فکر نمیکنم باهاش برخورد بشه چون اگر این طور بود هیچ وقت به این راحتی جواب نامربوط به مردم نمیدادند و لجبازی نمیکردن.پس لابد کسی کاری به کارشون نداره که اینطوری روداری میکنن.
فکر نمیکنم باهاش برخورد بشه چون اگر این طور بود هیچ وقت به این راحتی جواب نامربوط به مردم نمیدادند و لجبازی نمیکردن.پس لابد کسی کاری به کارشون نداره که اینطوری روداری میکنن.
داداش وقتی من و شما با این توجیه که باهاشون برخورد نمیشه،از خیر شکایت بگذریم همین میشه.
ما باید تلفناشون رو بسوزونیم انقدر زنگ بزنیم.
بنده به سازمان بازرسی و زیرساخت شکایت کردم.تماس گرفتن.بعد گفتم لطفاً در مورد نحوه ی پاسخگویی اپراتورها هم تذکر بدین.تذکر دادن.بعدش از مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن کد اپراتور چند بوده و تاریخ تماستون چون میخوام کتباً تذکر بدیم بهش.
پیگیری میکنن.
الان که من تایم اوت دارم.کسی هست نداشته باشه؟اگر کسی هست که نداره بگه روی چند مگ براش بستن.برای من 4 مگ بستن
شاید هم این پروسه یه فیلم باشه.من و شما که اونجا نیستیم ببینیم واقعا باهاش برخورد میشه یا نه اون ها هم برای اینکه بگن ما پیگیری داریم میکنیم یه همچین دروغی میگن که دلمون خوش باشه .شاید هم من دارم اشتباه میکنم.الله اعلم ولی تو این خراب شده پیگیری و ... کلا بعیده....اینو هم بگم که من ادم بدبینی هستم و شاید به همین دلیل اینطوری فکر میکنم ولی تا چیزی رو با چشام نبینم باور نمیکنم.از مخابرات به بالا همشون کارشون رو درست انجام میدن و مطمئنم اگر شکایتی بشه پیگیری میکنن ولی توی خود مخابرات که همه با هم همدستن چنین چیزی دور از ذهن هست.ببخشید زیاد حرف زدم..
من پینگم بالا هست اما اصلاً تایم اوت ندارم.
دان استریمم روی 1784 بسته شده.
یک سوال در مورد پاس ماناماد:
سایت پاس ماناماد رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت تعرفه های نامحدود فقط 128k داره! یعنی بالاتر نمیدن؟ یا اینکه تعرفه ها رو بروز نکردن؟
چون فکر کنم سایت مخابرات هم اول فقط 128k نامحدود داشت.
چرا مال من رو از اول که 128 داشتم تا حالا که 512 روی همین 4 مگ بستن.تاثیری داره بگم کمش کنن؟
این تست چطوره ؟ 2 مگ محدود
![]()
سرعت دانلودت با idm چنده؟
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)