تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 2605 اولاول ... 1441942342402412422432442452462472482542943447441244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا من یه مشکل دارم
    ببینید عکس زیر رو
    ...
    کانکت میزنه ولی status روی مودمم روشن نمیشه
    فقط power و usb روشنه
    از اسپیلیتر هم استفاده کردم فایده ای نداشت
    به مخابرات هم زنگ زدم اومپراتور هاش که اصلا جواب نمیدن و اصلا نیستند
    تلفن گویاش هم میگه که سرویس شما دایر میباشد ...

حالا چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
    مرسی
    اون تصویر نشون میده که درایور USB موفقیت آمیز نصب شده و کارت شبکه ای که معرفی کرده بدون مشکل رابطه شما رو با مودم برقرار ساخته.

خاموش بودن Status مودم نشون میده که رابطه ای بین مودم و DSLAM مخابرات شما برقرار نشده، حالا مشکل میتونه تنظیمات باشه، رانژه باشه، splitter باشه یا چهار هزار تا چیز دیگه، شما به داخل تنظیمات مودم وارد شو و ببین اصلاً اونجا چه خبره.

دفترچه مودمت رو پیدا کن یا اگه دم دست نیست، ببین اول تو صفحه پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرح تنظیماتش هست یا نه، در نهایت تو گوگل دنبال User Manual مودمت بگرد. راه و روش ورود به تنظیمات مودمت رو که پیدا کردی ببین تنظیماتت چی هست، با پشتیبانی چک کن تنظیمات رو و اگه هنوز مشکلی داشتی از تنظیماتت یه عکس بذار ببینیم.

2. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    من امروز اتفاقی مودمم را روشن کردم و دیدم که چرا status ثابت مونده فکر میکنم که اینترنت وصل شده
    من تقریبا از اوایل اسپند ماه درخواست اینترنت به مخابرات داده بودم, مخابرات گفته بود که معلوم نیست کی وصل کنند شاید پس از تعطیلات
    فکر میکنید با توجه به اینکه چراغ استاتوس ثابت مونده اینترنتم وصل شده؟
    یوزرنیم و پسورد را چجوری باید دریافت کنم؟مخابرات پیام نور سایت داره؟
    سایت کجا بود بابا / از مرکز مخابراتی باید بری بگیری ....
    روی خطتون الان adsl فعاله ، تعجب میکنم که چرا قبلا بهتون یوزر و پسورد ندادن

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

سلام مجدد دوستان .
    درست شد از امروز وصل كردن .
    الان كساني كه 128 دارن با idm متوسط با چه سرعتي دانلود ميكنند ؟
    يا اينكه در يك ساعت چند مگ دانلود دارند؟
    16 تا 18 هست با 128

4. این کاربر از MESHKIPOSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا من یه مشکل دارم
    ببینید عکس زیر رو

کانکت میزنه ولی status روی مودمم روشن نمیشه
    فقط power و usb روشنه
    از اسپیلیتر هم استفاده کردم فایده ای نداشت
    به مخابرات هم زنگ زدم اومپراتور هاش که اصلا جواب نمیدن و اصلا نیستند
    تلفن گویاش هم میگه که سرویس شما دایر میباشد ...

حالا چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
    مرسی
    دوست عزیز اون local area که کانکشنی هست که نشون میده مودمتون به کامپیوتر به وصل هست .( به زبون ساده )
    status هم که میگی روشن نیست معنیش اینه که اینترنت روی خطتون راه اندازی نشده هنوز ( البته در بعضی مواقع مشاهده شده که با اینکه اینترنت روی خط راه اندازی شده اما چراغ Status روی مودم روشن نیست )
    به هر حال با همون کانکش tct یوز و پسورد رو وارد کنید و ببینید کانکت میشه یا نه اگه نشد اروری که میده رو بنویسید اینجا تا بهتر راهنمایی بشید . اصلا نگاه کن ببین وقتی میخوای کانک بشی با کانکشن tct یوز و پسور رو چک میکنه یا نه / اگه نشد که منتظر باشید تا چراغ status روی مودم ثابت روشن موند اون موقع معلومه که روی خط راه اندازی شده و میتونید کانکت بشید .

به هیچ چیز هم دست نزن ( تنظیمات رو دست نزن )
    status روی مودم شما ( یا link یا Adsl روی مودم های دیگه ) هیچ ربطی به تنظیمات نداره ، کامپیوتر خاموش هم که باشه ، باید اون چراغ روشن بشه وقتی که اینترنت روی خط شما رانژه ( فعال ) هستش ( البته گفتم که دیده شده که در برخی موارد اینترنت رانژه شده اما چراغ status روشن نشده که ناشی از نوع خط و مسائل مخابراتی داره ( خیلی کم مشاهده شده ) ، اگه از زمانی که مخابرات بهت گفته راه اندازی میشه اینترنتت خیلی گذشته برو مخابرات و سوال کن که رانژه شده یا نه چون اگه وارد نیستی و آشنایی نداره بهتره که اول مطمئن بشی از طرف مخابرات خط رانژه شده یا نه .... معمولا رانژه شدن بسته به مرکز مخابراتی چند روزی طول میکشه ( البته عید و تعطیلات خودش باعث طولانی تر شدن میشه ) به تلفن گویا هم اعتمادی نیست
    Last edited by MESHKIPOSH; 27-03-2012 at 22:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

سایت کجا بود بابا / از مرکز مخابراتی باید بری بگیری ....
    روی خطتون الان adsl فعاله ، تعجب میکنم که چرا قبلا بهتون یوزر و پسورد ندادن

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

درود
    اگر خاطرتون باشه من پیشتر گفته بودم که درخواست اینترنت به مخابرات را روزهای اول ماه اسپند دادم
    خود مخابرات گفته بود معلوم نیست
    صبحی خودم رفتم مخابرات گفتم که چرا استاتوس مودم روشن شده و ثابته, اونا گفتن هنوز وصل نشده که اگر وصل کنیم بهتون زنگ میزنیم
    حالا نمیدونم چجوریاست که استاتوس ثابته اما وصل نیست جریان چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

درود
    اگر خاطرتون باشه من پیشتر گفته بودم که درخواست اینترنت به مخابرات را روزهای اول ماه اسپند دادم
    خود مخابرات گفته بود معلوم نیست
    صبحی خودم رفتم مخابرات گفتم که چرا استاتوس مودم روشن شده و ثابته, اونا گفتن هنوز وصل نشده که اگر وصل کنیم بهتون زنگ میزنیم
    حالا نمیدونم چجوریاست که استاتوس ثابته اما وصل نیست جریان چیه؟
    احساس میکنم مرکز مخابراتی تون خیلی عوضی تشریف دارن . زنگ بزن پشتیبانی اینترنت مخابرات بگو که میخواستم بدونم الان اینترنت روی خطم فعاله با نه . اگه گفت فعاله جریان رو بگو که بهت یوزر و پسورد ندادن و مرکز مخابراتی میگه که فعال نیست و از پشتیبانی بخواه که یوزر و پسورد بده ، اگه هم نمیده بگو راهنمایی کنه که چیکار کنی

8. این کاربر از MESHKIPOSH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
    ولی از این سایت ها هستش که باید پول بدی و کاربر طلائی بشی تا بتونی با لینک مستقیم دانلود کنی ..... سایتی به خوبی و به روزی این سایت میشناسید که رایگان هم باشه ؟
    ممنون میشم معرفی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
    ولی از این سایت ها هستش که باید پول بدی و کاربر طلائی بشی تا بتونی با لینک مستقیم دانلود کنی ..... سایتی به خوبی و به روزی این سایت میشناسید که رایگان هم باشه ؟
    ممنون میشم معرفی کنید
    درسته سایت بالا میاد
    شما برای دانلود هم میتونی سایت های مشابه زیادی رو تو سرچ پیدا کنی
    از اونجا که دوستان الان اعتراض میکنن بحث به حاشیه رفته تقاضا میکنم تو تاپیک های مربوط تر در باره این قضیه بحث بشه

ضمنا در تایید حرفهای دوست خوبمون vivabarca باید عرض کنم که به نظر بنده هم مخابرات مرحله ای هست
    یعنی چی ؟
    یعنی اینکه اول 128 بگیرید بعد 256 بعد حالا اگه شد و شرایط داشتید مثلا 512 (که خیلی بعیده)

11. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم
    ممنون میشم معرفی کنید
    درسته الان بالا میاد. اما چند روزی بالا نمی اومد که فقط بخاطر مخابرات بود.
    اما سایتهای دیگه ای هست که بالا نمیاد و فقط اینترنت مخابرات ، این مشکل رو داره. مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    در ضمن ، این سایت هم لینک رایگان داره و هم لینک پولی.

13. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که اینجا خیلی ریلکس ! میگن که دنبال 512 مخابرات هستن رو کاملا درک می کنم ! چون خودم هم قبل از اینکه از قضیه خبر دار بشم ، رفتم و برای مدارک 512 از مرکز سوال کردم و از جوابشون فهمیدم که فکر می کنن ADSL مال پدرشون هست ! در واقع مطمئن هستن که اینطوریه ! ، و همون 256 رو هم با اکراه میدن به ملت ! خلاصه تا قبل از اینکه با چند تا از مخابراتی ها هم کلام نشید ، متوجه قضیه نمیشید !
    به این برخورد ها دیگه عادت کردیم ! این به کنار
    لطفا اگر امکانش هست شما یا از دوستان که رفتید برای مدارک 512 نامحدود سوال کردید بگید شامل چه مدارکی می شه و چه شرایطی داره؟
    به دانشجوی ارشد می دن؟
    یکی از دوستان پدرش دکتر بود و تونست بگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده ؟
    مشکل از چی هستش و الان باید چی کار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •