تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1298 اولاول ... 1441942342402412422432442452462472482542943447441244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز احساس خوبی نداری ؟ حالا بیا و داشته باش
    همه چی پکید و نابود شد داداش من ...
    آی رفیق خوب گفتی هاااااای اساسی دارن مملک رو داغون می کنند میره بعد هم میگن کم مصرف کنید تا آیندگان بدبخت نشن یکی نیست به اینا بگه آیندگان همین حالاشم بدختن چه برسه به بعد خدایا یعنی میشه.......................................... .....................................

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

دوستان با عرض تهنیت و تاسف بسیار نابود شدن اینترنت مخابرات را به شما و خوده خاک تو سرم وهمه کسانی که بعدا بدبخت میشن تسلیت می گویم و انشالله که شرکت های دیگر به این بدبختی مبتلا نشوند الهی آمین

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------

خوب رفقا کجا بودیم یکی بود یکی نبود یه مشت مردم بدبخته فلک زده بودند که هر کی از هر جا می رسید تو پاچشون می کرد..........................

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

8

ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا

تو همه جای دنیا دارند اینترنت رو ارزون تر و بهتر و با کیفیت تر میکنند
    تو ایران دقیقا بر عکس

رفیق تو ایران که چه بگم تو آمریکا اروپا هم ارزونی رو لولو برد آمریکا درسته اینترنت 9 مگ و 8مگ استاندارد خونگیشه. ولی بابت هر گیگ تو سایت AT&T باید 8دلار پول بسرفی. ولی خوب ایرانه و تحریماش.

تازه اولاشه تلفات واسه وسطاشه

نزارن مفت خوریاشون تموم شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که فردا میرم مخابرات، هر کی میتونه بیاد اگه الآن اعتراض نکنیم پررو میشن و فردا یه بلای دیگه سرمون میارن

داره خودمونی میشه .::E Z ! O::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

از کی قراره شبانه رو بردارن؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من این اس‌ام‌اسِ امروزشون رو نخوندم دیروز تازه الان داشتم گوشیمو نگاه می‌کردم دیدم ای‌بابا باز اینا برنامه جدید دارند که. دستشون هم درد نکنه با این کاراشون و نگارشِ مسخره و پرابهامشون.
    من از شبانه راضی بودم خلاف شماها حالا باید پول اون مصرف شبانه هم بدیم. احتمالا با افزایش کاربرها و با این شیوه‌ی جدید حساب کردن مصرف رو قبض، برمی‌گردیم به همون اینترنت هوشمند و قبضهای شصت هفتاد تومنی. یه وقتی باید حسابِ زمان رو می‌کردیم الان باید هی چشممون به دی‌یو‌میتر باشه نکنه یه وقت روزی صد مگ بشه صد و دو مگ مثلا.
    اصلا این هقته نمی‌دونم چی شده یه باره همه یادشون افتاده محدودیت بذارند، اون از دانشگاهمون که برداشته وی‌پی‌ان گذاشته کنترل کنه هر کی چقدر مصرف می‌کنه، این هم از اکانتِ خونه‌مون. وایمکس هم که راه‌به‌راه مردم ضدش بیانیه صادر می‌کنند تو گودر، اصلا منطقه ما رو هم تحت پوشش نداره، کلا بریم بمیریم ما. دو قدم اونورتر بودیم این فیبرنوری به ما نمی‌رسید اصلا اینجوری محتاج باشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تازه امروز صبح کله سحر با افتخار اس ام اس داده:
    سلام.ویژگیهای جدید ADSL شرکت مخابرات اصفهان در سایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

این که همون قوانینه
    ویژگی کجا بود؟!
    الان دوستان میاند ویژگی هاش را براتون بیان میکنند !

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کسی فهمیده این قوانین یعنی چی ؟
    داشتیم زندگیمون را می کردیم من از وقتی یه مگ گرفتم شبی 2.1 گیگ دانلود داشتم .

پروفشنال r_22009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    EsFaHaN

پيش فرض

ای دهنشون سرویس

خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم

************************************************** **************************************

قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:
    1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
    2- پرداخت هزينه به صورت Postpay(يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
    3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
    4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
    5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
    نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.
    ضمناً پس از رفع اختلال براي ارتباط با واحد پشتيباني با شماره تلفن 2030 تماس بگيريد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من دارم میرم مخابرات کسایی که تا حالا نرفتند لطف کنند بزرگواری کنند بیان و اعتراضشونو اعلام کنند شاید نتیجه بگیریم
    ممنو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •