تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 639 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام

دوستان برای فعال کردن اینترنت بانک ملت باید همون شعبه افتتاح حساب فعال کرد یا شعب دیگه هم میشه اینکارو کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

با سلام

دوستان برای فعال کردن اینترنت بانک ملت باید همون شعبه افتتاح حساب فعال کرد یا شعب دیگه هم میشه اینکارو کرد؟
    شعب دیگه هم میشه ...

3. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ما دامادمون رییس بانک صادرات هست میتونه کمکی بهم بکنه تو ای زمینه؟
    بله. 100 درصد.

بنابراین برو همون شعبه ایشون و کار تمومه....

ماهیت حساب جاری:

حساب جاری یک حسابی هست که شما در قبال مبلغی که در اختیار بانک (از طریق این حساب) قرار میدهید فقط و فقط به شما دسته چک تعلق میگره و دیگر هیچ... (ماهیت قرض الحسنه نداره که در قرعه کشی شرکت کنه و سپرده هم نیست که سودی بهش تعلق بگیره)

اما در طرحهای جدید قابلیت حساب پشتیبان برای حساب جاری هم فراهم شده. یعنی اگر مبلغ چکی بیشتر از موجودی شما باشه این امکان فراهم هست که کسری موجودی از یک حساب دیگر شما تامین بشه... که یک امکان خوب هست که میشه ازش استفاده (سوء استفاده) کرد. به عنوان مثال یک حساب سپرده (اینجا از نوع روزشمار) باز بکنید و کل موجودی خودتون را در این حساب سپرده (که طبعتاً سود هم بهش پرداخت میشه) نگه دارید... پاس شدن تمام چک های شما هم از طریق همین حساب پشتیبان صورت میگره... در واقع یک حساب جاری با سود روزشمار دارید!!!

پس حساب پشتیبان یادت نره.

هر شعبه ای میشه.....

به علت اینکه در گذشته بانکها حساب سنتی داشتند. یعنی اطلاعات حساب شما فقط در شعبه بازکننده حساب قرار داشت. خیلی قبلتر که فقط روی کارت حساب شما موجودی و تراکنشها ثبت میشد... بعد که کامپیوتر وارد بانک شد، اطلاعات حساب روی سرور همون شعبه نگهداری میشد، اما الان این سیستم هم کلا جمع شده و اطلاعات حسابها روی سرور مرکزی بانکها نگهداری میشه... بنابراین شما وارد هر شعبه ای که بشوید انگار رفتید به همون شعبه اولیه... تهران یک حساب باز میکنی و بعد میری بندعباس از دفترچه ات پول برمیداری..... الان تمام حسابها فراگیر/همراه/آنلاین شده. بنابراین ارائه هر خدمتی در تمام شعبات سراسر کشور مقدور هست.یکیش فعال کردن اینترنت بانک هست. هر شعبه ای بری میشه.
    Last edited by Jadda; 13-09-2013 at 11:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

البته حساب جاری یک سری ملزومات داره که خیلی مهمه و اون استعلامیه که از بانک مرکزی گرفته میشه یا مدرک درامدی وگرنه وجود یک آشنا اونم رئیس شعبه کلی کار و پیش میبره ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز مطمعن هستین چون جای دیگه سوال کردم گفتن نمیشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوست عزیز حساب ها آنلاین هستن و شما البته صاحب حساب ...

8. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

البته حساب جاری یک سری ملزومات داره که خیلی مهمه و اون استعلامیه که از بانک مرکزی گرفته میشه یا مدرک درامدی وگرنه وجود یک آشنا اونم رئیس شعبه کلی کار و پیش میبره ...
    مرسی بابت اطلاعات.

استعلام از بانک مرکزی برای کسی که تازه میخواد دسته چک بگیره خیلی معنایی نداره.... (البته برای بانک داره... برای اون شخص ترسی نداره... چون دوستون قبلا دسته چک نداشته که قرار باشه سابقش خراب باشه)

استعلامها بیشتر برای چکهای برگشتی و سوابق و پولشویی و .... هست. دوستمون تازه اول راه است.

10. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جای دیگه کجا بوده که بهتون گفتن نمیشه....؟؟؟

من خودم کارمند بانکم... بنابراین میشه!!

====

ضما الان یک رقابتی بین شعبات یک بانک (مثلا بیت شعبات بانک ملت) هست که در پایان هر ماه تعداد اینترنت بانکی که فعال شده را به سرپرستی گزارش میدن.... الان بری سر چهار راه بین سه شعبه بانک ملت داد بزنی میخوام اینتنرت بانک فعال کنم... همزمان هر شعبه ملت رو هوا میقاپنت!!! تا آماروشن بره بالا.... کلی روی اضافه کار و کارانه و دریافتی تاثیر داره....

12. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مرسی بابت اطلاعات.

استعلام از بانک مرکزی برای کسی که تازه میخواد دسته چک بگیره خیلی معنایی نداره.... (البته برای بانک داره... برای اون شخص ترسی نداره... چون دوستون قبلا دسته چک نداشته که قرار باشه سابقش خراب باشه)

استعلامها بیشتر برای چکهای برگشتی و سوابق و پولشویی و .... هست. دوستمون تازه اول راه است.
    درود بر شما ...
    این استعلام و میگیرن و تو بایگانی نگه میدارن تا بعد ها مورد عنایت بازرسان محترم قرار نگیرن ...
    کلا باید بانک این استعلام و بگیره و اطلاع شخصی از گذشته و سرگذشت افراد نداره ...
    ایشان هم که تازه واردن و دامادشون رئیس بانک پس کلی پیش افتادن ...
    کلا تو بانک رئیس شعبه خیلی قدرت داره

14. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جای دیگه کجا بوده که بهتون گفتن نمیشه....؟؟؟

من خودم کارمند بانکم... بنابراین میشه!!

====

ضما الان یک رقابتی بین شعبات یک بانک (مثلا بیت شعبات بانک ملت) هست که در پایان هر ماه تعداد اینترنت بانکی که فعال شده را به سرپرستی گزارش میدن.... الان بری سر چهار راه بین سه شعبه بانک ملت داد بزنی میخوام اینتنرت بانک فعال کنم... همزمان هر شعبه ملت رو هوا میقاپنت!!! تا آماروشن بره بالا.... کلی روی اضافه کار و کارانه و دریافتی تاثیر داره....

ممنون دوست عزیز از کسی سوال کردم حتما اطلاع نداشته! فقط یکه سوال دیگه چکی که ماله یک شعبه ملت دیگه باشه میشه توی شعب ملته دیگه پاسش کرد؟ بانک ملی راحت میشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •