فقط یه بار میتونی ترانسفر کنی به یه سرور دیگه.دفعه های بعد باس پول بدی
فقط یه بار میتونی ترانسفر کنی به یه سرور دیگه.دفعه های بعد باس پول بدی
آقا اگه لگ و دیلی دارید یه وی p ان پیدا کردم در حد جام جهانی مخصوصا رو مخابرات که خودم دارم خوب جواب داده قبلا پروفایل خودم هم بزور باز میکرد ولی الان دیگه بدون ترس و لرز رنک میرم 6 تا کشور هم سرور داره آلمانش واسه لول عالیه هر کی خواست پی ام بده
چطوری می شه ترنس کرد ؟
اگه تا قبل اینکه سرور های اروپا به eu east و eu west تقسیم شده باشن ثبت نام کرده باشی میتونی یه بار مجانی ترانسفر کنی .. اما اگه بعدش اومده باشی باسه همون یه بار هم باید 2600 تا rp بدیفقط یه بار میتونی ترانسفر کنی به یه سرور دیگه.دفعه های بعد باس پول بدی
اگر تازه اومدی تا 30 نشدی بیا همون west... اپ کن بعدا مشکل تر کلا من یک چیزی گفتم بازم به خود فرد
چون شاید شرایط اینجا و پلیر برات مشکل تر باشن من که با 10 و 20 بار بازی کردم تا جا افتادم ....
مخابرات مشکل اصلی تایم اوت کلا من خودم چندین تا امتحان کردم اکثرا مخصوصا سرور المان پینگ تغییر میدن ولی تایم نهآقا اگه لگ و دیلی دارید یه وی p ان پیدا کردم در حد جام جهانی مخصوصا رو مخابرات که خودم دارم خوب جواب داده قبلا پروفایل خودم هم بزور باز میکرد
ولی الان دیگه بدون ترس و لرز رنک میرم 6 تا کشور هم سرور داره آلمانش واسه لول عالیه هر کی خواست پی ام بده
امکانش خیلی کم چون یک چیز که کلی وقتی خط مشکل داره مطمئن با چیز پی ان همین مشکلات داره داخل بازی به همین منوال....
شما وصل شو الان با همون سرور المان بعد یک تست کامل با 8.8.8.8 و 208.47.254.34 پینگ بگیر یک ردیف کامل اخرش بعد پینگ و ای پی یک t- منظورم بزار...
Last edited by Fusi0n; 02-02-2013 at 22:51.
مادره ریوت
بازیو زدم پاک کردم از دیشب تا حالا حدوده 2 مگ دانلود کردم هنوزم هیچی به هیچی
من تازه لول 8 ام 30 :O
من دوست دارم جایی سخت بازی کنم بزنن دهنم و سرویس کنن خیلی اینطوری حال می کنم پس با این شرایط باید بگم سلام west
![]()
آقا یه سوال من یه اکانت ساختم واسه west اما وقتی برای east ساخته بودم بهم مقدار rp داده بود اما چرا الان نداد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)