این که نشد جواب مثلا من که تو اصفهانم باید چیکار کنم !
اگه میشه یه نفر به سوالات پاسخ بده
این که نشد جواب مثلا من که تو اصفهانم باید چیکار کنم !
اگه میشه یه نفر به سوالات پاسخ بده
دوست عزیز من از اصفهان خریدم.رفتم پیش یه آشنا بهش گفتم یه N5010 برام بیار.همه چیزشم گذاشتم پا خودش.وقتی آورد رفتم چک کردم همه چیز OK بود از سرویس تگ گرفته تا بقیه موارد.
حتی ویندوز رو هم خودم نصب کردم مودم وایرلس هم گرفتم سنگین ترین بازی هارو نصب کردم و بسیاری از مشکلاتی که بچه ها تو سایت مطرح کردن رو تا الان نداشتم.خیلی راضیم.
زیگوراتم طبق گفته دوستان تو همین انجمن زیاد مالی نیست.
از دوستام تهران سوال کردم همین رو گفتن.
برای نگهداری از باتری لیتیوم یون به نکات زیر دقت کنید: • هرگز شارژ باتری را بطور کامل تخلیه نکنید ، چرا که این عمل به باتری فشار قابل توجهی وارد میکند. برای باتری های لیتیوم-یون چندبار شارژ و دشارژ ناقص بهتر از یک دوره ی کامل تخلیه و شارژ باتری است. هرچند در باتری های لیتیوم-یون کاهش عمر باتری بیشتر به دلیل حرارت باتری است نه وضعیت شارژ و تخلیه. سرزمین
• باتری لیتیوم- یون را همیشه در جای خنک نگه دارید. از قرار دادن باتری در محلی مثل ماشین پرهیز کنید. هنگام استفاده نکردن از باتری به مدت طولانی شارژ باتری را به اندازه ی %40 نگه دارید. سرزمین
• هنگام اتصال لپ تاپ به منبع تغذیه، باتری را از دستگاه خارج نکنید چرا که پس از شارژ کامل ، باتری به طور خودکار از مدار خارج شده و دستگاه از برق آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. همچنین حداقل هفته ای یک بار آداپتور را از دستگاه جدا کنید واز شارژ باتری استفاده کنید.
• هنگامی که دستگاه به برق وصل است حتما باتری را به دستگاه متصل کنید تا در صورت قطع شدن برق دستگاه بطور خودکار از شارژ باتری استفاده کند و سیستم شما آسیب نبیند.
• از خرید باتریهای یدکی غیراستاندارد پرهیز کنید. همیشه به تاریخ تولید باتری توجه کنید و سراغ باتریهای دست دوم حتی اگر به قیمت مناسبی فروخته میشوند نروید. سرزمین
• اگر یک باتری لیتیوم-یون اضافه دارید. از یک باتری بطور دائمی استفاده کنید و باتری دوم را در محلی خنک مثل یخچال بگذارید. باتری را هیچ وقت منجمد نکنید. بهترین شرایط شارژ %40 و هوای خنک است.
منبع: سرزمین رایانه
آره نرم افزار خیلی خوبیه، من از دفعه اول که باهش عکس گرفتم کلی مدل مو و.. تغییر کرده اما الگوریتم این برنامه خیلی قویه و با تغییرات معمولی باز هم صاحب لپ تاپ رو شناسایی میکنه، فقط ممکنه یکمی نیاز باشه به دوربین دور یا نزدیک بشین تا درصورت نشناختن، شما رو تشخیص بده![]()
طبق گفته دوستان، شارژ رو تا 50 درصد مصرف کن ، بعد لپ تاپ رو خاموش کن و باتری رو جدا کن و داخل پلاستیک بزار و در جای خنک قرار بده (مثلا در قسمت پایین یخچال ، در فریزر که دمای کمتر از 0 داره نذار!!!)
بعد از 2 ماه اگه باز هم ازش استفاده نمیکنی (چون باتری خودبخود شارژ از دست میده!) اول باتری رو روی لپ تاپ قرار بده و تا 50% شارژ کن و دوباره کارهای بالا رو انحام بده
البته این چیزی بود که من در این چند ماه در تاپیک های مختلف از گفته دوستان فهمیدم اما اگه میخوای مطمئن شی بیشتر تحقیق کن
دوستمون در همین صفحه تمام موارد استفاده درست رو معرفی کرده
Last edited by sheytoon001; 22-01-2011 at 22:43.
عزیزان من چند روز پیش برای اولین بار روی لپ تاپم بازی نصب کردم.
بازیه call of duty blackops . روی بالاترین کیفیت بازی کردم.باید بگم فوق العاده بود.حتی یه لحظه هم بازی وای نستاد.خیلی روان اجرا شد.واقعا از وضوح تصویر و گرافیکه این لپ تاپ لذت بردم.پیشنهاد می کنم حتما این بازیو نصب کنید.گرافیک من 5470 هست.
در ضمن اینم بگم که من سیستم خنک کننده (کولپد) ندارم.و لپ تاپم رو روی MDF میزارم.با این حال من ندیدم از لحاظ سرعت یا گرافیک کم بیاره.
Last edited by sina.belyad; 23-01-2011 at 08:35.
شما اول شماره روی جعبه رو تو سایت چک کنید و اگه فعال بود برا خرید لپ تاپ اقدام کنید و موقع باز کردن لپ تاپ توسط فروشنده شماره روی جعبه و زیر لپ تاپ رو با هم مقایسه کنید که باید یکی باشه و قبل خرید شرط کنید درصورتی که سخت افزار با مشخصات اعلام شده در سایت dell متفاوت باشه اون لپ تاپ رو باید عوض کنه(مواردی بوده که رم لپ تاپ اضافه شده بوده!)
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
طریقه چک کردن سرویس تگ در سایت dell:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5637586&postcount=1831
بله دوست عزیز واقعا بازیا عالی جوا میدن.neet foe speed hot pursuit و pes11 رو هم عالی جواب داد.
گرافیک من 5650 هستش.راضیم.
سلام
من میخوام این لپ تاپ رو تهیه کنم الیته با کانفینگ زیر
i5
5470
4 GB
500 GB
خوب میخواستم بدونم برای تست لپ تاپ و مطمئن بشم از اصل بودنش باید چیکار کنم؟قیمتش الان در چه حدوده؟
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
صفحات قبل رو بخونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)