تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 405 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همين که کف واحد اونها سقفِ واحد شماست خیلی تاثیر داره چون هوای گرم میچسبه به سقف . یعنی کفِ واحدشون گرم به حساب شما گرم میشه .
    اما واحد شما کفش سرمای پارکینگ رو میگیره .
    اگر از دور درب و پنجره ها هم باد سرد میاد تو , این هم باعث دو چندان شدنِ مشکل میشه
    واحد اونها اتلافِ انرژی کمتری داره برای همین پکیج کمتر گاز مصرف میکنه
    خیلی ممنون که وقت میذارید و جواب میدید . ولی واقعا ممکنه وجود پارکینگ زیر واحد ما باعث دو برابر شدن مصرق بشه؟ این رو هم اضافه کنم که یه دفعه ام حتی شماره های کنتور رو همزمان نوشتیم و بعد از یه مدت مشخص و با در نظر گرفتن تنظیمات گرمای مساوی تو هر واحد شماره ایه که تغییر کرده بود رو چک کردیم. بازم مقدار مصرف ما تقریبا یک و نیم برابر شده بود مارک پکیج واحد بالا فرولی هست

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خیلی ممنون که وقت میذارید و جواب میدید . ولی واقعا ممکنه وجود پارکینگ زیر واحد ما باعث دو برابر شدن مصرق بشه؟ این رو هم اضافه کنم که یه دفعه ام حتی شماره های کنتور رو همزمان نوشتیم و بعد از یه مدت مشخص و با در نظر گرفتن تنظیمات گرمای مساوی تو هر واحد شماره ایه که تغییر کرده بود رو چک کردیم. بازم مقدار مصرف ما تقریبا یک و نیم برابر شده بود مارک پکیج واحد بالا فرولی هست
    آره اتلاف انرژی خیلی تاثیر داره

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

شاید مصرف آبِ گرم شما هم بیشتر از اونها باشه . تعداد افرادِ کدوم واحد بیشتره ؟
    کدوم واحد بیشتر رفت و آمد و مهمون و پخت و پز و حمام دارند ؟
    آیا لباسشوئیتون با آب گرم پکیج کار میکنه یا خودش آبگرمکن یرقی داره ؟
    اونها ؟
    جواب این سوالها خیلی ربط داره به مقدار مصرف گاز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه واقعا رفت و آمد و پخت و پز و دو تا عامل کف خونه که سرامیکه و بالای پارکینگ بودن انقدر روی مصرف تاثیر داره من دیگه تسلیمم و دیگه ایرادی به نوع پکیج و رادیات نمیگیرم! بنابراین تنها راه گرم شدن و از سرما یخ نزدن حتی به قیمت دوبرابر شدن پول گاز اینه که یه فکری به حال جلوگیری از نفوذ سرمای پارکینگ بکنیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگه واقعا رفت و آمد و پخت و پز و دو تا عامل کف خونه که سرامیکه و بالای پارکینگ بودن انقدر روی مصرف تاثیر داره من دیگه تسلیمم و دیگه ایرادی به نوع پکیج و رادیات نمیگیرم! بنابراین تنها راه گرم شدن و از سرما یخ نزدن حتی به قیمت دوبرابر شدن پول گاز اینه که یه فکری به حال جلوگیری از نفوذ سرمای پارکینگ بکنیم؟
    سلام
    2 تا پیشنهاد دیگه هم دارم براتون که به احتمال زیاد یکیش رو نمیتونین انجام بدین اما اگر انجام بدین معما راحت حل میشه
    1- درجه ی آب گرمکن پکیج رو طوری تنظیم کنین که بدون نیاز به آبِ سرد بتونین حمام کنین و از آب گرم استفاده کنین ( در یکی دو صفحه قبل هم همین رو نوشتم )
    با این کار هم مصرف گاز کم میشه هم استهلاک پکیج و لوله ها کم میشه چون کمتر گرم میشه .
    2- پکیجتون رو با واحد بالائی عوض کنین برای یک ماه . جابجائیش هم کاری نداره , فقط چهار تا لوله زیرش باز میشه و جابجا میشه با بالائی . ===================================
    یک مطلب مهم دیگه:
    روسیه از کشورهای سردسیر هست که زنجان کنارش گرمسیر حساب میشه . با این وجود مصرف سرانه ی انرژی در روسیه از ایران خیلی خیلی کمتره علتش هم اینه که روسها در خانه هم لباس ضخیم و کلاه مخصوصشون رو میپوشند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-10-2014 at 14:56. دليل: تصحیح

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اگر امکانش باشه میتونین مقدار مصرفِ این 2 پکیج رو با هم مقایسه کنین .
    رویِ یک درجه ی معین شوفاژ رو روشن کنین برای 15 دقیقه و مقدار مصرف گاز رو یادداشت کنین و با هم مقایسه کنین .
    اما در اون مدت باید از آب گرم و هیچ وسیله ی گاز سوز استفاده نشه تا فقط شوفاژ گاز مصرف کنه
    اگر مدت طولانی تر بشه نتیجه هم دقیقتر میشه مثلا نیم ساعت یا یک ساعت
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-10-2014 at 23:00. دليل: تصحیح

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام،دوستان من پکیج کیس 24 بوتان دارم،جدیدا مشکلی دارم که هی د حین روشن بودن چه برا شوفاژ و چه آبگرم یهویی چراغ سبز قرمز میشه و فقط فن کار میکنه ،که مجبور میشم باز کنمش و تمام سیمهای رو برد رو در میارم و دوباره وصل میکنم تا برد ریست بشه و اون وقت کار میکنهچند روز گاهی چند ساعت کار میکنه و دوباره این مشکل پیش میاد،ممنون میشم راهنماییم کنین مشکل میتونه از چی باشه؟
    در ضمن حدودای سرویس کردن پکیج چقدر میگیرن؟شستشو و سرویس کامل پکیج؟واینکه برا سرویس پکیج ،پکیج رو میبرن یا میان همینجا خونه انجام میدن
    و سوال اخرم،این پکیج رو بالکن هستش و صدای فنش هم موقع روشن بودن ازار دهنده هستش،ایا میشه فن لوله دودکشش رو خاموش کرد؟ایا ضرری نداره؟و اگه ندارهوچطوری خاموشش کنم
    با تشکر
    Last edited by aban366; 20-10-2014 at 12:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگر امکانش باشه میتونین مقدار مصرفِ این 2 پکیج رو با هم مقایسه کنین .
    رویِ یک درجه ی معین شوفاژ رو روشن کنین برای 15 دقیقه و مقدار مصرف گاز رو یادداشت کنین و با هم مقایسه کنین .
    اما در اون مدت باید از آب گرم و هیچ وسیله ی گاز سوز استفاده نشه تا فقط شوفاژ گاز مصرف کنه
    اگر مدت طولانی تر بشه نتیجه هم دقیقتر میشه مثلا نیم ساعت یا یک ساعت
    خیلی خیلی ممنون به خاطر راهنمایی ها و وقتی که گذاشتید و جواب دادید. سعی میکنم کارهایی رو که گفتید امتحان کنم.

10. این کاربر از hhoura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان میخوام واسه خونمون که طبقه 4 از 5 طبقه است و 85 متر رادیات ببندیم.قصد دارم پکیج اپتیما 24 بگیرم.یه پذیرایی32 متری و آشپزخونه 12 متری اپن-دو اتاقه 9 متری و در ضمن از پذیرایی به پاسیو پنجره داریم و جای یکی از رادیاتها زیر پنجره تعبیه شده-پنجره ها فلزی و شیشه ها دو جداره اس.لطفا در مورد تعداد پره ها راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    میخوام واسه خونمون که طبقه 4 از 5 طبقه است و 85 متر رادیات ببندیم.
    قصد دارم پکیج اپتیما 24 بگیرم.
    یه پذیرایی32 متری و آشپزخونه 12 متری اپن-دو اتاقه 9 متری و در ضمن از پذیرایی به پاسیو پنجره داریم و جای یکی از رادیاتها زیر پنجره تعبیه شده
    پنجره ها فلزی و شیشه ها دو جداره اس.
    لطفا در مورد تعداد پره ها راهنمایی کنید
    سلام
    نظر شخصیِ بنده :
    اگر از نظر بودجه مشکلی نداشته باشم , برای همه جا بزرگترین رادیات رو میذارم مثلاً 125 سانتی یا حتی 1.5 متر
    وقتی هوا خیلی سرد باشه یخ نمیزنیم
    وقتی هم که زیاد سرد نیست پکیج رو رویِ درجه ی خیلی کم روشن میکنیم
    به همین سادگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •