تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 472 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان حد استاندارد و مجاز دمای آب ef7 پایه گازسوز با نشانگر آمپر دمای خودرو که به صورت مالتی پلکس هست چند باید باشه؟ و بین کدوم خط ها و شاخص ها اگه باشه دمای خودرو استاندارد و مناسب هست؟ و اینکه اگه بعد از رانندگی حدود 20 کیلومتر و خاموش کردن خودرو و بعداز 10 دقیقه بخوایم روشنش کنیم و ببینیم دمای خودرو خط وسط آمپر دما را رد کرده و نزدیک (یکی مونده به خط قرمز) شده باشه چیز معمول و طبیعی هست یا اینکه نشون میده که موتور مشکل داره که دماش وسط رارد کرده؟

بینید مقدار دمای آب به خیلی چیزها وابسته است ولی معمولا دما نباید از وسط بیشتر بشه.اون مشکلی هم که میفرمایید خاموش میکنید دما میره بالا طبیعی هست علتش هم اینه که وقتی موتور داغ رو خاموش میکنید چون موتورهنوز گرما تولید میکنه و به علت خاموش بودن خودرو آب دور نمیزنه و موتور خنک نمیشه کمی حرارت بالا میره که طبیعی هست

2. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام دوستان حد استاندارد و مجاز دمای آب ef7 پایه گازسوز با نشانگر آمپر دمای خودرو که به صورت مالتی پلکس هست چند باید باشه؟ و بین کدوم خط ها و شاخص ها اگه باشه دمای خودرو استاندارد و مناسب هست؟ و اینکه اگه بعد از رانندگی حدود 20 کیلومتر و خاموش کردن خودرو و بعداز 10 دقیقه بخوایم روشنش کنیم و ببینیم دمای خودرو خط وسط آمپر دما را رد کرده و نزدیک (یکی مونده به خط قرمز) شده باشه چیز معمول و طبیعی هست یا اینکه نشون میده که موتور مشکل داره که دماش وسط رارد کرده؟

دوست عزیز کاملا طبیعیه منم مثل شما اوایل که خریده بودم رو این قضیه خ حساس بودم ولی مشکلی نسیت اصلا نگران نباشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ضمن عرض ادب و احترام خدمت دوستان گرامی
    من تقریبا یه شب تا صبح همه ی مطالب نوشته شده در این مبحث رو مطالعه کردم و در حال حاظر با سردرگمی محض و احساس اشتباه در تصمیم گیری یک سوال ازتون میپرسم که امیدوارم لطف کنید و پاسخ بفرمایید...

چند روز پیش از طریق سایت ایران خودرو یک مورد سمند ال ایکس ای اف 7 مالتی پلکس پایه گاز سوز ثبت نام کردم...و بسیار هم خوشحال بودم که بعد از کلی تلاش و دوندگی و انواع و اقسام پس اندازها بالاخره موفق شدم برای اولین بار در زندگیم یه ماشین ثبت نام کنم اما متاسفانه با خودندن مطالب بحث شده در این تاپیک واقعا سرخورده و ناامید شدم از خودرویی که ثبت نام کردم...یکی گفته خوبه یک گفته بده روغن سوزی داره کلا گازسوز خوب نیست و کلا سمند خوب نیست و شتاب نداره و آشغاله و موتورش بعد 2 سال از کار می افته و از این حرفها...من هم خداوکیلی بالاخره نفهمیدم خوبه یا بد...دوستان ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید؟؟؟به نظرتون همین ماشین رو نگه دارم یا اینکه بعد تحویل بلافاصله بفروشم و مثلا یه 405 بنزینی یا پارس سال بنزینی بخرم...من شخصا زیاد از ماشین سر در نمیارم و با توجه به تجهیزات و امکانات و گاز سوز بودن سمند این ماشین رو انتخاب کردم اما حالا دو دل و سردرگم و سرخورده در خدمتتون هستم!!!

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوست عزیز کاملا طبیعیه منم مثل شما اوایل که خریده بودم رو این قضیه خ حساس بودم ولی مشکلی نسیت اصلا نگران نباشید
    سلام دوستان ممنونم از راهنماییتون
    فرشید جان ماشین شما چی هست بنزینی یا پایه گاز سوز ، شما چند وقته این ماشین را داریدو اینکه دمای خودرو شما هم دقیقا همینطوری هست یا کمتره و اصلا تا حالا خط وسط را رد کرده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستانی که سمند مالتی پلکس دارن لطفا راهنمایی کنید هر کدوم از این خط های آمپر آب چند درجه را نشون میده از خط اول که دمای آب سرد را نشون میده و هنوز ماشین خاموش هست تا آخر مخصوصا بفرمایید خط وسط در آمپر مالتی پلکس ها دقیقا چند را نشون میده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من تقریبا یه شب تا صبح همه ی مطالب نوشته شده در این مبحث رو مطالعه کردم و در حال حاظر با سردرگمی محض و احساس اشتباه در تصمیم گیری یک سوال ازتون میپرسم که امیدوارم لطف کنید و پاسخ بفرمایید...

چند روز پیش از طریق سایت ایران خودرو یک مورد سمند ال ایکس ای اف 7 مالتی پلکس پایه گاز سوز ثبت نام کردم...و بسیار هم خوشحال بودم که بعد از کلی تلاش و دوندگی و انواع و اقسام پس اندازها بالاخره موفق شدم برای اولین بار در زندگیم یه ماشین ثبت نام کنم اما متاسفانه با خودندن مطالب بحث شده در این تاپیک واقعا سرخورده و ناامید شدم از خودرویی که ثبت نام کردم...یکی گفته خوبه یک گفته بده روغن سوزی داره کلا گازسوز خوب نیست و کلا سمند خوب نیست و شتاب نداره و آشغاله و موتورش بعد 2 سال از کار می افته و از این حرفها...من هم خداوکیلی بالاخره نفهمیدم خوبه یا بد...دوستان ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید؟؟؟به نظرتون همین ماشین رو نگه دارم یا اینکه بعد تحویل بلافاصله بفروشم و مثلا یه 405 بنزینی یا پارس سال بنزینی بخرم...من شخصا زیاد از ماشین سر در نمیارم و با توجه به تجهیزات و امکانات و گاز سوز بودن سمند این ماشین رو انتخاب کردم اما حالا دو دل و سردرگم و سرخورده در خدمتتون هستم!!!

دوست عزیز من بیست روزه پیش سمن ef7 پایه گاز سوز تحویل گرفتم > مشکلاتی که توی این 20 روز داشتم 1 - روشن و خاموش شدن چراغ چک 2 - صدای زوزه فرمان 3 - لرزش اتاق و سرصدای زیاد داخل اتاق 4 - شل بودن قسمت چوبی داشبورد 5 - خرابی شیر برقی گاز و عدم سوختگیری گاز و ..........
    بخدا خسته شدم و دیشب قصد فروش کردم امروز قیمت گرفتم گفت 32 میخوام درش کنم
    ولی از حق نگزریم خدایش موتورش خیلی بی سرصداو قدرتمنده ، و شتاب ماشین خیلی خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوست عزیز من بیست روزه پیش سمن ef7 پایه گاز سوز تحویل گرفتم > مشکلاتی که توی این 20 روز داشتم 1 - روشن و خاموش شدن چراغ چک 2 - صدای زوزه فرمان 3 - لرزش اتاق و سرصدای زیاد داخل اتاق 4 - شل بودن قسمت چوبی داشبورد 5 - خرابی شیر برقی گاز و عدم سوختگیری گاز و ..........
    بخدا خسته شدم و دیشب قصد فروش کردم امروز قیمت گرفتم گفت 32 میخوام درش کنم
    ولی از حق نگزریم خدایش موتورش خیلی بی سرصداو قدرتمنده ، و شتاب ماشین خیلی خوبه
    این مشکلاتی که گفتید فقط مخصوص این خودرو نیست و جدیدا اکثر محصولات ایرانخودرو و سایپا کیفیتشون پایین اومده اصل موتور ماشین هست که بعد از سال 92 مشکلاتشون حل شده و انشاا... دیگه اون مشکلات واشر سرسیلندرو اویل ماژول را ندارن.
    الحق و الانصاف نمیشه محاسن موتور سمند ef7 را نادیده گرفت و با پژو 405 مقایسش کرد واقعا ef7 یچیز دیگس

9. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه زمانی تو p30world فقط افراد خبره به سوالات جواب میدادن و بقیه سعی میکردن استفاده کنن.الان متاسفانه همه میان نظر میدن.خنده م میگیره میان میگن بنزینی بهتر از گازسوزه مشکل اینه که نه معنی کلمه بهترو میدونن نه گازسوز ) اینکه مدل گازسوز هم قابلیت استفاده از بنزین رو داره و هم گاز خودش یه مزیت خیلی بزرگه.موتورشون که فرقی نداره فقط گازسوز یه تغییرات کوچیکی داره که مناسب گاز بهم باشه و در عین حال از بنزین هم استفاده میکنه.فقط ممکنه تحمل وزن مخزن گاز و در کل سنگین تر شدن ماشین کمی و فقط کمی رو شتاب تاثیر داشته باشه همین.در ضمن اینو هم بگم مردم ایران کلا تو جو زندگی میکنن.جو این افتاد که موتور ef7 مشکل داره بین مکانیکا و نمایندگی ها و ... الان از مشهد تا بندرعباس از هر کی بپرسی همین جملاتو واست تکرار میکنه.نمیدونم چرا فقط رو بعضی چیزا حساس میشن.مثلا یه مدت 405 ها آتیش میگرفتن چپ و راست و کلی هم اخبار گفت اما اون کلیدی که بعضیا به ef7 کردن به 405 نکردن.زیاد به حرف آدمهای نامطلع که فقط عین دستگاه کپی شنیده های غلط خودشونو تکرار میکنن توجه نکنید.از اونایی که این ماشینو داشتن یا دارن و تجربه استفاده دارن سوال کنید.

11. 2 کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوست عزیز
    بنده این ماشین را دارم ,نمیگم بی مشکله ولی مشکلاتش بیشتر از سایر تولیدات داخلی نداره
    ماشینی که ثبت نام کردید 100% به گزینه های قابل تعویضتون که فرمودید سرتره هم از نظر امکانات هم از نظر موتوری
    این را هم اضافه بفرمایید سواری و نرمی و راحتی که انواع خانواده سمند در جاده داره به هیچ وجه خانواده پژو نداره

نظر بنده روی نگه داری همین مورد هست

13. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوست عزیز
    بنده این ماشین را دارم ,نمیگم بی مشکله ولی مشکلاتش بیشتر از سایر تولیدات داخلی نداره
    ماشینی که ثبت نام کردید 100% به گزینه های قابل تعویضتون که فرمودید سرتره هم از نظر امکانات هم از نظر موتوری
    این را هم اضافه بفرمایید سواری و نرمی و راحتی که انواع خانواده سمند در جاده داره به هیچ وجه خانواده پژو نداره

نظر بنده روی نگه داری همین مورد هست
    کاملا با نظر شما موافقم با توجه به امتیازاتی که فرمودید همون سمند را نگردارن خیلی بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •