خب حتما مدی ریختید که رنگ چراغاتون ر عوض کرده اون رو پاک کنید رنگ چراغتون مثل قبل میشه![]()
خب حتما مدی ریختید که رنگ چراغاتون ر عوض کرده اون رو پاک کنید رنگ چراغتون مثل قبل میشه![]()
نه اشتباه میکنین اگه ایشون پاکش کنن برای همیشه چراغهاش خاموشه اگه میخواین سفید بشه من میتونم درستش کنم فقط زمان میبره .
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
کامیونتون چیه ؟ یه عکس ازش می زاری تا ببینم چجوریه ؟
مد چراغ سفید
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اشتباه میکنین اگه ایشون پاکش کنن برای همیشه چراغهاش خاموشه اگه میخواین سفید بشه من میتونم درستش کنم فقط زمان میبره .
کی میگه چراغا خاموش میشه
با ریختن مد چراغ و ریختن مد ماشین رنگ چراغا بر اساس اون مد تغییر میکنه مثلا یه مد نسبت به برنامه که نوشته شده براش رنگ چراغاش فرق میکنه یا من یه مد ریخته بودم رنگ چراغا رو عوض میکرد مثلا قرمز آبی زرد صورتی که پاکش کردم رنگ چراغا مثل اول شد نه این که کلا خاموش بشه
![]()
با سلام
چطوری میشه آرم هر ماشینی رو روی فرمونش قرار داد ؟
مثلا من کامیون Daf دارم و آرمش رو فرمون هستش
ولی وقتی Volvo گرفتم رو فرمونش هیچ آرمی نبود
برای Iveco هم که نوشته بود Ivedo !
ممنون میشم راهنماییم کنین
سپــــاسگذارم.
سلام
فکر نکنم همچین مدی باشه معمولا اکثر مدهای کامیون ها که میریزید لوگوش رو روی فرمون میندازه![]()
با سلام
مدی هست که رینگ کامیون رو عوض کنه ؟
مثل این :
محتوای مخفی: رینگ
سپـــــاسگذارم.
یه volvo fh16 700 A class ساده بدون تیونینگ بدون نقش و نگار کی داره ؟
Last edited by hamed30; 10-08-2011 at 17:55.
امتحان نکردم سالم هست یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینی که شما گذاشتین مربوط به یه کامیون که واسه اون کامیون بیشتر کامیون ها که میریزید رینگاش عوض میشه ولی من یه جا دیدم که رینگ های کامیون رو عوض میکنه هر وقت پیدا کردم براتون میزارم![]()
سلام به همه ی شوفرا
رفقا کسی از euro truck simulator 2 خبر نداره؟؟
اون هیولاس
میدونم اینجا نباید مطرح کنم، ولی بدجور منتظرشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)