تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1805 اولاول ... 1441942342402412422432442452462472482542943447441244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید من نمیدونم قضیه شما چیه ولی این طرح های کمپینگ جون جدیده و روش تمرکزه فعلا سامانه درست حساب میکنه یا میکنند به احتمال زیاد طرح های که حجم دذدی دارن را کلا می خوان جمع کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من یک چیزی بگم که شاید شاخ در بیارید الان دیگه کم کم وارد هفته چهارم میشم

که این سامانه از من 1 مگ هم حجم کم نمیکنه تا حالا نزدیک 20 گیگ دانلود داشتم ولی دریغ از 1 مگ که این سامانه کم کنه یک بار 5 گیگ یک هویی ازم کم کرد زنگ زدم گفتم حجمم رو پس بدین که در نهایت تونستم حجمم رو پس بگیرم البته به زور
    این سامانه از من پول زیاد خورده اینم خدا خواسته که اینجوری بشه که هم من حال بکنم هم اونا ضرر

3. این کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من یک چیزی بگم که شاید شاخ در بیارید الان دیگه کم کم وارد هفته چهارم میشم

که این سامانه از من 1 مگ هم حجم کم نمیکنه تا حالا نزدیک 20 گیگ دانلود داشتم ولی دریغ از 1 مگ که این سامانه کم کنه یک بار 5 گیگ یک هویی ازم کم کرد زنگ زدم گفتم حجمم رو پس بدین که در نهایت تونستم حجمم رو پس بگیرم البته به زور
    این سامانه از من پول زیاد خورده اینم خدا خواسته که اینجوری بشه که هم من حال بکنم هم اونا ضرر

خب دیگه شما بهشون ضرر می زنی پولشو از ما می گیرن دیشب هرچی دانلود کرده بودم ازم کم کردن

ولی جالبه یکی توی ساعات رایگان ازش حجم کم می کنن یکی توی ساعات غیر رایگان هیچی ازش کم نمی کنن خدا شفا بده اینا

5. 2 کاربر از p30str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اوضاع چیز شکن ها چجوریه ؟ درست شده ؟ بخرم یا نه ؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برا من که همین ثایفون بدون قطعی واب میده ولی به نظرم پولتو دور نریز از همین رایگان ها استفاده کن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان تا حالا تحقیق کردین این مصوبه شماره 152 قوانین و مقررات که دیگه به مخابرات اجازه ارائه سرویس نامحدود رو نمی ده مطالعه کردین
    اصلا چیزی در مورد اینکه باید سرویس های نامحدود رو قطع کنند نبود
    اگه باور نمی کنید بیان اینم مصوبش شما بخونید شاید چیزی پیدا کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تازه تو مصوبه نوشته بود که ارائه دهنده سرویس باید ابزار اندازه گیری سرعت رو در اختیار مشترکین قرار بده من تا حالا 2 یا 3 ساله که بر روی ایکون سنجش سرعت سایت خراسان رضوی کلیک کردم همش می نوشته صفحه در دست طراحی است
    از آخر هم یک شکایت بلند بالا براشون نوشتم آخرشم نوشتم لطفا جواب چرت و پرت ندید و واقعا جوابگو باشین

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان تا حالا تحقیق کردین این مصوبه شماره 152 قوانین و مقررات که دیگه به مخابرات اجازه ارائه سرویس نامحدود رو نمی ده مطالعه کردین
    اصلا چیزی در مورد اینکه باید سرویس های نامحدود رو قطع کنند نبود
    اگه باور نمی کنید بیان اینم مصوبش شما بخونید شاید چیزی پیدا کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تازه تو مصوبه نوشته بود که ارائه دهنده سرویس باید ابزار اندازه گیری سرعت رو در اختیار مشترکین قرار بده من تا حالا 2 یا 3 ساله که بر روی ایکون سنجش سرعت سایت خراسان رضوی کلیک کردم همش می نوشته صفحه در دست طراحی است
    از آخر هم یک شکایت بلند بالا براشون نوشتم آخرشم نوشتم لطفا جواب چرت و پرت ندید و واقعا جوابگو باشین

من خیلی پیش ها شکایت کرده بودم اما نتیجه نداد اینم شکایتم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ghayour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من طرح خانواده دارم همیشه هم اضافه شارژ میکنم مثلا این ماه با یک گیگ خودش شد 4 گیگ
    شنیدم یک طرحی هست نمیدونم مال کدوم شرکت اما مثل اینکه 8 گیگابایت با 10 هزار تومن میخواستم ببینم این درسته؟

طرح اشنای خانواده کسی گرفته ببینه سرعت روزانه و شبانش چقدره؟ چون به نظر بهتر از طرح خانواده میاد!

شما طرح خوبی رو نمیشناسید که قیمت کمی داشته باشه؟

این هم تست سرعت من )سه بار تست گرفتم:

کسی نبود؟

خطم فیبر نوریه
    انگاری خودم باید به خودم جواب بدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

انگاری خودم باید به خودم جواب بدم.
    طرحی که 8 گیگ بده با 10 تومن من شخصا تو هیچ شرکتی ندیدم.
    طرح خوب با قیمت کم که خوب امکانپذیر نیست. منظور حجم بالا و قیمت پایین.

طرح آشنای خانواده هم طبق آخرین تحقیقات سرعتش در حد خانواده اس منتهی 1 گیگ برای 6 ماه میدن یعنی عملا هیچی ترافیک نداری و باید یکسره حجم بخری . ولی گویا دانلود شبانه از یک تا هفت داره.

13. 2 کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ضمنا این ترافیک کم شده از ما همچنان برنگشته . اپراتور میگفت از صبح یکسره مشتریان با همین مشکل زنگ میزنن و خیلیها این اختلال رو داشتن مخصوصا بعثتی ها.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •