سلام
من چجوری میتونم جلوگیری کنم از تیک تیکی شدن تصویر با بالا رفتن تعداد مدل ها ؟
با تشکر
سلام
من چجوری میتونم جلوگیری کنم از تیک تیکی شدن تصویر با بالا رفتن تعداد مدل ها ؟
با تشکر
مگه من چی گفتم ؟ من نگقتم به کسی نظر نده. اقا اصلا فرض کن تمام قدیمی های این فروم از جمله شما و دوستان دیگه اصلا دیگه از این فروم بیان مثلا 10 به 10 در نظر می گیریم . این جدیدیا میان تو این می گه این نرم افزار خوبه دومی می گه نه من از یه جا شنیدم فلان امکانات رو نداره . سومی می گه نه اون امکان توش وجود داره ((حتی اگر هم فلان قابلیت رو ندالشته باشه)) چهارمی می گه ا خوب پس بدرد نمی خوره . و همینجور میره تا اخر. در ضمن کسایی که بعد از اون هم میان توی فروم می بینه فلان امکانات رو نداره میزنه و میره . من نگفتم نظر ندین بدین خوبه. ولی نیان چیزی رو که هزار رو یک بار تکرار شده و تکرار کنید . واقعا محمد جان من نه تو اگه من برم توی فروم اپیک مثلا یکی از همینجور سوال ها کنم واقعا به نظرت به پست من نگاه می ندازن. در کل اگه به کسی توهین شد یا لحنم تند بود رسما معذرت می خوام .
در ضمن محمد جان جواب اون سوالم رو نداده بودی؟
چرا UDK شده UDK و UNREAL ENGINE3 شده UNREAL ENGINE 3 . چرا UNREAL ENGINE 3 قیمتش میلارد تومانه ولی UDK قیمتش از چنصد هزار تومن تجاوز نمی کنه ؟ اصلا مگه میشه یه شرکت بیاد بدون چشم داشت یه محصول چند صد هزار دلاریش رو مجانی بده دست مردم؟
من که نمی دونم انریل انجین سه چه امکاناتی داره که ایا یو دی کی اون رو داره یا نه؟ هرکی می دونه هم یه نظری بده.چون که زیاد بحش پرداخته نشده به نظرم جالب بشه.
Last edited by silsin; 01-03-2011 at 22:25.
ببین از موقعی که یونیتی برای ویندوز ریلیز شد(فکر کنم از ورژن 2.4 یا 2.5)به خاطر قیمت پایینی که نسبت به امکاناتش داشت استقبال خیلی خوبی ازش شد برای همینم بقیه کمپانی ها تو فکر این افتادن که یه کارایی باید بکنن ولی با توجه به امکانات بسیار زیاد Unreal اگر میخواستن با یه نسبتی کمتر عرضه کنن بازم خیلی گرون میشد برای همینم گفتن که یه سری از امکاناتش رو بر میداریم ولی شرایط میذاریم روش(البته قرار چیز دیگه ای بوده اوّلش)حالا هی تو ورژن های جدیدش جایی که روی انجین بخوان کار کنن میان کم کم امکانات Unreal رو به UDK اضافه میکنن و انقدر پیش میرن تا جایی که وقتی Unreal engine 4 میاد بیشتر امکانات Unreal3 روی UDK هست. تازه Crytek هم گفته میخواد یه همچین کاری رو با انجینش بکنه که از بقیه جا نمونه.
سلام به silsin عزیز
شما گفتی کل دانشگاهتون رو با UDK ساختی ،منم اینطور برداشت کردم که مدلسازی کردیببخشید اگه اشتباه فهمیدم
توی UDK تا چه حد میشه مدلی رو ساخت ؟ در حد مکعب و مستطیل ساده یا میشه مش خاصی رو طراحی کرد ؟؟
متشکرم![]()
دوست عزیز
اون آپدیت هایی که برای UDK میاد در واقع برای Unreal Engine هم هست ... اگه باور نداری برو سایت خود اپیک
هر ماه Unreal Engine همراه با UDK آپدیت میشه و امکانات هر جفتشون با هم ارتقاء پیدا میکنه
اگه شما میبینید که قیمت Unreal Engine اینقدر بالا هست به خاطر سورس این انجینه
خودتون بهتر میدونید که وقتی به سورس یک انجین دسترسی پیدا کنید چقدر میتونید توی اون انجین تغییرات ایجاد کنید
ربطی به استقبال شدن از یونیتی هم نداره .. بازیساز های مستقل نیازی به انجین اوپن سورس ندارن به خاطر همین Epic با استفاده از این شیوه ی جدید کسب در آمد میکنه.
Silsin جان ... من قبلا خیلی در این مورد بحث کردم . آخرم به این نتیجه رسیدم که UE3 - Source = UDKچرا UDK شده UDK و UNREAL ENGINE3 شده UNREAL ENGINE 3 . چرا UNREAL ENGINE 3 قیمتش میلارد تومانه ولی UDK قیمتش از چنصد هزار تومن تجاوز نمی کنه ؟ اصلا مگه میشه یه شرکت بیاد بدون چشم داشت یه محصول چند صد هزار دلاریش رو مجانی بده دست مردم؟
برای کمپانی های بزرگ سورس یک انجین خیلی مهمه . مثلا برای ساخت بازی Bioshock اینقدر روی این Unreal Engine تغییرات ایجاد کردن که فکر میکنی یه انجین دیگه شده !! کافیه توی ویکیپدیا یه سرچ بکنی . یا اگه مثال بهتر خواستی میتونم به FarCry 2 اشاره کنم . انجین این بازی " دنیا " هست که نتیجه ی تغییرات عمده روی سورس CryEngine 1 هست . حالا خودت میتونی فرق زیاد بین نسخه ی اول و دوم این بازی رو ببینی و همینطور فرق بین انجین " دنیا " و کرای انجین 1 ... ولی بازیساز های مستقل فرق دارن . ما به سورس احتیاج نداریم. امکانات معمولی UDK برامون کافی هست. همه ی این انجین هایی که میبینی دارن پول سورسشون رو میخورن ! برای انجین Unigine قیمت نسخه ی Ultimate همراه با سورس 5 برابر قیمت همون نسخه ی Ultimate بدون سورس هست. Epic با این کار هم از طرف بازیساز های مستقل و هم از طرف شرکت های بزرگ داره سود میکنه.
Last edited by saeed_cpu_full; 01-03-2011 at 23:21.
سلام دوست عزیز
شما انگار اصلا نخوندی جواب پستتو، نه؟
بیا اول یه نگاه به این بنداز:
همون طور که گفتم شما هی تکرار می کنی که UDK یه سری امکانات آنریل انجین رو نداره. به جاش چنتا از این امکاناتو به ما ناواردا هم نشون بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم باز این جمله برای دفعه ی شاید دهم: تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه شما غیر از این فکر می کنی، با دلیل بگو.
تو همین تاپیک سرچ کن Geodav. یه پست کامل زدم براش. لینکا هم توش هست.
اون Awesome Allar اسم سازنده هست. سایتش هم Forecourse هست. هر دو رو تو تاپیک سرچ کن. بالاخره پیدا می کنی.
راستی هر دو رایگانه. می تونی دانلود کنی. با اینکه هر دو صرفا ویدئوهای آموزشی هستن و مخصوص UE ولی آخرین بار که چک کردم هردو ف.یل.تر بود.الانو نمی دونم.
تایپینگم هنوز. پس فعلا.![]()
سیلسین جان قبلا جسته گریخته در این مورد صحبت کردم. امکانات UDK همون امکانات UE3 هست. بدون کم و زیاد. ولی لایسنس دو انجین کاملا متفاوت هست.
تفاوت های اصلی لایسنس ها این 3 مورد هست:
1. قیمت که UE3 بسته به مفاد لایسنس بین 350 هزار دلار تا 1 میلیون و 275 هزار دلاره، و به تبع اون ساپورت رسمی و مدت دار شرکت اپیک از خریداران لایسنس UE3.
2. فول سورس انجین که برخلاف UDK شامل UE3 میشه.
3. پلتفرم های قابل اجرا. که UE3 علاوه بر پلتفرم های ساپورت شده توی UDK، کنسول های XBox360 و PS3 رو هم ساپورت می کنه (البته این مورد رو باید دقیقا توی لایسنس مشخص کرده باشید. قیمت حالات مختلفش هم متفاوته.)
خب طبیعیه که با این تفاوت ها شرکت سازنده اسامی مختلفی برای لایسنس های متفاوتش انتخاب کنه.
همون زمانی که UDK اومد، خیلی از افراد گفتن که اپیک بازار ایندی رو هدف گرفته، یه سری دیگه گفتن می خواد از رقبای کوچیک مثل یونیتی و امثالهم عقب نیافته و .... . ولی من هیچ کدوم این موارد رو قبول نداشتم.
مورد دوم که مشخصه. انجین های کوچیک طی 10 سال آینده حتی به گرد انجین های تجاری هم نمی رسن، پس دلیلی نداره اپیک بخواد نگرانشون باشه. در ثانی دید افراد به قضیه اشتباه هست. درسته که UDK جند روزی بعد از Unity Free عرضه شد، ولی حدود یک سالی بود که اپیک آماده کردن UDK رو برای بازار شروع کرده بود. احتمالا حتی قبل از اینکه یونیتی به این فکر بیافته.
مورد اول هم کاملا برام روشن بود که اشتباهه. چون با سیاست های شرکتی مثل مایکروسافت آشنا بودم. الان هم به افرادی که این طور فکر می کردن ثابت شد که در اشتباه بودن. با توجه به اون مورد 50000 دلار معافیت اینو میگم.
خب پس دلیل اصلی چی بود؟ خیلی ساده. اپیک شروع کرد سیاست کلی مایکروسافت رو دنبال کردن. کاری که مایکروسافت با آفیس و VS کرد. توی سطح پایین تر کاری که چند دهه ی قبل تویوتا انجام داد. کاری که مایکروسافت در ابتدای عرضه ی نسخه ی اول XBox شروع کرد و همچنان ادامه داده. کاری که انویدیا 7-6 ساله شروع کرده. امیدوارم حداقل با یکی از این موارد آشنا باشین. اگه نیستین، نگران نباشید. مثال بعدی رو که بخونید لپ مطلب رو می گیرین.
در حقیقت اپیک با این کار به سود بلند مدت خودش فکر می کرد نه سود کوتاه مدت مثل درصدی از بازی ها. اپیک با این کار یه بازار بالقوه برای 7-8 سال (یعنی از 2 سال تا متوسط 10 سال) آینده ی خودش ایجاد کرد. اگه واقعا برنامه ها همون طور که اپیک برنامه ریزی کرده پیش بره و مشکلی پیش نیاد، اپیک از نظر سرمایه حتی به EA می رسه.
این از یه تاریخچه ی کوچیک. الان یه سناریو براتون مثال می زنم تا موقعیت رو قشنگ درک کنید.
مثال رو با یه عدد کوچیک می زنم که راحت تر متوجه بشین. فرض کنید از سال گذشته 50000 نفر اومدن سراغ ساخت بازی سه بعدی. عموما افرادی که جدید اومدن به سمت بازی سازی و یه سری هم افرادی که ماد می ساختن. (البته اعداد واقعی خیلی بزرگتر از این هست مثلا هر ماهه فقط UDK بیش از 400 هزار دانلود داره. بقیه ی انجین ها هم که افراد خودشو داره) تو بدترین حالت 90 درصد این افراد تفریحی اومدن سراغ انجین، یا حتی وسط کار ول می کنن. افرادی که باقی موندن دیگه به صورت تخصصی دارن روی انجینشون کار می کنن و خب هدفشون صنعت گیم هست اونم به صورت تجاری. خب وقتی اپیک این کار رو می کنه، می دونه که عموم این افراد به سمت UDK می رن. چون هیچ انجین تجاری دیگه ای با این لایسنس موجود نیست. چیزی که واقعا هم اتفاق افتاد. حالا از 5000 نفر باقیمونده فرض می کنیم 70 درصد این افراد رفتن سراغ UDK. الان این افراد شروع می کنن به کار با UDK و سایر انجین های موجود که البته خروجی می دن.
بعد از یه سال (مثلا الان) این افراد کم کم شروع می کنن به رفتن توی بازار. یه 10 درصدشون دستشون به دهنشون میرسه و شرکت خودشون رو تاسیس می کنن. بقیه هم می رن برای مصاحبه و اگه لازم باشه تهیه ی Portfolio برای شرکت های موجود (حالا اونا که وارد ترن میرن سراغ سازنده های بزرگ مثل EA یا Acctivision-Blizzard. بقیه هم می رن سراغ همین شرکت های تازه تاسیس و تیم های متوسط).
خب اونایی که شرکت راه می ندازن چه انجینی رو انتخاب می کنن. مسلما اغلب این افراد از بین انجین های موجود اونی که بهش سررشته دارن و توش تخصص دارن رو انتخاب می کنن. خب تو این حالت میشه 70 درصدشون UDK+UE3. یه سری که با UDK شروع می کنن، قصدشون اینه که در آینده انجین اصلی رو بخرن، هم به خاطر پلتفرم های دیگه، هم بازار وسیعتر و هم اینکه دیگه به صورت درصدی با اپیک کار نکنن. چون این روندRoyalty توی حجم های بالا حتی به ضررشون تموم میشه.
یه سری دیگه هم که دستشون بازه و می دونن بازیشون به فروش می رسه مثل همین شرکت Trendy Entertainment که بازی Dungeon Defense رو با UDK ساخت میرنو انجین اصلی UE3 رو خریداری می کنن. (این شرکت با UE3 بازی Dungeon Defenders رو ساخت برای PC، XBox360 و PS3 و حتی iOS. در کل اولین شرکتی بود که بازیشو با آنریل انجین روی iOS عرضه کرد.) خب همین شرکت بازیشو اول با UDK ساخت و بعد رفت انجین اصلی رو خریداری کرد و نسخه ی کامل بازی رو روی همه ی پلتفرم ها ارائه کرد.(راستی ظاهرا برای Android هم منتشر شده. اینو دیگه نشنیده بودم، یعنی UE3 خروجی اندروید هم میده و ما نمی دونستیم؟
- در ضمن ظاهرا فعلا فقط نسخه ی اندروید و iOS عرضه شده. بقیه تو این یکی دو ماه هست)
اونایی هم که می رن توی شرکت های دیگه. وقتی مثلا شرکت معروف A می خواد یه تیم توسعه ی جدید راه بندازه و 60 نفر رو استخدام کنه. از این 60 نفر مثلا 25 نفرشون باید با انجین کار کنن. خب 200 نفر درخواست مصاحبه به این شرکت می دن. توی Portfolio ها 150 نفرشون می گن با UDK کار کردیم. 50 نفر بقیه هم سرجمع با بقیه ی انجین ها. خب این شرکت دو راه پیش رو داره. یا میاد و یه سری از این افراد رو صرف نظر از انجین انتخاب می کنه و یه انجین غیر از UE3 رو برای پروژه انتخاب می کنه. خب در این صورت شرکت نیاز داره این افراد رو برای مقاصد خاصش آموزش بده. درسته همگی اصول کار رو می دونن ولی لازمه یه دوره ی آموزشی رو بگذرونن. خب اگه نمی دونین باید بگم این هزینه ی یاد گیری برای شرکت ها فوق العاده زیاده. چیزی که من و شما تصورش رو هم نمی کنیم، یه سری یادگیری این قدر خرج داشته باشه. تازه غیر از این شروع پروژه هم چند ماهی عقب می افته.
کار دومی که شرکت می تونه بکنه اینه که افرادش رو از بین اون 150 نفر که به UDK مسلطن انتخاب کنه و انجینش رو هم بذاره UE3. در این حالت همگی افراد هم با اصول کار آشنا هستن، هم با ابزارها و هم محدودیت ها. نیازی به اون هزینه ی سنگین آموزش نیست. به قول معروف افراد از همون ابتدا آماده ی کار هستن. پروژه رو هم شرکت چند ماه سریعتر می تونه شروع کنه که خب نتیجش چند ماه سریعتر تموم شدن پروژه هست.
الانه دیگه متوجه قضیه شدین. اپیک اگه تا الان سالی 25 لایسنس UE3 می فروخت، بعد از این قضیه از سال دوم سوم سالی حداقل 250-200 لایسنس UE3 می فروشه. چیزی که هر سال هم روند سعودیش ادامه پیدا می کنه. حتی اگه فرض کنیم همگی ارزونترین لایسنس رو بخرن، بازم میشه 250-200 ضربدر 350 هزار دلار.
اعداد عجیب غریب شد نه؟تازه راستشو بخواین من همه رو دست پایین گرفتم ولی خب با توجه به شراط اقتصادی فعلی این کار چندان هم بد نبود.
البته این فقط یه مثال بود برای اینکه قضیه رو بهتر درک کنید، اگه نه توی مثال مناقشه نیست.
با این احوال حتی اگه مثلا کرای انجین ظرف 6 ماه آینده بیاد و همون طور که گفته یه نسخه ی رایگان بده، حتی اگه قابل قیاس با UDK باشه (چیزی که روش حساب نکنید. خود سخنران کرایتک گفته نسخه ی رایگان، Watered Down نسخه ی اصلی خواهد بود، یعنی مثل یونیتی 20 تا 50 درصد از امکانات انجین اصلی رو نداره.) باز با این حالت خوشبینانه بخوای بگی با انجین اصلیش فرقی نداشته باشه، حدود 20 ماه از اپیک عقب هست که خب وقتی من بازی ساز حدود 2 سال وقت صرف یه انجینی مثل UDK می کنم، توش تخصص پیدا می کنم و 6-5 تا پروژه هم باهاش انجام میدم، دیگه احتمالش خیلی کمه بیام بیخیال این همه اطلاعات بشم و برم یه انجین دیگه رو از صفر شروع کنم. این مورد شامل سایر انجین هایی که امکان اومدن نسخه ی فری ازشون هست میشه، یه مقدار هم بدتر. چون هر چی زمان بگذره بیشتر و بیشتر از بازار عقب می افتن.
اگه برنامه های اپیک به خوبی پیش بره و بقیه ی شرکتا همین طوری که یه ساله دست روی دست گذاشتن تا یه مدت دیگه این روند رو ادامه بدن به جایی می رسیم که قضیه ی سیستم عامل ها توی انجین ها تکرار میشه. بیش از 90 درصد بازی ها با UE و بقیه با 30-20 انجین دیگه. که باعث میشه کم کم انجین های کوچیکتر حذف بشن. بزرگتر ها هم صرفا توی خود شرکت سازنده استفاده بشه. اونم فقط تا زمانی که صرفه ی اقتصادی داشته باشن. و در نتیجه یه بازار تک قطبی دیگه رو مثل بازار سیستم عامل شاهد خواهیم بود.
مشابه اتفاقی که بین ویندوز و مک و لینوکس افتاد. زمانی بود که اپل حتی مایکروسافت رو به عنوان رقیب حساب نمی کرد، چون بازار کامل دست خودش بود. ولی همون بازار چند سال بعد به شکلی در اومد که حدود 97 درصد Desktop ها ویندوزی شد و سهم مک شد کمتر از 3 درصد. الانه که اپل یه چند سالیه داره خودشو به آب و آتیش می زنه تازه سهمش شده حدود 7-6 درصد از کل. عوضش تو این مدت مایکروسافت قسمت زیادی از بازار سرور رو هم از چنگ یونیکس و لینوکس در آورد.
البته این مورد رو هم بگم اون که یه مثال بود. طرح کلی هم نظر من طی این 15-10 ماه اطلاعاتم هست. اگه نه، نه اپیک اومده رسما دلایلش رو مطرح کنه که خب با توجه به سیاست های اپیک جای تعجب هم نیست و هم اینکه کسی از فردا خبر نداره که تو عمل چی پیش میاد.
همون طور که گفتم توی امکاناتشون تفاوتی نیست. تنها تفاوت ها توی لایسنس هست.
البته یه سری برنامه هم هست که توی لایسنس کنار خود انجین می تونی خریداری کنی که 2 تاش باUDK رایگان اومده: Bink و Speed Tree.
عجب پستی شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکی حال داره بخونه.
خب دیگه بذارین برم بخوابم دیگه. فردا باید 6 پاشم نامردا، تازه بعدش 3-2 روزم وقت سر خاروندن ندارم.
پس فعلا تا نمی دونم کی.![]()
بالاخره توی UDK میشه مدلسازی کرد یا نه ؟ اگه میشه در چه حد ؟ میشه یک ساختمون کامل رو باهاش ساخت ؟
آموزشی در این مورد هم پیدا نکردم. البته نمیگم یست یا نمیشه![]()
Last edited by rostamiani; 02-03-2011 at 08:30.
سلام
تا شما چه مدلی رو بخواهین بسازینساختمون رو که آره میشه کافیه شما کار کردن با Brushes ها و پنجره Geometry Tools رو بلد باشین که تو آموزشهای 3D Buzz آموزش کار کردن با اینها رو داده ولی مثلا دیگه توقع کاراکتر ساختن نمیشه کرد ازش
چون یه انجین بازی سازی هستش کاری به مدل سازی نداره
![]()
به این میگن افت فریم نه تیک تیکی شدن صفحه
این بستگی به سیستمی که الان دارید داره . هرچی مدل بیشتر بزارین مسلما تلاش برای پردازش کردن اون بیشتر میشه و اگه منابع سخت افزاری به اندازه کافی نباشه اینجوری تیک تیکی میشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)