یه توصیه به همه ی کسایی که میخوان تبلت بگیرن هیچ وقت تبلت های غیر برند های معتبر نخرید!
به قولی صاحب اول و آخر این تبلت ها خودتون میشید! گول قیمت پایین و امکانات به ظاهر بالاشون رو هیچ وقت نباید بخورید! چون در 70% موارد خراب میشن!
یه توصیه به همه ی کسایی که میخوان تبلت بگیرن هیچ وقت تبلت های غیر برند های معتبر نخرید!
به قولی صاحب اول و آخر این تبلت ها خودتون میشید! گول قیمت پایین و امکانات به ظاهر بالاشون رو هیچ وقت نباید بخورید! چون در 70% موارد خراب میشن!
منم به خاطر همین روضه میخوندم اصلا یک قرون قبول ندارم این برندهارو !!! حالا کی قبول میکنه همه دنبال ارزونترین و بهترینن !! خوب دوستان , عزیزان اگه میخواید ارزون بشه از این دولت مزخرفمون کمتر حمایت کنید !
مشکل دولت نیست .مشکل کسی هستکه دولت بازیچه اون هست
من از تبلت فقط صفحه نمایش باکیفیت و بزرگ برای کتاب خوندن می خوام. هرچی ارزونتر بهتر. پیشنهادتون چیه؟
دوست عزیز من تو تبلت های 10 , 9 اینچی با قیمت مناسب فقط میتونم این دو رو پیشنهاد کنم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kindle fire hd 8.9 inch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] huawei mediapad 10 fhd gc4000
هر دو 1.400 قیمت دارن !
اما اگه شما میخوای تا 1.100 تومن خرج کنی و تبلت معمولی تری مد نظرت هست archos g9 turbo version میتونه انتخاب خوبی واسه شما باشه به علاوه اینکه 3g هم ساپورت میکنه ! (البته با وصل کردن دانگل به تبلت ! که 200 تومن قیمتشه !)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این تبلت Archos یک ساله تمام هست که کار میکنم تاحالا ندیدم تو بازی کم بیاره !
Last edited by sajjad_doost; 31-05-2013 at 18:37.
به نظر شما چه تبلتی هم از نظر 1- مناسب بودن قیمت و2- اجرای هر نوع بازی مربوط به سیستم عامل خودش وهمچنین 3- توانایی اجرای نرم افزار های مختلف خوبه؟4-قیمتش حدودا چقدره؟
![]()
دوست عزیز مناسب بودن قیمت باز هم بر میگرده به بودجتون و اینکه تا چقدر میخواید واسش خرج کنید !! به من بگید سقف بودجنونو تا من نظر بدم دربارش !
سلام دوستان می خوام یه تبلت بخرم به کمک شما نیاز دارم.
نیاز و خواسته های من از تبلت
1. می خوام صبح که سر کارم بتونم راحت توی اینترنت گشت زنی کنم روزنامه های صبح بخونم. قابلیکت پشتیبانی از شبکه 3ل داشته باشه
2. یه سایت دارم می خوام بتونم با تبلت راحت بروزش کنم. برای این کار هم تبلت باید خصوصیاتی مانند بشه به راحتی یه مطلب کپی پیست کرد. چند خطی توش نوشت. به راحتی بین صفحات وب گشت زنی کرد.
3. شاید بتونم یه تبلت گرون مثه گالکسی نت هم بخرم ولی می خوام با توجه به نیازهای سادم هزینه کمتری کرده باشم
4. یه 3 - 4 سالی کار کنه برام
اگه این خصوصیات هم داشته باشه که عالیه
1. قابلیت مکالمه با سیم کارت
2. کارت حافظه بخوره
3. شارژ دهی عالی
خودم هم این سه گزینه مد نظر دارم:
به جای نقطه چین بزارید digikala
پیشاپیش از راهنمایی های شما متشکرم
مثلا اطراف قیمت 700000 تا 800000 تومان
دوست عزیز شما با این بودجه باید دور برند معروف رو خط بکشی .
من تو برند های چینی میتونم اینو بهتون پیشنهاد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ainol novo 7 venus
البته این تبلت بلوتوث نداره و به نظر من تنها عیبش همینه اما نکته اصلی اینجاست که این تبلت چینیه !
من میتونم یه تبلت دیگه بهتون معرفی کنم که اون ارزش خریدش بیشتره و برند معروفی داره به علاوه اینکه همه port ها رو هم داره !
amazon kindle fire hd 7 inch
درسته که این تبلت چینی قویتره در ظاهر اما تو تست های بنچمارک شاید اینطور نباشه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)