تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 311 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمين جان شما نميدوني كه آيا تيم هاي برتر اروپا مثل بارسا و ميلان و منچستر و... به ما توي كرير به عنوان مربي پيشنهاد ميدن يا خير؟!
    آخه من ديگه بريدم با اين نيوكاسل با هزار بدبختي فصلي يه بازيكن خوب ميارم تو تيم كه تا تيم مياد درست شه چندتا بازيكنا هي اورالشون كم ميشه.
    اصلا تيم ديگه پيشنهاد ميده؟!
    والا نه نمی دونم من شروع کردنی رفتم تیم منیجر مود مورد علاقم که Bury باشه رو برداشتم
    *توضیح : این بوری رو من از سال 2006 از وقتی فیفا 07 بازی می کردم می شناسم از اون موقع نسخه های 07 08 09 و حتی 10 هم با بوری همیشه شروع می کردم منیجر مود رو امسال هم در حرکتی نمادین باز هم مربی بازیکن این تیم شدم.
    حالا توی چمپیون شیپ هستم از دسته 2 تیم رو آوردم توی دسته یک خود بوری تمدید خواست یه تیم مضخرف تر از بوری پیشنهاد داد با بوری موندم از دسته یک اومدم چمپیونشیپ بازم یه تیم مضخرف پیشنهاد داد نمی دونستم مال کدوم جهنم دره ایه بازم با بوری موندم... خلاصه توی سومین سال مربی بازیکنی ام هستم بنا هم ندارم از بوری جداشم تا آخر با همین تیم می مونم از تیم تک ستاره به تیم 3 ستاره تبدیلش کردم الان البته اورال 88 خودم خیلی تاثیر داشت توی این افزایش... ولی احتمالا این تیم های بزرگ بالاخره پیشنهاد بدن باید امتحان کرد.

2. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

با سلام به بچه های گل p30world
    توی قسمتی که داریم تمرین میکنیم برای من همیشه تیم رئال مادرید میاد و کاکا توی قسمت تک نفره
    حالا من اگه بخوام مثلا با منچستر و رونی تمرین کنم باید چیکار کنم؟!

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به بچه های گل p30world
    توی قسمتی که داریم تمرین میکنیم برای من همیشه تیم رئال مادرید میاد و کاکا توی قسمت تک نفره
    حالا من اگه بخوام مثلا با منچستر و رونی تمرین کنم باید چیکار کنم؟!
    می رید به قسمت تنظیمات بخش آرنا و از اونجا بازیکن دروازبان ورزشگاه رو به دلخواه تغییر میدید

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان بازی خور فیفا ./کمک میخوام . بهترین روش برای اینکه بشه یک رقیب سر سخت رو شکست داد چیه ؟؟؟؟؟
    و اینکه من بازی میکنم توپام راحت لو میره و خیلی راحت تو÷و از دست میدم . چیکار کنم که اینجوری نشه آیا کلید خاصی هست که تو÷و از حریف بگیره ؟؟؟؟؟ و اینکه از کدوم تاکتیک بازی کنم بهتر میشه دفاع کرد و حمله هم همینطور . و بهترین سیستم
    برای بازی چی هست . کمک . راهنمایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه میشه Depth of Field تو بازی نباشه؟!
    این چیه پس؟

یا این:

+
    چمن بازی به این خوبی شده.
    نورپردازی بازی خیلی بهتر شده.. سایه های توی عصر یا روز خیلی بهتر شدن..
    +
    این دوتا عکس از فیفا 10 و 11 :

FIFA 11
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    FIFA 10
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم گرافیک بازی تغییری نکرده؟!
    +
    واقعا ندیدن این پرسنالیتی عظیمی که تو بازی اعمال شده و بارز تر از اون سیستم جدید برخورد ها از هر کسی ساخته نیست..
    deleted......

Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-11-2010 at 00:25.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

What ?????

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان بازی خور فیفا ./کمک میخوام . بهترین روش برای اینکه بشه یک رقیب سر سخت رو شکست داد چیه ؟؟؟؟؟
    و اینکه من بازی میکنم توپام راحت لو میره و خیلی راحت تو÷و از دست میدم . چیکار کنم که اینجوری نشه آیا کلید خاصی هست که تو÷و از حریف بگیره ؟؟؟؟؟ و اینکه از کدوم تاکتیک بازی کنم بهتر میشه دفاع کرد و حمله هم همینطور . و بهترین سیستم
    برای بازی چی هست . کمک . راهنمایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
    کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما معوملا دونفره بازی میکنیم ولی یک رقیب سر سخت هست نمیشه اونو برد چیکار کنم تا بتونم ببرمش
    با سویا هم نمیشه بردش /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک /.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ashlee_m20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ناشناخته

پيش فرض لطفا کمکم کنید

من فیفا 11 رو نصب کردم همه چیز با خوبی و خوشی نصب شد فقط انتهاش یه پیغام اومد که نوشته بود register باید بکنی یعنی یه ایمیل می خواست و یه پسورد که من دکمه register later in 14 days رو زدم
    که بعدش رفت بعد که کرک بازی رو تو فولدری که فیفا رو نصب کردم ریختم بازی رو اجرا کردم بعد صفحه ای اومد که 3 تا گزینه داشت play & game setting & exit من play رو که می زنم صفحه سیاه میشه (مسه موقعی که می خواد تو هر بازی وارد بشه) بعد یهو بر می گرده و یه ERROR میده که نوشته E0001
    چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا جواب بدید که من دوباره پست بیهوده ندم
    I LOVE FIFA FOR EVER

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

من فیفا 11 رو نصب کردم همه چیز با خوبی و خوشی نصب شد فقط انتهاش یه پیغام اومد که نوشته بود register باید بکنی یعنی یه ایمیل می خواست و یه پسورد که من دکمه register later in 14 days رو زدم
    که بعدش رفت بعد که کرک بازی رو تو فولدری که فیفا رو نصب کردم ریختم بازی رو اجرا کردم بعد صفحه ای اومد که 3 تا گزینه داشت play & game setting & exit من play رو که می زنم صفحه سیاه میشه (مسه موقعی که می خواد تو هر بازی وارد بشه) بعد یهو بر می گرده و یه ERROR میده که نوشته E0001
    چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو رو خدا جواب بدید که من دوباره پست بیهوده ندم
    I LOVE FIFA FOR EVER
    عزيز جان اينجا تاپيك كنسول هست.
    شما سوالتون رو تو تاپيك نسخه ي كامپيوتري بپرسيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

دوستان من کرج زندگی میکنم !!

الان یه ماه بیشتره که فیفا اومده ولی من نتونستم تو کرج ریجن j رو پیدا کنم... همه جا فقط پال دارن...
    کسی سایتی چیزی سراغ داره که ریجن جی رو برای فروش گذاشته باشه؟؟؟

به نکست جن سر زدم نداشت !! زنگ هم زدم بهش میگه نداریم....

نمیدونم امسال چرا اینجوری شده.... خبری از جی نیست اصلا... خوب گناه ما که قدیما ایکس باکس گرفتیم و اون موقع جی تو بورس بود چیه؟ D:

هر کی سایتی سراغ داره لطفشو از ما دریغ نکنه... ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •