سلام دوستان.
من چطوري ميتونم آنلاين بازي كنم ؟؟! و چه پچ هايي رو بايد دانلود كنم؟؟!
ورژن بازي من 1.0.159 هست.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
هميشه موفق و پيروز باشيد.
سلام دوستان.
من چطوري ميتونم آنلاين بازي كنم ؟؟! و چه پچ هايي رو بايد دانلود كنم؟؟!
ورژن بازي من 1.0.159 هست.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.
هميشه موفق و پيروز باشيد.
سلام دوستان.
چطوری میشه بازی رو فقط LAN خالی نه اینترنتی بازی کرد؟
کرک چیزی میخاد یا نه؟
شما برید اینجا همه ی آموزش وفایل هایی که نیازه هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
شما برید اینجا همه ی آموزش وفایل هایی که نیازه برای لن کردن هست خودمم امتحان کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
تو مد search n destroy چجوری باید بمب بکاریم و یا خنثی کنیم؟
سلام.
برای گذاشتن بمب باید بمب دست شما باشه و در کنار قسمت مخصوص بمب کلید f را نگه داری تا بمب را کار بگذارد.برای خنثی کردن هم کافیه بری بالای سر بمب و دوباره کلید f را نگه داری تا خنثی بشه.
---------------------------------------------------------
دوستان لباس اسنایپر را چه شکلی میشه عوض کرد؟
برای من همیشه داخل همه مپ ها این لباس ریشه ریشه یه هست.اما بعضی وقت ها میبینم هم تیمیم اسنایپر هست و لباسش فرق داره.![]()
Last edited by choory; 16-07-2011 at 11:46.
من از دو سبک FFA و Gungame بیشتر بقیه خوشم میاد .
این بازی زامبی رو من هرچیم تو چت پرسیدم بازم برام مبهمه انگار انواع مختلفی داره بازیاش بعضیاشون نقشه هایی داره که از یه جا غیب میشی میری یه جای دیگه ! یه بار تو سرورا خارجی بازی کردم خیلی پیچیده بود
یه کم درباره روش بازیش توضیح میدین ؟![]()
اینقدر که پیچیده بود نفهمیدم کدوم قسمت ماله لن کدوم قسمت ماله انلاین
اق من میخوام لن بازی کنیمتو این روش دیگه نیازی به Steam نیست و بدون اون بازی اجرا میشه . در نسخه Full میشه LAN هم بازی کرد فعلا نمیشه.ولی انلاین میشه زد . در صورت هر گونه تغییر پست اول ویرایش میشه .
دسترسی به نت هم نیست یا کال 4 یا 6
کسی میتونه کمک کنه
این پست که خیلی راحت توضیح داده ...گفته اگه می خوای لن بازی کنی این قدم ها رو برو ...اگر ها هم می خوای لن بازی کن و هم بعد ها شاید آنلاین از این روش اول برو ...در واقع گفته اگر از روش اول رفتید دیگه نیازی به قدم دوم نیست و ادامه قدم ها را انجام بدید ..اگر هم نه از قدم دوم شروع کنید و به بقیه قدم ها برید ....اینقدر که پیچیده بود نفهمیدم کدوم قسمت ماله لن کدوم قسمت ماله انلاین
......................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین روش کاملا جواب میده ..هر جاش سوال داشتی یا ابهام داشتی بگو تا بهت جواب بدن دوستان ...اق من میخوام لن بازی کنیم
دسترسی به نت هم نیست یا کال 4 یا 6
کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز پست اول که معتبر نیست برو به وبسایتی که بالایی گفته اونجا توضیح داده.
سلام من دیروز ویندوز عوض کردم و ویندوز 7 ریختم .. ..1 سالی بود بازیرو داشتم و بدون مشکل اجرا میشد ..
دوباره بازی رو از اول نصب کردم و هر چی لازم داشت دانلود کردم اما هنگام آپدیت اول ارو رمیده ...
باز رفتم همون کارهایی که در وبلاگ ایرانیان مدرن وافرا 2 نوشته بود انجام دادم یعنی آخرین فایهایی که گذاشته بودی
دانلود کردم و ریختم بازم ارور میده موقع آپدیت .... یعنی هر کاری بگی کردم نمیدونم چشه ارور میده...
عکس ارور:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)