ولی من همچنان فکر میکنم از بی اطلاعی خودشون بوده..
چون اکثرا توی آمریکا فکر میکنن ایرانی ها و عربا یکی هستن..(منظورم مردمشونه)
مدرک هم دارم!
البته خب حدس شما هم برای خودش نظریه ای هست! شادیم حق با شما باشه!
ولی من همچنان فکر میکنم از بی اطلاعی خودشون بوده..
چون اکثرا توی آمریکا فکر میکنن ایرانی ها و عربا یکی هستن..(منظورم مردمشونه)
مدرک هم دارم!
البته خب حدس شما هم برای خودش نظریه ای هست! شادیم حق با شما باشه!
Last edited by Ali_softcenter; 07-11-2011 at 13:25.
خب چرا بعضی جاها مث آدم فارسی نوشتن ؟منم همینارو میگم ،ولی بچه ها فک میکنن بازیسازا اطلاع نداشتو یه ایراد از بازی میدونن !
باورکنید از همه چیه ایران خبر دارن ،ببینید دیگه تا اسلحه درس کردن!![]()
رو تابلوها و بازار تهران همه چی فارسیه...ولی خب بعضی چیزام عربی نوشته ن و بعضیام فارسی برعکس.
من که میگم واسشون مهم نبوده، چون عربی و فارسی به هم شبیه ن کسی متوجه نمیشه ! (غیر از ایرانیا)
یا خودشون میدونستن و از قصد نساختن و براشون مهم نبوده یا خودشونم نمیدونستن !
مطمئن باش توجه کردن به جزئیات بازی مثل اسلحه ها خیلی براشون مهم تره تا تابلو هاو در و دیوار ! واسه همینه که اسلحه های ایرانیارو ساختن.
چون پلایر با اسلحه بیشتر سر و کار داره ولی کاری به تابلوهای این ور اون ور خیابون نداره که
نه ! اتفاقا نمیشه 360درجه چرخوند.یه چیزی برای من سواله چرا تو مرحله هواپیما میشه 360 درجه سر و چرخوند؟ مگه جغده؟
بیشتر دقت کن متوجه میشی![]()
کله شو تا آخر به سمت راست میتونه بچرخونه و به سمت چپ، مگه تو نمیتونی کله تو تو این دو جهت به عقب برگردونی ؟!
360 نیست که کمتره !![]()
هرچی هست خیلی گردن انعطاف پذیری دارهخودت امتحان کن چند ثانیه سرتو اینقدر بچرخونی گردنت تعطیل میشه
![]()
پ ن پ میخواستی بگه "آخ گردنم درد گرفت موس و بکن اون ور"هرچی هست خیلی گردن انعطاف پذیری داره خودت امتحان کن چند ثانیه سرتو اینقدر بچرخونی گردنت تعطیل میشه![]()
من حتی یکصدم درصد هم از نمره بازی کم نمیکنم به خاطر این ایرادها
منظورت چیه ؟
ایراد از بازی نیست، جنبه های سیاسی غیر مستقیم بازی هست!
مثلا توقع نداشته باشیم یک بچه 14 ساله با یک مرد 24 ساله وقتی این بازی رو میکنند طرز فکر یکسانی داشته باشند
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
به نظر من دلیلی داشته، حالا خیلی موضوع رو پیچیده نمیکنم!
ولی کمپانی به این بزرگی میدونسته مخاطب بازی ایرانیان هم هستند، درسته یا نه؟
اگه همه نوشته ها عربی بود میگفتیم دلیل داره !به نظر من دلیلی داشته، حالا خیلی موضوع رو پیچیده نمیکنم!
ولی کمپانی به این بزرگی میدونسته مخاطب بازی ایرانیان هم هستند، درسته یا نه؟
ولی مشکل اینجاس که بعضیاش درست فارسی نوشته شده. بعضیاش عربین و بعضیاش بر عکسن !!
اصلا اگه بخوایم بگیم اینا از ساخت این بازی هدف داشتن میگیم خب درست ...
اینا با داستان بازی خواستن ذهن بقیه رو نسبت به ایرانیا تغییر بدن و بگن ایرانیا تروریستن ! چیزی که همیشه گفتن و براش تبلیغ کردن. این درسته و کاملا واضحه.
ولی این که بعضی نوشته ها فارسی و بعضیا عربی چه هدفی میتونن داشته باشن
یه سری داشتم با یه هلندیه چت میکردم، گفتم بیا اینجا بازیارو ارزون بخر به قیمت 1$ ! خیلی تعجب کرده بود![]()
گفت من دوست دارم بیام ولی مامان بابام نمیزارن. گفتم چرا ؟! گفت آخه میگن اونجا پر تروریسته![]()
آره قبول دارم ....
دوستان بهترین و کاملترین نخسه این بازی چیه که نیازی به دانلود اپدیت و زبان انگلیسی و .. نباشه؟؟؟؟؟
دوستان میشه یه لینک دانلود سالم برام بزارین ؟ ممنون
حتما سالم و تست شده باشه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)