فکر کنم اون واسه دمو کار کنه - و اگرم کار کنه فقط فایل متون و نوشته ها رو انگلیسی میکنه
فکر کنم اون واسه دمو کار کنه - و اگرم کار کنه فقط فایل متون و نوشته ها رو انگلیسی میکنه
در اکسترکت کردن مشکلی پیش نمیاد بعد از اکسترکت یه ایمیج 5 گیگی ساخته میشه که زدمش رو دی وی دی و موقع نصب سر همون
فایل گیر میکنه و گزینه ایگنور رو میزنم و نصب میشه و اجرا هم میشه
دوستان من یه مشکلی دارم توی بازی هر چهار پنج دقیقه یکبار تصویر ثابت می شه(صدا هست)، بعد از حدود 10 ثانیه، تصویر یکی دو ثانیه سیاه می شه و بعد به حالت عادی برمی گرده.
کسی می دونه مشکل چیه؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟ ویندوزم سون هست و توی بازی های دیگه هم این مشکل رو دارم. بنابراین فکر نمی کنم مشکل از بازی باشه...
vga 5770
این مشکل ها فقط و فقط از کرک هست منم از یه کرک دیگه استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ولی برای جیمی مجبور شدم از کرک اسکیدرو استفاده کنم این کرک هم ممکنه مشکل دمو و .... رو حل کنه ولی این مشکل رو داره مثلا مال من بعضی وقت ها فریم از 26 میاد به 12 13 و بعد که از اون منطقه خارج بشم درست میشه
سلام دوستان من dlc مربوط به جیمی که 30 مرحله اضافه میکنه رو دانلود کردم
فقط یک سوال که ببینم کار من درست بوده یا نه
من وقتی دانلود کردمتو راهنما گفته بود اون رو تو فولدر pc بعد فولدر dlcs
کپی کن
من متاسفانه فولدر dlcs نداشتم بنابراین خودم یه دونه با این نام ساختم سپس فولدر جیمی رو درش کپی کردم
آیا راهم درسته
و اینکه که این dlc کجا کار برد داره یعنی کی میتونم با کاراکتر جیمی بازی کنم
بله دقیقا همون کاری رو کردی که باید بکنی
موفق باشی
اون جزو بازی هست... ظاهرا بعد از کشتنش باید 27 هزار و پونصد دلار برای یکی جور کنیم... به خاطر همین اون مبلغ رو اونجا گذاشته...
دوستان یکپرسش :
از چه سایتی میشه دی ال سی ها رو پیدا کرد؟
مثلا جاست کاوز سایتی داره با ادرس : justcause2mods.com
ولی مافیا همچین سایتی نداره باید کجا برم؟
پیشاپیش سپاس
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
الان چپتر 7 هستم وقتی میخواد سوار ماشین شه close program میاد و بازی قطع میشه...
مشکل از چیه؟ چیکار کنم؟
برای اولین بار تو عمرم به این سوال پاسخ نمیدم
دوست عزیز شما میدونیم چندمین نفری هستید که این سوالو تو همین تاپیک میپرسید؟ حد اقل به امضای من رجوع کنید به نتیجه میرسید ولی ایکاش قبل از پرسیدن یه جستو جویی میکردین
مشکل از کرک شماست باید از کرک اسکید رو استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست من تاحالا هر چی DLC اومده من گذاشتم تو پستم ولی اگه میخوای خودت بری پیدا کنی توی گوگل یه جستو جوی ساده بکنی زود به نتیجه میرسی
بچه ها به زودی مد های واقعی کردن صدا- واقعی کردن جیمی - واقعی کردن کثافت روی ماشین ها - و... به پست 2400 اضافه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)