تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 244 از 402 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه من چون خودم بیت و کاسپر تست کردم راضی نبودم

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه من چون خودم بیت و کاسپر تست کردم راضی نبودم
    f-secure رو بگید تست کنند یا خودتون تست کنید اصلا دو تاییشون رو تست کنید!{خیلی بهتره از این بحث ها{برایه خودتون}}

3. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من در تعجبم وقتی آنتی ویروس های مثل کسپر، بیتدیفندر، امسی سافت، کومودو هستند، شما چرا راه خودتون رو منحرف میکنید؟
    وقتی که برای
    پرداخت آنلاین و کارهای بانکی آنتی ویرووس ها برای شما امکانات امنیتی اضافه کردند، شما بازم میرین سراغ آنتی هایی که فقط شناسایی دارند و در مقابل نفوذ و فیشینگ تضعیف هایی دارن
    کسپر: Safe Money
    بیتدیفندر: SafePay
    کومودو: Virtual Kiosk
    و .....
    در مورد شناسایی این آنتی هایی که پیشنهاد دادم بسیار قدرتمند هستند
    در مورد سبکی و راحتیه کار باز همشون عالی هستند و یکی از دیگری مزایای بیشتری داره
    درمورد فایروال همشون بهترین عملکرد رو دارن ولی در مورد
    بیتدیفندر زیاد مطمئن نیستم چون تست نکردم
    از لحاظ اینترفیس چون
    کسپر و بیتدیفندر 2014 هستند بسیار زیبا و کاربر پسند میباشند
    حالا انتخاب با خودتونه

5. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز در خوب بودن کاسپر و بیت شکی نیست اما در سبک بودنشون آنچنان مطمین نیستم !

آره مثلا بیت مرورگر به عنوان مثال داره گرچه از بیس نوشته شده توسط بیت نیست اما بهینه شده . اگر اشتباه نکنم

اما چون سخت افزار لپ تاپ هر چقدر قدرتمند که باشه به پای دسکتاپ نمی رسه در نتیجه آنتی ویروسی باید باشه یا کلا پکیجی که روی لپ تاپ نصب می شود در حالیکی امنیت خوبی برقرار می کنه سخت افزار هم دریابد

تاکید من بروی بولگارد بود چون الان 1 ماه روی لپ تاپم نصب فوق العاده سبک هستش در امنیت قدرت طبق بررسی سایتهای مختلف که دیدم از 10 اگر 9.5نبود اما 8 بود اکثرا .

ایشالله بزودی اف سیکیورهم تست می کنم نتیجه رو اعلام می کنم

در مورد امسی سافت هر طور می خوام خودموقانع کنم نمی شه که نمی شه !!!!!!!
    Last edited by manutd2009; 20-08-2013 at 12:24.

7. این کاربر از manutd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من الان روی لپ تاپم بیت دارم، به نظر من که سبک است و اذیتم نمی کنه. در حالی که سی پی یو لپ تاپم core2duo است. به جز نورتون بقیه آنتی ویروس ها رو روی لپ تاپم نصب نکردم بنابراین از نظر سبکی نمی تونم نظری بدهم.

9. این کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

در مورد امسی سافت هر طور می خوام خودموقانع کنم نمی شه که نمی شه !!!!!!!
    سلام

بسیار خوشحال می شویم نظراتتون در مورد امسی سافت را مطلع شویم دوست عزیز

مشکلی باهاش داشتید ؟؟؟ چی بوده ؟؟

11. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

نه دوست گرامی . هیچ تست خاصتی نشده از جانب بنده . من همینطوری گفتم چون یهوانگار 2 سالی اسمش تو تاپیکا می بینم و اینکه ممنون می شم در سایتهای معتبر توکامپیرشون دیتیل اینآنتی ویروس ببینم
    اگر لینک بزارید ممنون می شم

بازم از پیگیریتون ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    یه چن صفحه از این تاپیک رو خوندم،یه چند تا سوال دارم: جوابش لطفا رو بین محصولات: Norton-Comodo-Kasper-Emsisoft بدین:(رو سیستم خودم الان کومودو نصبه،ولی HISP اون بد جوری رفته رو اعصابم)

1- از لحاظ سنگینی اجرا در ویندوز ترتیبشون چطوره؟ لطفا اگه کسی همش رو امتحان کرده بیشتر توضیح بده
    2- از لحاظ حجم آپدیت های روزانه به چه صورت مرتب میشن؟ اگه مقدار متوسط هم بگید که دیگه نور علی نوره
    3- از لحاظ کاربر پسند بودن چه طوریه؟ مثلا من به شخصه خیلی محیط Eset رو دوست دارم چون خیلی زیاد شلوغ پلوغ نیست،هر چند که الان تو ذهنم Eset رو در نظر ندارم
    4- از لحاظ گیر دادن به کرک ها؟ خوب ممکنه بگید شما می تونید هر کرکی رو که می خوای وارد لیست استثنائات آنتی ویروست بکنی، نه، منظورم اینه که همون اول که آنتی ویروس باهاش برخورد میکنه اذیتت نکنه
    5- از لحاظ متکی نبودن زیاد به دیتا بیس و داشتن برنامه های هوشمند؟ مثلا یه زمان که Norton رو داشتم یادمه که یه ویروسی رو نتونست تشخیص بده(بماند که 99 درصد آنتی ویروس ها تشخیص داده بودن،اسنادش هم تو پست های یک سال پیشم هست!!) اما تکنولوژی Sonar نورتون بدادم رسید. دیگه نمیشه که همیشه به داشته هات متکی باشی!!!
    6- از لحاظ پیدا کردن کرک برای آنتی ویروس(البته غیر از کومودو که رایگانه)

در کل برای من با توجه به نیاز های زیر چی پیشنهاد میدین؟
    سیستمم :
    CPU 2.5 - Ram 6 - ADSL 512k - مشکل حجم دانلود هم تا حدودی ندارم البته نه که دیگه خیلی سنگین باشه
    نیاز ها:
    بازی که اصلا نمی کنم،برنامه های مهندس عمران نصب می کنم - فیلم و موزیک - یه سره تو اینترنت و دانلود رایگان شبانه
    Last edited by Alli13; 23-08-2013 at 22:18.

14. این کاربر از Alli13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه چن صفحه از این تاپیک رو خوندم،یه چند تا سوال دارم: جوابش لطفا رو بین محصولات: Norton-Comodo-Kasper-Emsisoft بدین:(رو سیستم خودم الان کومودو نصبه،ولی HISP اون بد جوری رفته رو اعصابم)

1- از لحاظ سنگینی اجرا در ویندوز ترتیبشون چطوره؟ لطفا اگه کسی همش رو امتحان کرده بیشتر توضیح بده
    2- از لحاظ حجم آپدیت های روزانه به چه صورت مرتب میشن؟ اگه مقدار متوسط هم بگید که دیگه نور علی نوره
    3- از لحاظ کاربر پسند بودن چه طوریه؟ مثلا من به شخصه خیلی محیط Eset رو دوست دارم چون خیلی زیاد شلوغ پلوغ نیست،هر چند که الان تو ذهنم Eset رو در نظر ندارم
    4- از لحاظ گیر دادن به کرک ها؟ خوب ممکنه بگید شما می تونید هر کرکی رو که می خوای وارد لیست استثنائات آنتی ویروست بکنی، نه، منظورم اینه که همون اول که آنتی ویروس باهاش برخورد میکنه اذیتت نکنه
    5- از لحاظ متکی نبودن زیاد به دیتا بیس و داشتن برنامه های هوشمند؟ مثلا یه زمان که Norton رو داشتم یادمه که یه ویروسی رو نتونست تشخیص بده(بماند که 99 درصد آنتی ویروس ها تشخیص داده بودن،اسنادش هم تو پست های یک سال پیشم هست!!) اما تکنولوژی Sonar نورتون بدادم رسید. دیگه نمیشه که همیشه به داشته هات متکی باشی!!!
    6- از لحاظ پیدا کردن کرک برای آنتی ویروس(البته غیر از کومودو که رایگانه)

در کل برای من با توجه به نیاز های زیر چی پیشنهاد میدین؟
    سیستمم :
    CPU 2.5 - Ram 6 - ADSL 512k - مشکل حجم دانلود هم تا حدودی ندارم البته نه که دیگه خیلی سنگین باشه
    نیاز ها:
    بازی که اصلا نمی کنم،برنامه های مهندس عمران نصب می کنم - فیلم و موزیک - یه سره تو اینترنت و دانلود رایگان شبانه
    درود
    من همه رو امتحان کردم

1- در مورد سبکی شاید بشه گفت در نسخه 2014 همه خوب شدن البته توی تست مارس PCSL توی سبکی پاندا اول و امسی سافت دوم شد.
    2- امسی سافت با وجود دوموتور بودن 2-3 مگ متوسط داره، کومودو هم حدود 2 مگ هست. به نظرم نورتون و کسپر 5-6 مگ بودن.
    3- از نظر سادگی امسی سافت بیشترین نمره رو میاره، کسپر و کومودو از لحاظ ساختار شبیه هستند.
    4- گیر ندادن به کرک ها رو فقط میتونید توی آنتی ویروسی پیدا کنید که توی کشوری ساخته شده باشه که کپی رایت براش مهم نباشه، خب از این نظر روسیه و محصولش کسپرسکی برای شما خوبه
    5- توی هوش همه خوبن، توی آخرین تست av-c کسپر و امسی سافت در یک سطح بودن هرچند از لحاظ شناسایی مخرب توی اون تست امسی سافت اول شد.
    6- برای امسی سافت کرک به سختی پیدا میشه اما بقیه رو می تونید راحت پیدا کنید.

16. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام برایه ویندوز8 بهتره بیت اینترنت سکوریتی رو نصب کنم یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
    اوست مشکل آپدیت با یخ شکن حل میشه یانه؟؟{فری گیت}

18. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •