تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 602 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بله Grado هدفون دست ساز برند آمریکایی هست که من به شخصه از تجربه صداش لذت بردم .یکی از دوستان همراه خودش آورده بود تو استدیو تست کردم مدل SR80.شما میتونی از آمازون به راحتی اقدام کنی .برای سبک هایی که فرمودید هم من به شخصه فکر میکنم مناسبترین گزینه رو انتخاب کردید
    ممنون،بله من توی سایت ها و فروم های تخصصی هدفون تحقیق کردم Grado SR80 یا SR60 رو اکثرا میگن ایده آل ترین هدفون برای گوش دادن به موسیقی متال و طیف صدای گیتار الکتریک هست بخاطر رفتار فرکانسی خاصش. حتی احتمالا این هدفون صد دلاری بهتر از هدفون های قیمت های میلیون تومنی برای موسیقی متال جواب میده.
    راستی من هدفون Koss KSC75 رو هم میخوام (علاوه بر Grado) که حملش راحته، هدفون نسبتا کوچک ولی open هست و با قیمت صرفا 15 دلاریش گفته میشه برای موسیقی متال عالی هست. شما اطلاعی از وضعیت این هدفون ندارید در بازار ایران؟ فکر میکنم این هم مثل Grado هست شرایطش.

من چطور از آمازون میتونم اقدام کنم وقتی ایران تحریم هست و من هم نمیتونم حارج از ایران برم کسی هم ندارم حارج ایران؟ برام عجیب هست که نوشتید "براحتی" . میشه توضیح بدید؟ منظورتون اینه که به شرکت هایی که خدمات پستی خارح از کشوری انجام میدند مراجعه کنم ؟ یه توصیحی میدین روشش و حدود هزینه و زمانی که طول میکشه. (یا اینجا یا پیغام خصوصی)
    Last edited by Lichtenstein; 18-04-2013 at 19:42.

2. 2 کاربر از Lichtenstein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

ممنون،بله من توی سایت ها و فروم های تخصصی هدفون تحقیق کردم Grado SR80 یا SR60 رو اکثرا میگن ایده آل ترین هدفون برای گوش دادن به موسیقی متال و طیف صدای گیتار الکتریک هست بخاطر رفتار فرکانسی خاصش. حتی احتمالا این هدفون صد دلاری بهتر از هدفون های قیمت های میلیون تومنی برای موسیقی متال جواب میده.
    راستی من هدفون Koss KSC75 رو هم میخوام که حملش راحته، هدفون نسبتا کوچک ولی open هست و با قیمت صرفا 15 دلاریش گفته میشه برای موسیقی متال عالی هست. شما اطلاعی از وضعیت این هدفون ندارید ؟ فکر میکنم این هم مثل Grado هست شرایطش.

من چطور از آمازون میتونم اقدام کنم وقتی ایران تحریم هست و من هم نمیتونم حارج از ایران برم کسی هم ندارم حارج ایران؟ برام عجیب هست که نوشتید "براحتی" . میشه توضیح بدید؟ منظورتون اینه که به شرکت هایی که خدمات پستی خارح از کشوری انجام میدند مراجعه کنم ؟ یه توصیحی میدین روشش و حدود هزینه و زمانی که طول میکشه. (یا اینجا یا پیغام خصوصی)
    داداش خیلی براتون در میاد
    فک کنم 600 تا 700 در بیاد کم کمش

4. 3 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

14

سلام به همه دوستان،

کسی میدونه این هدفونارو از کجا میشه تهیه کرد و احیانا حدود قیمتشونو دارین؟

Panasonic RP-HTF600-S

Sony MDR-XB300

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من اگه بخوام بهتون پیشنهاد بدم با مورد استفاده ای که شما دارید و صدای فلت براتون مهمه میگم مدل K316 برند AKg برای شما مناسبه .شما اگه میتونی با هدفون های On ear کار کنه من فکر میکنم گزینه بهتری برای شما هست یا Sennheiser CX680 نیز میتونه به کارتون بیاد البته من صداشو نشنیدم !
    موفق باشید
    مرسی از راهنمایی تون
    این دکمه تشکر کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مرسی از راهنمایی تون
    این دکمه تشکر کجاست؟
    زیر نام کاربری

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

مرسی از راهنمایی تون
    این دکمه تشکر کجاست؟
    دکمه تشکر روی لبخند شماست دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان،

کسی میدونه این هدفونارو از کجا میشه تهیه کرد و احیانا حدود قیمتشونو دارین؟

Panasonic RP-HTF600-S

Sony MDR-XB300
    با سلام
    با سلام دوست من Xb300 رو که من تا حالا ندیدم ایران رهجو وارد کنه مگر اینکه بخوایید از جای دیگه تهیه کنید که من صلاح نمیدونم Xb-500 رو میتونید با یکم هزینه به قیمت 280 تهیه کنید از ایران رهجو .
    در مورد پاناسونیک هم باید بگم که هدفون خوبیه ولی سوال من اینه جایی که M-50 هست چرا این !!! درسته بیشتر هزینه میکنید ولی من خیلی بهتر میبینم M-50 رو .

10. 3 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام با سلام دوست من Xb300 رو که من تا حالا ندیدم ایران رهجو وارد کنه مگر اینکه بخوایید از جای دیگه تهیه کنید که من صلاح نمیدونم Xb-500 رو میتونید با یکم هزینه به قیمت 280 تهیه کنید از ایران رهجو .در مورد پاناسونیک هم باید بگم که هدفون خوبیه ولی سوال من اینه جایی که M-50 هست چرا این !!! درسته بیشتر هزینه میکنید ولی من خیلی بهتر میبینم M-50 رو .
    خیلی ممنون دوست عزیز به خاطر جوابتون، فرمایشتون درسته m50 هدفون دقیقتریه و با اینکه صدای موزیکال خوبی داره در عین حال وضوح و دقت مناسبی هم داره ، ولی الان دنبال یه هدفون با باس زیاد میگردم برای همین این دوتا هدفون مدنظرم بود۰ چون از پاناسونیک ریویوی خوب خیلی دیدم بیشتر هدفم از بین اون دو تا هدفون هم همون پاناسونیکه بود که قیمت مناسبتری هم داره. قیمت xb۵۰۰ الان خارج از بودجه ایه که برای این هدفون کنار گذاشتم در نتیجه امیدوارم پاناسونیکو بتونم پیدا کنم.... دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم، پیشنهاد هدفون با باس خوب و قیمت مناسب که از ایرانم راحت بشه تهیه کرد هم پذیرفته میشه

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز به خاطر جوابتون، فرمایشتون درسته m50 هدفون دقیقتریه و با اینکه صدای موزیکال خوبی داره در عین حال وضوح و دقت مناسبی هم داره ، ولی الان دنبال یه هدفون با باس زیاد میگردم برای همین این دوتا هدفون مدنظرم بود۰ چون از پاناسونیک ریویوی خوب خیلی دیدم بیشتر هدفم از بین اون دو تا هدفون هم همون پاناسونیکه بود که قیمت مناسبتری هم داره. قیمت xb۵۰۰ الان خارج از بودجه ایه که برای این هدفون کنار گذاشتم در نتیجه امیدوارم پاناسونیکو بتونم پیدا کنم.... دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم، پیشنهاد هدفون با باس خوب و قیمت مناسب که از ایرانم راحت بشه تهیه کرد هم پذیرفته میشه
    اتفاقا m50 هم جزو هدفونهای محسوب میشه که کیفیت و کمیت بالایی تو بیس داره
    از لهاذ فاکتورهای صدا هم قابل مقایسه با هدفونی مثل xb500 نیست
    ولی خوب قیمتش تقریبا دو برابر xb500 هستش.
    چقدر بودجه مد نظرتونه؟

13. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

بله من خودم هم حتی یه M-50 دارم .باس بسار قوی درعین حال محکم .صدای شفاق و زیبا با محدوده فرکانسی بسیار مناسب که شما صدا های زیرو بم رو به خوبی و با جزییات بسیار دقیق و با کیفیت البته نسبت به قیمتش نباید دیگه اغراق کرد و با HD650 یا HD800 مقایسه کرد .ولی کیفیت بی نظیری داره که شمارو هیچوقت از خریدتون پشیمون نخواهد کرد .من همیشه به دوستان میگم میخوایید یه بار هزینه کنید دیگه هر روز نمیخوایید که هدفون بگیرید یه بار M-50 بگیرید خیالتون رو از هدفون برای مدت زیادی راحت کنید کیفیت ساخت و عمرش رو من خودم تضمین میکنم .
    Last edited by morteza_moosighi; 19-04-2013 at 10:10.

15. 3 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •