تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 634 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظر من شما که میخوای حتما hTC بگیری حتما باید وایسی Desire HD بگیری و اصلا به دیزایر فکر نکن چون اگه دلار دوباره به قیمت عادیش برگرده دیزایر میشه 550 تومن و شما 100 تومن ضرر کردین...به نظر من 1 ماه دندون رو جیگر بزارین تا Desire HD بیاد...دلیل استقبال کم از دیزایر هم اینه که وقتی طرف داره 640 میده دیزایر خوب میگه من که میخوام بهترین گوشی بازارو بگیرم چرا با همون قیمت 640 نرم گالاکسی بگیرم که تقریبا از همه لحاظ از دیزایر سرتره...(من خودم با اینکه تموم لوازم دیجیتالمو سامسونگ بر میدارم اما به نظرم تو گوشی اول hTC بعد Samsung و بقیه ی برند ها رو هم جز آدم حساب نمیکنم..!)
    ممنونم از راهنماییتون
    منم خیلی Desire HD رو دوست دارم ولی اگر بخوام Desire HD رو بگیرم باید یک ماه صبر کنم تا دروست و حسابی وارد بازار ما بشه تازه باید چند ماهی هم صبر کنم تا به قیمت 600 - 650 برسه شک ندارم وقتی بیاد اینجا 900 به بالا میفروشنش
    پس با این حساب من باید 3 ، 4 ماهی رو صبر کنم تا قیمت بیاد پایین که خیلی سخته
    اگر الان Desire HD بود و قیمتم 700 یا پایین تر بود همین الان سینه خیز برای خریدش تا اونجا میرفتم ولی چه کنیم که ما ،باهمه دنیا فرق داریم و چند ماهی باید صبر کنیم
    حالا بگید اگه جای من بودید چی میگرفتید 650 هم دارم و نمیخوام 3 ماه صبر کنم
    من صفحه نمایش بزرگتر گالاکسی و کیفیت بهتر صفحه نمایش گالاکسی رو خیلی دوست دارم ولی از برند htc خیلی خوشم میاد و کیفیت ساخت دیزایر و طرحش رو به گالاکسی ترجیح میدم حالا چی بیگرم؟؟
    بازم ممنون

2. این کاربر از pedram1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

شایعه های Slashgear همیشه درست از آب در میاد ... کلا میگن chris Davies (مدیر اسلش گیر) خیلی با مهندسای شرکت های گوشی ساز برو بیا داره و واسه همینه اول از همه خبر اومدن گوشیایه سال آینده رو اون میگیره...

4. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم
    1)از آقایانی که این گوشی دارن می خواستم بپرسم که مشکلی با دریافت نرم افزارهـــا و بازیهاش نداریـــــن ؟ چون androidmarket که فیل تره ؟
    2) شما نرم افزارهاتون رو از کجا دانلود میکنید ؟
    3)به غیر از androidmarket چه فروشگاه خوبی وجود دارد ؟
    4)از آقای گرافیکار می خواستم که شما که خودت Galaxy و خانمتون wave دارد از نظر نزم افزار و بازی کدامتون به مشکل بر خوردید منظورم پیدا کردن نرم افزار , کدام بهتره ؟
    5)اگه با گارانتی بگیرم برام نرم افزار میریزن ؟
    6) آیا این نرم افزارهـــا در ورژن 2.2 هم قابل نصب است ؟
    7)راست که این گوشی دیگه وارد نمیشه ؟
    8) بدون محافظ روش دیگه خش نمی افته ؟
    9 نرم افزارهــاش در مموری کارت نصب میشه یا در حافظه داخلی گوشی ؟
    10) به نظرشما این گوشی رو بگیرم یا منتظر omnia7 باشم؟(اونم چیز خفنیه)

6. این کاربر از kaskoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام
    دوستان این خبر رو تو اینترنت دیدم....
    به نظرتون واقعا" سامسونگ چنین گوشی میخواد وارد بازار کنه....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید نتونستم ترجمه کنم....
    آره داداش یه خبرهایی هست مبنی بر این.
    من که داشتم وبگردی میکردم دیدم که GsmAria امروز نوشته بود که گوشی سامسونگ Galaxy S تا کنون از محبوبیت و فروش بسیار خوبی برخوردار بوده و همین موضوع موجب شده تا کمپانی کره ای سامسونگ در پی تولید نسخه دوم این گوشی با نام Galaxy S2 باشد. تصویری که مشاهده می کنید مربوط به همین گوشی است و از قابلیتهای بسیار پیشرفته ای نسبت به نسخه اول خود برخوردار می باشد که از آن جمله می توان موارد زیر را نام برد:
    پردازنده 2GHz ، صفحه نمایش4.3 اینچ Super AMOLED با وضوح 720 x 1280 پیکسل ، بلوتوث نسخه 3 ، GPS و Wi-Fi ، دوربین 8 مگاپیکسل با قابلیت ضبط تصاویر ویدئویی بصورت HD کامل ، 32GB حافظه داخلی و قابل افزایش تا 32GB افزوده به کمک ورودی کارت حافظه RAM 1GB ، ROM 4GB ، MicroSD ، مبتنی بر پایه آندروید 3 ، مجهز بودن به سنسورهای سنجش نور محیط ، شتاب سنج و ژیروسکوپ و دارا بودن تمامی استانداردهای یک گوشی آندرویدی کامل. Galaxy S2 در سه ماهه اول 2011 وارد بازار خواهد شد که در واقع شش تا هشت ماه پس از فروش موفقیت آمیز نسخه اول خود موجود می شود بخصوص اینکه بنظر نمی رسد در آن چارچوب زمانی رقیب جدی برای Galaxy S2 در بازار وجود داشته باشد.
    اینم عکسی که ازش بیرون اومده:

8. 3 کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها ديروز يه dvd برنامه آندرويد گرفتم پر از بازي و برنامه عالي هست فكر كنم بالاي 200 تا برنامه باشه هر كس تهران خواست بگه براش ميزنم بياد بگيره باهاش حساب ميكنم ديگه بيخودي تو نت دنبال برنامه نگرديد

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

يه سوال من كانكشن ايرانسل رو ساختم و آيكون E در بالاي گوشي مياد ولي وقتي استفاده نميكنم هم هست و بيخودي كار ميكنه و از شارژ كم ميكنه

10. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره داداش یه خبرهایی هست مبنی بر این.
    من که داشتم وبگردی میکردم دیدم که GsmAria امروز نوشته بود که گوشی سامسونگ Galaxy S تا کنون از محبوبیت و فروش بسیار خوبی برخوردار بوده و همین موضوع موجب شده تا کمپانی کره ای سامسونگ در پی تولید نسخه دوم این گوشی با نام Galaxy S2 باشد. تصویری که مشاهده می کنید مربوط به همین گوشی است و از قابلیتهای بسیار پیشرفته ای نسبت به نسخه اول خود برخوردار می باشد که از آن جمله می توان موارد زیر را نام برد:
    پردازنده 2GHz ، صفحه نمایش4.3 اینچ Super AMOLED با وضوح 720 x 1280 پیکسل ، بلوتوث نسخه 3 ، GPS و Wi-Fi ، دوربین 8 مگاپیکسل با قابلیت ضبط تصاویر ویدئویی بصورت HD کامل ، 32GB حافظه داخلی و قابل افزایش تا 32GB افزوده به کمک ورودی کارت حافظه RAM 1GB ، ROM 4GB ، MicroSD ، مبتنی بر پایه آندروید 3 ، مجهز بودن به سنسورهای سنجش نور محیط ، شتاب سنج و ژیروسکوپ و دارا بودن تمامی استانداردهای یک گوشی آندرویدی کامل. Galaxy S2 در سه ماهه اول 2011 وارد بازار خواهد شد که در واقع شش تا هشت ماه پس از فروش موفقیت آمیز نسخه اول خود موجود می شود بخصوص اینکه بنظر نمی رسد در آن چارچوب زمانی رقیب جدی برای Galaxy S2 در بازار وجود داشته باشد.
    اینم عکسی که ازش بیرون اومده:

کاملا شایعه ست
    وقتی یک گوشی میخواد تولید بشه از قبل چیپستش تولید میشه.(حداقل یک سال قبل) الان شما چیپ دو گیگاهرتزی میبینید؟ حتی خبری هم منتشر نشده که این چیپ تولید شده ! چه برسه به اینکه عرضه هم شده باشه!
    در ثانی هنوز تازه سامسونگ اعلام کرده که چیپ cortex A9 رو تولید کرده که یک چیپ دو هسته ای با فرکانس 1 گیگاهرتز هست.واین مدل در سال 2011 به تولید انبوه میرسه.اونوقت چه دلیلی داره که بیاد از یک چیپ دیگه روی این گوشی استفاده کنه!؟
    از همه اینا که بگذریم galaxy s هنوز 6 ماهه که عرضه شده. مگه سامسونگ دیوانست که بیاد با انتشار مشخصات و تصویر نسل بعدی galaxy s فروش نسل فعلی رو کم کنه؟ مطمئن باشید که این تصویر هم ساختگی هست.

12. 2 کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام گوشی بگیرم ولی موندم چی بگیرم؟
    تا 650 میتونم پول به گوشی بدم به نظر شما چی بگیرم؟
    خودم بین دیزایر و گالاکسی موندم ولی دلم یه جورایی htc دوست داره خیلی هم دوست داره ولی یکم دودلم

biostar چرا دیزایر رو میخوای بفروشی مگه ازش ناراضی نیستی ؟؟
    تاپیک دیزایر هم خیلی سوت و کوره انگار هیچ کسی نمیپسندتش مگه چشه آخه؟؟

حالا ممنون میشم که دوستان کمکم کنن تا آخر هفته دیگه هم ، میرم بگیرم من تهرانم و دسترسی به همه جا دارم فقط راهنمایی کنید ممنونم
    اين اچ تي سي ديزاير به اين خاطر مشتريش كمه كه جزو گوشيهاييه كه توي قيمت واقعيش فروخته نميشن
    به نظر من اگه قيمتش پايينتر بود و بهارزش واقعيه قطعات و امكاناتش ميرسيد
    فروشش بهتر ميشد
    وگرنه به نظر من گوشي خيلي خوبيه
    اما گالكسي يه چيز ديگه اس

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

سلام بچه ها ديروز يه dvd برنامه آندرويد گرفتم پر از بازي و برنامه عالي هست فكر كنم بالاي 200 تا برنامه باشه هر كس تهران خواست بگه براش ميزنم بياد بگيره باهاش حساب ميكنم ديگه بيخودي تو نت دنبال برنامه نگرديد

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

يه سوال من كانكشن ايرانسل رو ساختم و آيكون E در بالاي گوشي مياد ولي وقتي استفاده نميكنم هم هست و بيخودي كار ميكنه و از شارژ كم ميكنه
    من يه همچين دي وي دي رو از خود نمايندگي خريدم
    يعني خودش پيشنهاد داد
    دو سه تا بازي و برنامه خوب توش بود ولي باقيش چنگي به دل نميزنه
    شما چه جوري از اينترنت خارج ميشي؟

14. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان كانكشن اينترنت رو چه جوري ميشه وقتي استفاده نميكني خاموش كرد كه از اعتبار گوشي كم نكنه

16. 2 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به اساتید محترم
    1)از آقایانی که این گوشی دارن می خواستم بپرسم که مشکلی با دریافت نرم افزارهـــا و بازیهاش نداریـــــن ؟ چون androidmarket که فیل تره ؟
    2) شما نرم افزارهاتون رو از کجا دانلود میکنید ؟
    3)به غیر از androidmarket چه فروشگاه خوبی وجود دارد ؟
    4)از آقای گرافیکار می خواستم که شما که خودت Galaxy و خانمتون wave دارد از نظر نزم افزار و بازی کدامتون به مشکل بر خوردید منظورم پیدا کردن نرم افزار , کدام بهتره ؟
    5)اگه با گارانتی بگیرم برام نرم افزار میریزن ؟
    6) آیا این نرم افزارهـــا در ورژن 2.2 هم قابل نصب است ؟
    7)راست که این گوشی دیگه وارد نمیشه ؟
    8) بدون محافظ روش دیگه خش نمی افته ؟
    9 نرم افزارهــاش در مموری کارت نصب میشه یا در حافظه داخلی گوشی ؟
    10) به نظرشما این گوشی رو بگیرم یا منتظر omnia7 باشم؟(اونم چیز خفنیه)
    1-نه هیج مشکلی نیست کافیه تو بازار و تو نت چرخی بزنی تا هر چی نرم افزار میخوای استفاده کنی
    2- حالا
    7- گفته شده که پارس مایکروتل دیگه تا اطلاع ثانوی وارد نمیکنه منم رفتم نداشت
    8- بلاخره ضد گلوله که نیست ممکنه صفحش دیر خط بیوفته ولی اگه حواست به پشتش نباشه احتمالش زیاده
    9- تو 2 تاش
    10 - اگه الان لازم داری گزینه ای بهتر از گالاکسی با این قیمت خوب پیدا نمیکنی بازم میل خودته

18. 2 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان كانكشن اينترنت رو چه جوري ميشه وقتي استفاده نميكني خاموش كرد كه از اعتبار گوشي كم نكنه
    اگر فرویو دارید، دکمه‌ی پاور رو نگه دارید، و Data Network رو غیرفعال کنید.
    اگر هم Eclair دارید، از ویدجت Switch Pro استفاده کنید.

20. 2 کاربر از IT World بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •