سلام دوستان
7 مورد در زمان اکسترکت شناسایی شد
سلام دوستان
7 مورد در زمان اکسترکت شناسایی شد
لطفا آنتی ویروستون رو هم اعلام کنید من یادم نیست چی داشتید
کسپر با آپدیت امروز 7 تا رو شناخت
فقط اینا موندند
6.jpg
7.exe
9.exe
که فکر نمیکنم ویروس باشند
Last edited by *hamedkhatar*; 18-02-2011 at 11:16.
سلام.
پیرو حرف دوست خوبم حامد جان باید بگم...که درست میگن...این سه فایل مخرب نیستن.
این هم جوابیه کسپرسکی..
مو فق باشید
سلام حامد جان
آقا ما جی دیتا داریم
پس 7 مورد درست بوده
![]()
ESET 4 هشت مورد را شناسایی و پاک کرد....
یک مورد رو تنونست شناسایی کنه که نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware شناسایی کرد.
دوستان یک نکته رو باید توجه داشته باشند کسپرسکی نسبت به شناسایی مخرب هایی که بصورت برنامه امنیتی تقلبی هستند ضعف داره
حتی لابراتوار کسپرسکی هم نمی تونه اینگونه فایلها رو به موقع تشخیص بده
بنظر من اگه فایلی پیدا کردید که نوعی برنامه امنیتی تقلبی هستش هم برای Avira و هم برای Kaspersky ارسال کنی
اگه هر دو لابراتوار جواب منفی یا مثبت دادند یا اینکه کسپرسکی شناسایی کرد که خب مشکلی نداره
اما اگه کسپرسکی پاک اعلام کرد ولی آویرا مخرب شناسایی کرد ، چنانچه فایل شما یک آنتی ویروس تقلبی هستش
به حرف کسپرسکی اعتماد نکنید چون لابراتوارش در شناسایی چنین فایلهایی گاها اشتباهات عجیبی میکنه
سلام
چون جدیدا این گونه برنامه ها امضای دیجیتال هم دارن وحتی کسپرسکی در قسمت hipsش برنامه هایی رو که امضای دیجیتال دارن رو به عنوان برنامه مفید میشناسه!
نمونه بارزش همین error smart که تویه چند صفحه قبل گذاشتم براش هم فرستادم ولی در جواب گفت این فایل هیچ موردی نداره ولی سایتش رو به عنوان سایت فیشینگ میشناخت!!
ESET Nod32 آخرین آپدیت 9 مورد رو شناسایی و پاک کرد فقط 6.jpg رو نشناخت
چرا شما بدون اطلاع نادرست در مورد فایل eror smart می دهید من خودم با انتی ویروس کاسپر امروز اسکن کردم به عنوان adware شناختتش قبل از درج هر گونه مطلبی از صحت ان اطمینان پیدا کنید با تشکر
آقا ما تا به کسپر ویروس نفرستیم خودش نمیفهمه نه؟
چند نمنونه از صفحات قبل رو دیدم بیشتر آنتی ها شناختن کسپر نشناخته هنوز
یعنی الکی گندش کردن درسته؟
اگه درسته برم نود32 استفاده کنم(جدی گفتم)انگار اون دیتا بیسش قوی تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)