تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 244 از 269 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حماسه‌ساز اولسان؛ یک هنرمند عاشق آبگوشت با تحصیلات سیاسی!

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دومین حماسه‌ساز فوتبال ایران هم از مشهد الرضا(ع) آمد. رضا قوچان نژاد به خوبی توانست خاطره حماسه ملبورن و گلزنی خداداد عزیزی را برای ملت ایران یک‌بار دیگر تداعی کند.
    28 خرداد 1392 رضا قوچان‌نژاد با گلی که در دقیقه 60 به کره جنوبی زد حماسه‌ساز اولسان لقب گرفت.
    قوچان‌نژاد متولد 29 شهریور 1366 در شهر مشهد است که به همراه خانواده‌اش در کودکی راهی کشور هلند شد. او فوتبال را از 15 سالگی و به اصرار پدرش در باشگاه‌های دسته دوم هلند آغاز کرد.
    جالب است که او با گلی که در ثانیه 9 زده رکورد سریع‌ترین گل هلند را هم در اختیار دارد.

رضا البته فوتبال حرفه‌ای را در باشگاه‌های بلژیک دنبال کرد. ابتدا به تیم سنت تروئیدن بلژیک رفت.
    نام قوچان‌نژاد یک‌بار در زمان سرمربیگری افشین قطبی در تیم ملی به گوش اهالی فوتبال خورد اما این کارلوس‌ کی‌روش بود که برای دیدن و ارزیابی این بازیکن راهی بلژیک شد تا بازی این بازیکن ایرانی را از نزدیک ببیند.
    همان زمان برخی منتقدان کی‌روش از او انتقاد کردند که چرا می‌خواهد از بازیکنان ایرانی خارج از کشور استفاده کند، ما بازیکنان خوبی در لیگ برتر داریم.
    اما اکنون دیگر هیچکس از رضا قوچان‌نژاد و کی‌روش انتقاد نمی‌کند همه حتی آنهایی که از روی غرض از کی‌روش انتقاد می‌کردند، در دل کی‌روش را تحسین می‌کنند که چنین بازیکن خوبی را به فوتبال ایران آورد.

مدیر باشگاه سنت تروئیدن بلژیک در همان زمان که کی‌روش برای دیدن بازی قوچان‌نژاد به این کشور رفت، گفت: «از اینکه می‌بینیم سرمربی تیم ملی ایران برای دیدن بازی این بازیکن به ورزشگاه ما می‌آید خوشحالم زیرا این مسئله نشان می‌دهد که ما در انتخاب رضا درست عمل کرده‌ایم.»
    قوچان‌نژاد هم همان زمان گفت: دوست دارم برای ایران بازی کنم با کی‌روش هم هیچ حرفی نزده‌ام اما شنیدم برای دیدن بازی من به ورزشگاه آمده است و این مسئله باعث خوشحالی است.
    البته همان زمان که بحث جدی حضور قوچان‌نژاد در تیم ملی مطرح شد بحث خدمت سربازی‌اش هم به میان آمد اما این مسئله هم با مساعدت مسئولان ارشد کشور و تلاش مسئولان فدراسیون فوتبال حل شد. تا قوچان‌نژاد به سرزمین مادری‌ا‌ش خدمت کند. قوچان‌نژاد البته سابقه بازی در تیم زیر 19 سال هلند را هم داشت ولی در نهایت تیم ملی سرزمین مادری‌اش را برای بازی انتخاب کرد.
    قوچان‌نژاد در تیم ملی عملکردی فوق‌العاده داشت و در سه دیدار پایانی و سرنوشت‌ساز ایرانی دو گل حساس و سه امتیازی برای ایران به ثمر رساند تا تیم ملی با پیروزی مقابل قطر و کره جنوبی بتواند برای اولین مرتبه در تاریخ به عنوان سرگروه به جام جهانی صعود کند.
    قوچان‌نژاد نقش پررنگی در این صعود و خلق حماسه ورزشی داشت و محبوب‌ تمام فوتبالدوستان و مردم ایران شد با این حال این مسئله معنایش این نیست که دیگر بازیکنان تیم ملی برای ایران زحمت نکشیدند ولی او الماس ایرانی بود که از سوی کی‌روش کشف شد.
    الماسی که اکنون به تیم استاندارد لیژ بلژیک پیوسته است.

قوچان نژاد با وجود اینکه از کودکی در اروپا بازی کرده اما همچنان عاشق ایران است و حتی می‌گوید محبوب‌ترین غذایی که دوست دارد آبگوشت است.
    قوچان‌نژاد در دانشگاه در رشته علوم سیاسی تحصیل کرده اما یک فوتبالیست حرفه‌ای است نه یک سیاستمدار و شاید هیچ میانه‌ای با عالم سیاست نداشته باشد و خانواده‌ای کاملا ورزشی دارد، عمویش هم در مشهد مربی یک تیم والیبال است.
    قوچان‌نژاد با هنر رابطه نزدیکی دارد و به نوازندگی ویولن مسلط است.
    فوتبال ایران واقعا به چنین هنرمندی نیاز داشت و هیچ مهاجمی در سطح و اندازه‌های فنی او نداشت.
    کی‌روش به همه منتقدانش نشان داد که برای پیشرفت در فوتبال باید صبر، استقامت داشت و سخت کار کرد ضمن اینکه دانش فنی و تجربه بین‌المللی هم داشت. او با آوردن قوچان‌نژاد به فوتبال ایران علاوه بر اینکه زمینه‌ساز خلق حماسه اولسان و صعود به جام جهانی شد یک هدیه ارزشمند هم به تیم ملی اهدا کرد. یک گلزن مادرزاد و شش‌دانگ که سال‌ها می‌تواند خط حمله فوتبال ایران را بیمه کند.
    قوچان‌نژاد بانام مستعار گوچی در فوتبال بلژیک شناخته می‌شود و گوچی اکنون لقب دیگری هم در ایران گرفته است؛ حماسه‌ساز اولسان و مردم فوتبالدوست ایران او را هم مثل خداداد عزیزی حماسه‌ساز ملبورن دوست دارند و نکته جالب توجه این است که هر دو حماسه‌ساز متولد شهر مقدس مشهد هستند و در کنار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) متولد شد‌ه‌اند.
    یادمان نمی‌رود که سرمربیان لیگ برتری چگونه به کی‌روش بابت آوردن این الماس به فوتبال ایران تاختند و حالا باید دید که چقدر آن حرف‌ها و انتقادها از روی دلسوزی بوده یا نفع و میل شخصی؟! در این نوشته البته فرصتی برای آن نیست که به مدیرانی باشگاهی بپردازیم که سعی می‌کردند جانشین کی‌روش را از باشگاه‌ خود معرفی کنند.

3. 10 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

من اگه جای این بازیکن های خوب و دوست داشتنی بودم
    برای کارلوس کی روش آهنگ ( غلط کردم غلط ... ) محسن چاوشی رو میذاشتم

5. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چه جالب بود این مطلب راجع به قوچان نژاد . یک فوتبالیست حرفه ای که رشته سیاسی خونده و توی ویولون هم مهارت داره .

ولی قیافش داد میزنه که اصلیتش مثل خودم کٌرد قوچانه که حتی بعد از یکی دو نسل و حتی با زندگی در خارج از کشور ، هنوز هم اون لهجه و چهره ابا و اجدادیشو به ارث میبره .

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جاتون خالی الان برگشتیم از جشن مردم بدون هیچ درگیری وسرکوبی البته اونجاهایی که من بودم ، شهرا و جاهای دیگه رو نمیدونم . واقعا ملت خیلی وقت بود دل خوش نداشتن برای ابراز شادی که از اول هفته جنسمون جور شد تا الان
    البته شنبه اولاش مردم کمی استرس داشتن ولی امشب دیگه بترکون بود خلاصه حال داد
    البته امروز و امشب وخاطراتش جزء روزایی میشن که بعداً بیشتر یادش میکنیم.خاطرات بازی با استرالیا هم هر چی بیشتر خاک خورد و شامل مرور زمان شد بیشتر عزیز شد

8. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

جاتون خالی الان برگشتیم از جشن مردم بدون هیچ درگیری وسرکوبی البته اونجاهایی که من بودم ، شهرا و جاهای دیگه رو نمیدونم . واقعا ملت خیلی وقت بود دل خوش نداشتن برای ابراز شادی که از اول هفته جنسمون جور شد تا الان
    البته شنبه اولاش مردم کمی استرس داشتن ولی امشب دیگه بترکون بود خلاصه حال داد
    البته امروز و امشب وخاطراتش جزء روزایی میشن که بعداً بیشتر یادش میکنیم.خاطرات بازی با استرالیا هم هر چی بیشتر خاک خورد و شامل مرور زمان شد بیشتر عزیز شد

بله تو شهر ما اصفهان هم جشن مفصلی بود.
    مردم بسیار خوشحال هستن. جشن پشت سر هم خیلی روحیه داد به مردم.

اما تیم ملی ایران امروز خدایی خیلی تحت فشار بود و اون گلی هم که زدیم باید ممنون قوچان نژاد باشیم.
    کره ای ها اومده بودن که واقعا مانع رسیدن ایران به جام جهانی بشن چون تمام حملات هوایی ( خصوصا سمت چپ ) و مستقیم و 3 ضرب بودن اما خوب ورق برگشت و
    همه چیز به نفع ایران تمام شد.

این پیروژی رو به همه ملت ایران و بچه های انجمن P30World تبریک میگم و امیدوارم نتایج خوبی هم در جام جهانی بگیریم.

10. 6 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من هم اين برد با ارزشو وصعود تيم ملي رو به جام جهاني به همه ايراني ها تبريك ميگم. روز خيلي خوبي بود.
    من تو همين تاپيك بعد باخت به ازبك گفتم كه كارمون اصلا به اما و اگر نكشيده ما كار خودمونو بكنيم وهر 3 بازي رو ببريم مستقيم ميريم جام جهاني كه خوشبختانه همين اتفاقم افتاد و به عنوان تيم اول وبا اقتدار رفتيم برزيل اميد وارم اين تيم براي جام جهاني خوب مهيا بشه چون ضعفهاي تاكتيكتي وتكنيكي زيادي داريم كه انشا الله در فاصله باقي مونده همه رو بر طرف كنيم تا ابرومندانه در جام جهاني شركت كنيم
    بازم تبريك

12. 4 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

من که بلافاصله بعد از بازی با دوستان پریدیم بیرون واسه جشن شادی و صعود به جام جهانی
    این بازی رو شمال بودم و تماشا کردم...(متل قو)

درسته خیلی شلوغ بود و ملت ریخته بودن تو خیابون ها و شادی میکردن!!

ولی یه چیزی منو خیلی ناراحت کردش....

مردم اصلا اون شوق و ذوق سال 2006 رو نداشتن!!!

هم تعداد زیادی نبودیم که جشن گرفته بودیم صعود مقتدرانه ی تیم ملی....

و هم مردم اون هیجان سابق رو نداشتن به هیچ وجه!!

دیگه حال و حوصله ی خوشحالی و شادی واسه ملت نداشتن به خدا !!!
    دکتر اینجا که عالی بود خیلی جمعیت زیادی توی شهر ریخته بودن و همه با تجهیزات خاص آماده ی جشن بودن از قبل ! (اراک)
    توی یک هفته دو تا جشن عالی داشتیم !

اما راجع به بازی ، قوچان نژاد شاید یک بازیکن خیلی قوی نباشه از لحاظ بدنی در سطح متوسط باشه ، اما اگه راجع به تیزهوشی و فرصت طلبی این بازیکن کم بگیم ناحقی کردیم.
    قوچان نژآد یه ویژگیه خاصی داره که کم بازیکنی داره... اونم اینکه حضور ذهن خیلی خوبی داره و توی موقعیت های خاص میتونه به سرعت تصمیم بگیره و بهش عمل کنه.

چرا بازیکنهای ما امروز جلوی کره بازی نه چندان خوبی داشتن ؟ به نظر من یکی از دلایلش اینه که اونها اصـــلن سرعتی نیستن... سرعت پاس دادنشون خیلی پایینه و تایم زیادی رو
    صرف اینکار میکنن و همین باعث میشه تیم حریف سریعتر بتونه توپ رو بدست بیاره.. نکته ی دیگه اینکه همدیگه رو پیدا نمیکنن توی زمین.. شما بررسی کنید ، اگه خدای نکرده کره
    به ما گلی میزد ، گلشون حاصل یک بازی گروهی بــــود.. ولی گلی که ما زدیم حاصل یک بازی انفرادی و اشتباهات تیم مقابل بود! به نظر من یکی از چیزهایی که توی ایران بهش بها
    داده نمیشه همین تمرین پاس دادنه... تیم باید اونقــدر پاسهای سرعتی و صحیح ردوبدل کنه که تیم حریفش گیج بشه و حفره های نفوذی درش ایجاد بشه. اما ایران کلن چندتـا پاس
    صحیح با طول پنج تونست توی مرکز زمین رد و بدل کنه ؟ به جرات میگم فقط یک سری پاس.. این خیلی نا امید کننده هستش. امیدوارم که این مدت ایران روی پاس ها بیشتر کار کنه

نکته ی دیگه اینه که تیم ایران از کره ترسیده بود به خاطر نامی که کره داشت! به همین خاطر بــــــه لاک دفاعی فرو رفته بود و دچار اضطراب بدی بود.. که این نشون میده از وجود یک
    روانــــــشناس خوب هم تیم محروم هستش.. یعنی از لحاظ روانی بچه ها سطحشون پایین بود.. تیم کره واقعن تیم خوبی نبود ؛ ایران مقابل لبنان بازی تکنیکی و تاکتیکی تری رو به
    نمایش گذاشت ( صرف نظر ازینکه لبنان اصلن قابل مقایسه با کره نیست ولی روحیه و شادابی بازیکنان ایران در بازی مقابل لبنان خیلی بالاتر بود )

اما واقعن مــــــن امروز به هوش و ذکاوت کارلوس کیروش پی بردم.. یک نیمه اجازه داد تا کره ای ها اینقدر بدوون که دیگه نای روی پا ایستادن هم نداشته باشن ، بعد که مطمئن شد
    سطح فیزیکی کره ای ها نسبت به اول بازی با افت شدیدی مواجه شده ، حملات ایران شروع شد و دیگه کره به سختی میتونست روال سابق خودش رو حفظ کنه و همون هم منجر
    به گل ما شد. کره ای ها همیشه نیمه ی اول کلی تلاش میکنن و نیمه ی دوم کم میارن و به نظر میومد که کیروش این رو از اول میدونست ؛ آفرین بر کارلوس کیروش.

در پایان منم این پیروزی پر ارزش رو تبریک میگم و برای تیم کشورم آرزوی سرافرازی دارم ، کارلوس کیروش درس خوبی به کره ای ها و خصوصن مربیشون داد..

14. 12 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هيچ احد الناسي نمي تونه من رو متقاعد كنه كه هوش بالاي قوچان نژاد و انگيزه فوق العادش و اون همتي كه داره رو ناديده بگيرم و بگم بله گويا

كيروش تاكتيك داشت!
    نه مربي كره درست درمون بلد بود راه هاي گل زني به تيم شديدا دفاعي و البته كاركشته تر از لبنان!نه مربي ما برنامه

داشت!گمانم تنها زماني است كه تيم ملي همه رو نا اميد كرد ولي رفت جام جهاني اين دوره بود اين تيم چند سال دست كيروش
    بوده شده اين كه بردش مقابل كره حماسي است!تا جام جهاني يه ايراني الاصل بزرگ بشه و تو يه تيمي خارجي بال و پر بگيره احتمالش محال

است!همين اش است و همين كاسه بخت و اقبال يارما در برزيل!ما كه برزيل نيستيم ژوكوبنيتو بخوايم همينم كفايت ميكنه!

16. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تحلیلی بر 16 امتیاز ایران.......................

من از برد خوب صعود توپ تو دهنی به کره ای ها و اعراب خوشحالم اما اگر از صداقت دور نشویم ایران از این 16 امتیاز تقریبا 12 امتیازشو مدیون شانس و ابر و باد و مه و خورشید و فلک بود میگید نه؟ گوش کنید:

1-برد با گل دقیقه 93 خلعتبری تو بازی اول پس از 92 دقیقه حمله ازبکها

2-گل نکونام تو بازی رفت که بعد یه برگشت تصادفی و شانس گل شد والبته کره ای که باز هم برتر بود و فرصتهای بهتری هم داشت

3-گل گوچی مقابل قطر... با یه نگاه تیز بینانه میشد فهمید اگه پای اون قطری در میانه راه به پاس جباری نخورده بود اون توپ گل نمیشد میگید نه برید دقیق بررسی کنید

4- پس از دهها حمله کره و درصد مالکیت فکر کنم 80/20 کره تنها توپ اونم نه فرصت گل بلکه روی اشتباه بازیکن حریف و تیزچنگی یک دو رگه باهوش و گل تاریخی!

... من از همتون از صعود خوشحال تر هستم اما بیاییم "صادق" باشیم تیم ایران منهای شانس همون تیم دوره قبلی بود و هست خدا سایه شانس رو از سر این مملکت کم نکنه

عزیز دل
    موفقیت در فوتبال به همین چیز هاست دیگه!!
    فوتبال ورزش لحظه هاست!!!

شما داری قوانین فوتبال رو با این حرفات کتمان میکنی!!!
    اینطوری که شما میگید!
    هیچ تیمی؛در هیچ جامی؛لیاقت قهرمانی نخواهد داشت که....!!!!

18. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •