کلاس 58 می شه استاندارد یورو 4
تا قبل از این یورو 2 می دادن الان شده یورو4
کلاس 58 می شه استاندارد یورو 4
تا قبل از این یورو 2 می دادن الان شده یورو4
آره بخشنامه امروز اومد پرینتشو از نمایندگی گرفتم. توی سایت هم اطلاعات ماشین اصلاح شده و یورو 4 نشون میده. امیدوارم حالا زودتر تحویل بدن.
نمایندگی گفت زودی بعد از تکمیل وجه تحویل می دن
ولی الان سایتو دیدم برام زده
91/05/28 از
91/06/30 تا
آخه چراااااااااااااااااااا
احتمالا با مشکلات تولید مواجه هستن.
تندر 90 از روز اول تا الان با مشکل تولید و تحویل خودرو مواجه هست.
باید صبر کنید.
دوستان کسی خبر داره که کیفیت L90 اخیرا افت داشته یا نه؟ و اینکه اگر شما باشید بین L90 و 405SLX کدوم رو انتخاب میکنید؟
در مورد کیفیت مدلهای اخیرش که من چیزی نمیدونم اما شک نکن که از پژو 405 بهتر هست -
مدل ایران خودرو بهتره یا پارس خودرو؟
یه زمانی میگفتن مال پارس خودرو بهتر هست البته این موضوع مال چهار یا پنچ سال پیش هست - الان رو اطلاعی ندارم - فکر میکنم همچنان مال پارس خودرو بهتر باشه -
تازگیا که چک کردم، پارس خودرو فروش اینترنتیش رو متوقف کرده برای L90 یعنی ممکنه بیخیال این ماشین شده باشه یا اینکه فقط تو نمایندگیاش میفروشه؟
من اطلاعی در این مورد ندارم - و بعید هم هست که اگه امکان تولیدش باشه -پارس خودرو تولید نکنه - چون این خودرو تازه داره شناخته میشه - من یادم هست اون اولین سری که این ماشین اومد بیرون که ما خودمونم یکی اون موقع گرفتیم همه میگفتن این دیگه چیه - قیافش رو ببین ولی ما که داشتیم ازش استفاده میکردیم باش حال میکردیم - مصرف سوخت خیلی پائین - نرمی و روونی عالی - سادگی در عین اطمینان و قدرت ماشین خیلی خوبی هست - تازه الان مردم دارن میشناسنش و درخواست هم براش زیاد شده -
ممکنه و فقط ممکنه این قضیه تولیدنشدنش در سایپا به تحریم ها و این چیزا ربطی داشته باشه که اگه این باشه ایران خودرو هم نمیتونه مدت زیادی به فروشش ادامه بده -
البته یه حرفهایی هم بود که انگار شرکت رنو فرانسه حق تولید این خودرو رو فقط به ایرانخودرو داده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)