لطفا یه لینک معتبر معرفی کنید کهreview ریویوی dell1558 که تو ایران هستو نوشته باشه
لطفا یه لینک معتبر معرفی کنید کهreview ریویوی dell1558 که تو ایران هستو نوشته باشه
MSI GX640
Acer Aspire 5943G
Acer Aspire 5942G
HP Envy 17
HP ENVYشایذ گیر بیاد ! 15 اینچش با کارت گرافیکی 5830 عرضه میشه
سلام یجه ها!!! من از مدل های لپتاپ چیزی نمیدونم.........مثلا رشتم سخت افزاره
......(فقط مدل ها رو نمیدونم) میخوام یه لپتاپ خوب بگیرم ......برای:
1.برنامه نویسی
2.اینترنت(دانلود)
3.دیدن عکس و فیلم
4.کار با نرم افزار هایی مثل protous و word و photoshop و,,,,,,,
خواهشا راهنمایی کنید![]()
سلام،سلام یجه ها!!! من از مدل های لپتاپ چیزی نمیدونم.........مثلا رشتم سخت افزاره......(فقط مدل ها رو نمیدونم) میخوام یه لپتاپ خوب بگیرم ......برای:
1.برنامه نویسی
2.اینترنت(دانلود)
3.دیدن عکس و فیلم
4.کار با نرم افزار هایی مثل protous و word و photoshop و,,,,,,,
خواهشا راهنمایی کنید
واسه این کارایی قیمت شما بالاست..
این مدل که میبینید به زور 150 هستش..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این تاپیک بهتره ،
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام! ممنون بابت جواب
گفتم که یکی از دوستان گفت! خودم تجربه ای از خوبی یا بدیش ندارم ولی مشکل اصلی همون قیمتشه شما مدلیش با این مشخصات زیر 2.2 سراغ دارید؟ اگه باشه چشم بسته می گیرم!
من نمی دونم چرا اصلا از Dell خوشم نمی یاد!
این لنوو واقعا قیمتش خوبه ولی خیلی خیلی خیلی زشته!!!!! در حدی که تا حدودی بی خیالش شدم
اما اگه یه مقایسه ای بین همین لنوو و سونی بکنید ممنون می شم
Last edited by ALI Kheradmand; 31-08-2010 at 20:47.
بنظر شما کدوم یکی بهتر از همست؟
راستی از راهنماییتون ممنون![]()
راستی کجا میتونم review کامل از acer aspire 5943g گیر بیارم؟راستی از برندهای sony,hp,toshiba میتونم با مشخصاتی که دادم گیر بیارم؟اگه معرفی کنید بازم بیشتر از قبل شرمنده میشم
Last edited by mr.blackinblack; 01-09-2010 at 05:14.
Z 112 GX/S
CORE I5-2.4-520M 4096 128SSD NV 330M 1G 13.1" DVD-RW win 7P
1.5KG
jAPAN
2,200,000
خوب شما که از لتاپ توقعات خاصی داری باید بری سراغ مدل های خاص.
باز هم میگم که مدل های سری LATITUDE دل برای شما بسیار مناسب و به صرفه هستند
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
از سونی که نه.
توشیبا رو خبر ندارم. شاید !
HP همون مدلی که گفتم.
مدل ایسر هم با گارانتی تو بازار پیدا نمیشه.
تهران نیستم اما فکر کنم اگر بازار رو بگردی فروشگاهی برای این محصول پیدا کنی.
سلام دوستان. خسته نباشید. نماز و روزتون قبول.![]()
راستش من یه لپ تاپ می خوام که به درد دانشجویی و زندگی خوابگاهی و خوشی های این دوران مثل فیلم دیدن و آهنگ گوش دادن و بازی کردن و راحت بودن موقع کار کردن بخوره و البته به اندازه کافی سبک باشه. ضمن اینکه بسیار شیک(واقعا واسم مهمه) و با کانفیگ بسیار بالا باشه!
اولش میخواستم از سری F بگیرم ولی بعدش که فکر کردم دیدم مطمئنا مشکل حمل و نقلو بخاطر وزن زیادش(فکر میکنم حدود 3.2 کیلو!!!) خواهم داشت. توی لپ تاپ های 15 اینچی هم چیز جالبی که به دردم بخوره پیدا نکردم! این شد که رفتم سراغ سری 14 اینچی ها! داشتم توی سایت کمان رایانه گشت می زدم که به یه cw برخوردم که i7 داشت!(فکر میکنم با turbo boost به GHZ3.36 می رسید!) از نظر ظاهری و کانفیگ هم به نظرم دقیقا همون چیزی بود که میخواستم ولی چون متاسفانه سایت کمان جدیدا تغییراتی داشته نتونستم دوباره مدلشو پیدا کنم.قیمتشم فکر میکنم حدود 1600000 بود.
خلاصه که سرتوتو درد نیارم!میخواستم اگه امکان داره دوستان مدل دقیق و مشخصات این محصول رو به من بدن و راجع به مزایا و معایب و اینکه آیا به کار من میاد یا نه نظراتشونو بگن! و البته اگه مدل یا حتی برند دیگه ای تو ایم مایه ها سراغ دارید معرفی کنید.
ممنون!
منظورت از قاب همون modular bay هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)