امروز داشتم تو اینترنت درباره سرعت دانلود سیم کارت های رایتل میگشتم دیدم یه نفر باز یه حرف قشنگی زده که دلم نیومد اینجا نگم این متن نوشته هاش بود
انقدر با سرعت پایین اینترنت کار کردیم که سرعت 35 برا دانلود انگار بهمون تیتاب دادن
من خودم که اولین بار تست کردم از بس سرعت پایین کار کرده بودم وقتی دیدم یه اهنگ رو تو سه دقیقه دانلود کرد انگار دنیارو بهم دادن
ما ایرانیها از این بیشتر سرعت بدن بی جنبه میشیم فقط دانلود میکنیم از بس سرعتمون پایین بوده و دانلود برامون عقده شده یکم که سرعت زیادتر میشه فقط میزنیم تو کار دانلود تا عقدمون از اینترنت خالی شه همین خارجی ها با اون اینترنت پرسرعتشون نصف ما هم دانلود نمیکنن
من خودم از اون ادماییم که فقط دانلود میکنم یعنی 80 اینترنتم به دانلود ختم میشه من باید برای رفع این حاجت به کجا رجوع کنم
شاید باورتون نشه انقدر خوره اینترنت شدم که یه ترمینال ایرانپیما پیدا کردم سرعتش یه مگه هر روز میرم میشنیم تو سالونش 4 تا 5 ساعت یدم با wifi مجانی دانلود میکنم کمتر از 2 تا 3 گیگ دانلود هم قانع نیستم اینجوری عقدم خالی میشه

این قسمت خارجی ها رو راست میگه من از یه پاکستانی توی گیم رنجر پرسیدم گفت سرعت دانلودش1 مگابایت در ثانیه هست بعد میگفت این چیلتر که شما دارین قضیه ش چیه ؟ حالا افغانستان که هیچ توی کره جنوبی سرعت 41 مگابایت در ثانیه با ترافیک نامحدود قیمتش 15 دلار هست اونوقت اینجا 128 با ترافیک 4 گیگ ماهیانه 15 تومن آخه تو رو خدا این حق ما هست که اینطوری از اینترنت استفاده کنیم ؟؟؟ خب بابا یه خرده کم تر چیلتر کنین تا پهنای باند پایین نیاد یکی از علت های کم بودن سرعت چیلتر زیاد هست یکی دیگه از علت هاش= کاربران ایرانی حق استفاده سرعت بیشتر از 128 کیلوبایت را ندارن که توی مجلس تصویب شد که یه خورده شانس آوردیم که پارس بیشتر میده اما بقیه مثل شاتل و مخابرات مثل اون قانون ............. میدن باز خدا پدر رئیس شرکت پارس رو بیامرزه