کم و کسرش همون چیزهایی هست که تو پست قبلی گفتم![]()
کم و کسرش همون چیزهایی هست که تو پست قبلی گفتم![]()
اوه اکی، شما اصفهان هستید !!! آیفون تموم کرده البته بی رنگش رو ، الماس هم گفت : coming soon
![]()
دوست من شما تو ویندوز (نصب شده با بوت کمپ) مک بوکت داغ میکنه و سرعتت کمه؟فکر نمیکنم.
ویندوز مجازی که ملاک نیست اون یک برنامه است یه برنامه به سنگینی همون ویندوزی که اجرا کردید.
دوستان قیمت mc371 , mc374 رو اگه دارین لطف کنین من یکشنبه میرم تهران واسه خرید میخوام قیمت دستم باشه
با تشکر.
ای بابا منم بی رنگشو میخواستم.. پس تموم کرده...![]()
البته این چیزهایی که من ایراد گرفتم دقیقن بر می گرده به استفاده ی مجازی اما یه چند باری یادمه از ویندوز به صورت مستقیم استفاده کردم و زیاد به دلم نچسبید، اما بازهم یک سر حسابی میرم توی ویندوز و جوابش رو بهت میگم شاهین عزیز ، شاید سختگیرانه من ایراد گرفتم، میام جوابشو میگم![]()
mc371
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmc374کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز این قیمتاش تا یکشنبه به نظرت گرون میشه باز ؟
والا چه بگویم تا یکشنبه اش را بعید می دانم تغییری بکند ، این آدرسی هم که به شما دادم که خودتان دیدید از یک سایتی بود و قیمت حدودی اگر تشریف ببرید پایتخت می بینید که قیمت ها ی فروشگاه ها اندکی با هم تفاوت دارد اما من می توانم فردا از آنجایی که خودم خرید کردم ( که معمولن از جاهای دیگر ۱۰۰ تومن ارزانتر است بدلیل اینکه گارانتی نمی کند ) می پرسم و دقیق اش را به شما اطلاع می دهم ، فقط یک یادآوری چیزی بکنید که من برایتان میل کنم یا همینجا جوابش را بدهم![]()
یعنی الان این سایت 371 رو میده 2 میلیون الماس یا جاهای دیگه یا اونجایی که میگید کمتر ازین میدن ؟
اگه میشه شماره ای چیزی لطف کنید بدین من مزاحمتون بشم فردا صبح تا غروب دانشگاهم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)