیلوبایتی که میریزم نسخه اپدیت نمیشه

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بابا من رفتم از صفحه اول بازیو گرفتم
    ولی نمیتونم اپدیتش کنم و 1.5.2 نصب کنم
    ورژنی که دارم 1.2.2هست
    خواهشا این 1.5.2 کامل اگه دارید بهم بدید من نمیتونم بازی کنم این فایل های 700کیلوبایتی که میریزم نسخه اپدیت نمیشه
    شما پستای منو سرچ کنید تو تاپیک , اخیرا لینکشو دادم . یه فایل 5 مگیه میرید به محل نصب بازی در پوشه bin اون رو کپی میکنید .(اسمشم minecraft.jar)

پیدا نکردید بگید اومدم خودم پیدا کنم لینکشو براتون .

ویرایش : بفرمایید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Arrowtic; 26-05-2013 at 18:07.

11. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ببین مهران کمک می کنی فقط سرور رو بزنی ؟ پووول پولللللل هم نمی خوام ؟ می گم رانننن می مونهههههه ؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یعنی هیچ کی دیگه بلد نیستتتت یک سرور بزنه ؟

نه

سلام ، مهران من که هم به خودت هم به Ali_T گفتم اگه مشکل مالیه ، من کمک می کنم !!
    بعد هم سرور من و آرش به این دلیل ایجاد شد که بعضی پلیر ها از ریست شدن مدام سرور شما خسته شده بودند !!!
    1 ماه به 1 ماه مدام ـه =)) ؟ جدیده
    کمک می کنی ؟ بعدا خبرت می کنم وایسا فعلا امتحانا تموم شه ( پلیر کمه )

______________-__________________________________________________ __________________________________________________ _____________________

کسایی که مشکل آپدیت دارن فایل زیر رو دانلود کنن با Force Update با سرعت نوز آپدیت میشه اگه خواستید هم با همین میتونید لاگین شید.

یوزر رو وارد کنید Play رو بزنید

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •