ببینید من نمیدونم قضیه شما چیه ولی این طرح های کمپینگ جون جدیده و روش تمرکزه فعلا سامانه درست حساب میکنه یا میکنند به احتمال زیاد طرح های که حجم دذدی دارن را کلا می خوان جمع کنن
ببینید من نمیدونم قضیه شما چیه ولی این طرح های کمپینگ جون جدیده و روش تمرکزه فعلا سامانه درست حساب میکنه یا میکنند به احتمال زیاد طرح های که حجم دذدی دارن را کلا می خوان جمع کنن
من یک چیزی بگم که شاید شاخ در بیارید الان دیگه کم کم وارد هفته چهارم میشم
که این سامانه از من 1 مگ هم حجم کم نمیکنه تا حالا نزدیک 20 گیگ دانلود داشتم ولی دریغ از 1 مگ که این سامانه کم کنه یک بار 5 گیگ یک هویی ازم کم کرد زنگ زدم گفتم حجمم رو پس بدین که در نهایت تونستم حجمم رو پس بگیرم البته به زور
این سامانه از من پول زیاد خورده اینم خدا خواسته که اینجوری بشه که هم من حال بکنم هم اونا ضرر![]()
خب دیگه شما بهشون ضرر می زنی پولشو از ما می گیرندیشب هرچی دانلود کرده بودم ازم کم کردن
ولی جالبه یکی توی ساعات رایگان ازش حجم کم می کنن یکی توی ساعات غیر رایگان هیچی ازش کم نمی کنن خدا شفا بده اینا
اوضاع چیز شکن ها چجوریه ؟ درست شده ؟ بخرم یا نه ؟
برا من که همین ثایفون بدون قطعی واب میده ولی به نظرم پولتو دور نریز از همین رایگان ها استفاده کن!
دوستان تا حالا تحقیق کردین این مصوبه شماره 152 قوانین و مقررات که دیگه به مخابرات اجازه ارائه سرویس نامحدود رو نمی ده مطالعه کردین
اصلا چیزی در مورد اینکه باید سرویس های نامحدود رو قطع کنند نبود
اگه باور نمی کنید بیان اینم مصوبش شما بخونید شاید چیزی پیدا کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تو مصوبه نوشته بود که ارائه دهنده سرویس باید ابزار اندازه گیری سرعت رو در اختیار مشترکین قرار بده من تا حالا 2 یا 3 ساله که بر روی ایکون سنجش سرعت سایت خراسان رضوی کلیک کردم همش می نوشته صفحه در دست طراحی است
از آخر هم یک شکایت بلند بالا براشون نوشتم آخرشم نوشتم لطفا جواب چرت و پرت ندید و واقعا جوابگو باشین![]()
من خیلی پیش ها شکایت کرده بودم اما نتیجه نداد اینم شکایتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاری خودم باید به خودم جواب بدم.![]()
طرحی که 8 گیگ بده با 10 تومن من شخصا تو هیچ شرکتی ندیدم.
طرح خوب با قیمت کم که خوب امکانپذیر نیست. منظور حجم بالا و قیمت پایین.
طرح آشنای خانواده هم طبق آخرین تحقیقات سرعتش در حد خانواده اس منتهی 1 گیگ برای 6 ماه میدن یعنی عملا هیچی ترافیک نداری و باید یکسره حجم بخری . ولی گویا دانلود شبانه از یک تا هفت داره.
ضمنا این ترافیک کم شده از ما همچنان برنگشته . اپراتور میگفت از صبح یکسره مشتریان با همین مشکل زنگ میزنن و خیلیها این اختلال رو داشتن مخصوصا بعثتی ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)