در منوی Xrecovery
back up and restore
restore
و ریستور کردن بکاپ
در منوی Xrecovery
back up and restore
restore
و ریستور کردن بکاپ
دوستان یک رام خوب معرفی کنین این رام 2.2.3 رو نصب کردم خیلی اذیت میکنه!
اولا که فارسی نداه برای من نمیدونم چرا!به نظرم همون رام 2.1 رو خودش بود بهتر بود
سلام دوستان
من بلاخره رفتم و x8 رو برای همسرم گرفتم. اگه به من نخندین از گوشی کیف کردم, فکر کننی آدم اگه از p990 اینو بگیره دستش چه حسی داره
متاسفانه من اطلاعاتم از اندروید خیلی پایین هست و دارم این فرم را از اول میخونم اما اگر کمک هم کنید خیلی ممنون میشم.
1- من چطور میتونم مثل گوشی های دیگه سونی اریکسون وارد مموری بشم و فایل ها رو اجرا کنم
2- من چند تا شو با فرمتهای مختلف روش ریختم (mpeg - divx - flv) اما نمیتونم وارد مموری بشم و استفاده کنم (احتمالا باید پلیر نصب کنم)
3- نصب برنامه به چه صورت هست و چطور میتونم برنامه ها رو روی مموری نصب کنم
لطفان در حد آی-کیو پایین توضیح بدید ممنون
سلام ببخشید اینجا یه پستی بود در مورد طریقه روت کردن اگه کسی لینک پست رو داره میتونه بده ممنون میشم![]()
میشه بهترین رامی که بدون هیچ مشکلی بازیهای اچ دی رو اجرا میکنه رو معرفی کنید
این پست شامل تمام آموزش های X8 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز !!
.
شما فقط با نصب یه فایل منیجر 3 موردی که گفتید رفعه میشه !!
+
پیشنهاد من دانلود و نصب نرم افزار Root Explorer هستش
.
اگه هم نمیدونید چجور نصب کنید برا اولین بار !! اگه رو pc بلوتوث دارید ! که بلوتوث بدید مستقیم به گوشی و از اونجا دیگه راحته نصبش کنید و تمام ! وگرنه !! اول بریزید با رم ریدر یا usb تو یه گوشی دیگهو از اونجا بلوتوث بدید به x8
.
اینم از توضیح در حد ای کیو پایین
.
سلام دوست گرامی viperm حالا شما باید ما رو با آی-کیو پایین ضایع کنی؟؟؟
شوخی کردم ممنون از کمک فراوان شما
اگه مشکلی داشتم دوباره میام میپرسم
آقا لمش دستم اومد ممنون از کمکاتون
هیچ کدوم از پلیر هایی که نصب کردم فرمت mkv رو درست پخش نمیکنه, کدک یا ام-کا-وی پلیری ندارید که خوب باشه؟
بعد من چند تا برنامه بیشتر روش نریختم اما همین که اومدم بازی fruit رو بریزم روش ارور حافظه گرفت, فکر کنم باید برم تو کار یاد گرفتن روت کردن گوشی
نه؟؟؟؟؟
سلام
میشه اموزش نصب xrecovery رو بگید؟
اینی که تو صفحه ی اول هست هم لینک هاش پاک شده هم قدیمیه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)