حسین جان چی شد پس ؟
حبیب این مراحل رو بعد از اینکه ترکیب و استراتژیهاتو تنظیم کردی باید بری :
مرحله اول :
2
3
4
5
6
7
اسلات هشتم که توی تصویر دیده میشه مال شماست چون تیم شما با شماره 8 توی این لیگ مشخص میشه .
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
آرمین جان اگه دقیقا مراحل رو بری مطمئن باش مشکلی بوجود نمیاد .
Last edited by 4039; 01-03-2010 at 20:19.
حبیب جان بعد از اینکه این مراحل رو انجام دادی یک فایل به شکل زیر توی پوشه سیوت باید ساخته شده باشه اونو برای بقیه باید بفرستی تا قبل از اینکه در برابر تیمت بازیکنن اونو توی بازیشون لود کنن :
بازم سلام حسین جان
منو حبیب تصمیم گرفتیم تو قسمت آواتار آرم تیمهامونو بزنیم
حبیب هم ازت تشکر کرد گفت تشکرمو فرستادم مدیر سایت تایید کنه میزارن توسایت
حسین یه مشکل هست
من وقتی با پچ کوکا کولا بازی رو باز میکنم آرم بایرن و و وردربرمن تو لیگ با آپشن فایل شما درست نمیاد چون تو پچ من لیگ المان بجای لیگ هلند هست اما ماله شما فک کنم تو تیمهای دیگر وقتی هم پچ رو دتیچ میکنم لباس تیمها خراب میشن به نظرت چیکار کنم
زمان بازیها رو کی اعلام میکنی حبیب فردا نیست منم به جز روزهای تعطیل بقیه روزها تا ساعت 2.5 ظهر نیستم یعنی سر کار هستم
وحيد كجايي ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من متوجه نشدم حبیب تشکرشو فرستاده تا مدیر سایت تایید کنه ؟ یعنی چی ؟ اونوقت چیو بزارن توی سایت ؟
من برات آرمها و کیت ها رو میفرستم نگران نباش . فعلا بازیها روی غلطت بیفته و مشکلات مهمتر رو حل کنیم این مسائل زود حل میشه .
Last edited by 4039; 01-03-2010 at 21:07.
الان هرکی هیچ مشکل خاصی نداره و میزبان هم هست میتونه بازیشو انجام بده . اما توی تاپیک حتما اعلام کنه که میخواد بازی کنه .
فقط باید بازیها رو با هماهنگی انجام بدیم اینجور نشه که همزمان دو نفر توی کامپیوترشون بازی کنن چون بازیها باید سیو بشه تا نفر بعد با سیو قبلی بازیها رو ادامه بده متوجه میشین چی میگم ؟
حسین جان خیلی ممنونم
نمیدونم چرا من وقتی متنی میخوام واسه تایپک بفرستم وقتی ارسال جواب رو میزنم مینویسه بعد از تایید مدیریت سایت متن شما در تایپک قرار میگیرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)