تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 280 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاظميان در جمع قرمزپوشان ماندني شد
    با نظر دنيزلي جواد کاظميان به مدت دو سال ديگر در پرسپوليس ماندني شد.
    مصطفي دنيزلي در ابتداي هفته جاري نام 10بازيکن را از بازيکنان فصل گذشته پرسپوليس براي عقد قرارداد جديد به باشگاه معرفي کرد که در بين انها نام جواد کاظميان وجود نداشت. امادنيزلي در دومين مرحله از ليست تکميلي خود نام جواد کاظميان را به 10 بازيکن ديگر اضافه کرد.

از همين رو رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس امروز در جلسه‌اي با جواد کاظميان شرکت کرد که در نهايت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس با عقد قراردادي دوساله در اين تيم ماندني شد.
    ورزش 3

2. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اخه این جواد پارسال چه گلی به سر ما زد که دو سال دیگه هم باید بمونه !

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاظميان: در ليست دنيزلي بودم
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به صحبت‌هاي انجام شده من در ليست دنيزلي بودم.
    جواد کاظميان در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، پس از عقد قرارداد 2 ساله با پرسپوليس اظهار داشت: خيلي خوشحالم که دوباره خدا اين توفيق را به من داد که در خدمت پرسپوليس باشم تا انشاء‌الله امسال روند بهتري را پشت سر بگذاريم، اميدوارم اسير بدشانسي‌هاي فوتبال ديگر نشويم.

وي افزود: امروز به مدت 60 دقيقه در جلسه با محمد رويانيان شرکت کردم، حرف‌هاي او بسيار اميدوارکننده و دلگرم‌کننده بود.

کاظميان تاکيد کرد: با توجه به صحبت‌هايي که انجام شد من در پرسپوليس ماندم اما بايد اين را بگويم که من در ليست دنيزلي بودم اما حالا شايد با تأخير اين موضوع اعلام شد. روي هم رفته به توافق رسيديم تا دوباره پيراهن پرسپوليس را بر تن کنم.

کاظميان خاطر نشان کرد: خوشبختانه در باشگاه با مديرعاملي طرف هستيم که بسيار رو راست است. من نشست بسيار خوبي با رويانيان داشتم و قطعا تمام توان خودم را به نمايش مي‌گذارم تا بهترين عملکردم را در پرسپوليس فصل جديد داشته باشم و به اين تيم کمک کنم.

مهاجم پرسپوليس تأکيد کرد: در فصل گذشته آمار گلزني بدي نداشتم. 6 گل براي پرسپوليس زدم، 5 پنالتي گرفتم و چندين پاس گل دادم، نکته جالب اين بود که در کتابي که سردار داشت و آمار تک تک بازيکنان را ريز به ريز به من نشان داد شرايط من بد نبود.

وي افزود: نمي‌توانم بگويم در کتاب سردار رتبه چندم براي من بود اما شرايطم خوب بود. من سعي خواهم کرد فصل آينده بازيکن موثري براي تيم باشم تا دوباره دل هواداران را به دست بياوريم.

کاظميان تأکيد کرد: من از هواداران مي‌خواهم که فصل گذشته را فراموش کنند البته سخت است ولي متأسفانه به هر دري زديم بسته بود. انشا‌ءالله با نيروهاي جديد و بازيکناني که در اين تيم ماندني هستند همه با هم کمک مي‌کنيم تا پرسپوليس سربلند و دوباره موفق باشد و سال تلخ 90 را پشت سر بگذارد.
    ورزش3

5. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کاظمیان رو دوست دارم
    توی اون تیم رویایی که سری قبل دنیزلی درست کرده بود کاظمیان و معدنچی و اولادی بهترین بازیکنهامون بودن
    امسال هم خب بد شروع نکرده بود
    یه بازی هم هتریک کرد
    ولی خب مشکل اینه که مهدوی کیا و کاظمیان هم پست هستن...

7. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

از تمدید قرارداد کاظمیان چندان خوشحال نشدم ...
    جواد دیگه اون بازیکن سابق نیست، قرارداد دو ساله اصلاً منطقی نبود ...
    ولی خب شاید دنبال آلترناتیو تو خط حمله بوده و دیده بمونه بهتره ...
    به هر حال تصمیم دنیزلیه، باید بهش احترام گذاشت ...

امروز که تیتر خبرگزاری در مورد بازگشت یکی از اخراجی‌ها رو دیدم، امیدوار بودم نصرتی رو برگردونده باشن ...

راستی گردان هم تو مصاحبه‌ی امروزش گفت با پرسپولیس به توافق رسیده و بیاد تهران قراردادش رو ثبت می‌کنه ...
    دروازه‌بان خوبیه، امیدوارم به سرنوشت میثاق دچار نشه ...

برای ذخیره‌ی گردان هم ظاهراً با یه دروازه‌بان آسیایی می‌خوان مذاکره کنن ...
    اگه دروازه‌بان با کیفیتی باشه، فکر بدی هم نیست ...

الان اگه بنگر اوکی بشه، یه دفاع وسط، یه دفاع راست و یکی دو تا هافبک دفاعی لازم داریم، به علاوه اینکه باید با پولادی هم تمدید کنیم ...

9. 9 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

داداش اون سال كه كاظميان تو تيم نبود اري هان بهش اعتقادي نداشت و كاظميان رفت يه تيم عربي
    با تمديد كاظميان ، خريد قاضي و صحبت از خريد خلعتبري و ادينهو دوباره داريم تيمي ميبنديم كه تو بعضي پستا چندتا بازيكن داره و تو بعضي پستا بازيكن نداريم

11. این کاربر از amirjamshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

مرجع خبري پرسپوليس : مدافع جوان باشگاه راه‌آهن عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.

محمد رضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تیم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادی 3 ساله به پرسپولیس پیوست.

13. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مدافع راه‌آهن به پرسپوليس پيوست

محمدرضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تيم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست.اين مدافع که هم‌اکنون در جمع ملي‌پوشان زير 22 سال تحت نظر عليرضا منصوريان قرار دارد در روزهاي پاياني اردوي تيم ملي فوتبال ايران قبل از اعزام به ترکيه توسط کارلوس کي‌روش به تيم ملي دعوت شده بود.

خانزاده علاوه بر پست دفاع راست، توانايي بازي در پست‌هاي دفاع وسط و هافبک دفاعي را هم دارد.قرارداد 2 سال اول اين بازيکن قطعي و قرارداد سال سوم نيز به صورت توافقي امضا شده است.

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ

پولادي در پرسپوليس ماندني شد

در هفته هاي اخير خبرهايي مبني براي جدايي مهرداد پولادي از پرسپوليس و انتقالش به تيم سپاهان منتشر شد، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن در اردوي تيم ملي وارد مذاکره شدند تا ادامه فعاليت اين مدافع ملي پوش در جمع سرخ پوشان تداوم داشته باشد.

يکي از مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين زمينه اعلام کرد: پولادي با وجود همه شايعات يک سال ديگر با ما قرارداد دارد و بحث رفتن پولادي به سپاهان منتفي است و اين بازيکن با توجه به بند قراردادي که با اين باشگاه دارد و همچنين رضايتش از حضورش در پرسپوليس به کار خود ادامه خواهد داد.

وي افزود: هواداران بابت پولادي هيچ گونه نگراني نداشته باشند و بدانند که اين بازيکن در فصل آينده نيز تيم را همراهي خواهد کرد.

15. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

مدافع راه‌آهن به پرسپوليس پيوست

مدافع جوان باشگاه راه‌آهن عصر امروز با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست.

محمدرضا خانزاده مدافع راست فصل گذشته تيم فوتبال راه آهن تهران عصر امروز با عقد قراردادي 3 ساله به پرسپوليس پيوست.اين مدافع که هم‌اکنون در جمع ملي‌پوشان زير 22 سال تحت نظر عليرضا منصوريان قرار دارد در روزهاي پاياني اردوي تيم ملي فوتبال ايران قبل از اعزام به ترکيه توسط کارلوس کي‌روش به تيم ملي دعوت شده بود.

خانزاده علاوه بر پست دفاع راست، توانايي بازي در پست‌هاي دفاع وسط و هافبک دفاعي را هم دارد.قرارداد 2 سال اول اين بازيکن قطعي و قرارداد سال سوم نيز به صورت توافقي امضا شده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

پولادي در پرسپوليس ماندني شد

مهرداد پولادي با رايزني مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين تيم ماندني شد.

در هفته هاي اخير خبرهايي مبني براي جدايي مهرداد پولادي از پرسپوليس و انتقالش به تيم سپاهان منتشر شد، اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين بازيکن در اردوي تيم ملي وارد مذاکره شدند تا ادامه فعاليت اين مدافع ملي پوش در جمع سرخ پوشان تداوم داشته باشد.

يکي از مسئولان باشگاه پرسپوليس در اين زمينه اعلام کرد: پولادي با وجود همه شايعات يک سال ديگر با ما قرارداد دارد و بحث رفتن پولادي به سپاهان منتفي است و اين بازيکن با توجه به بند قراردادي که با اين باشگاه دارد و همچنين رضايتش از حضورش در پرسپوليس به کار خود ادامه خواهد داد.

وي افزود: هواداران بابت پولادي هيچ گونه نگراني نداشته باشند و بدانند که اين بازيکن در فصل آينده نيز تيم را همراهي خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سردار تو مصاحبه گفته "به مناسبت تولد امام جواد، با جواد کاظمیان تمدید کردیم!"

خدا رحممون کرد امام میثاق نداریم!!

به نظرتون به مناسبت میلاد امام نقی هادی عقیلی رو میارن!؟

19. 7 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •