من امروز رفتم بازار موبایل ایران و یک x6 هشت گیگ با گارانتی اصلی نوکیا خریدم 315 تومان .
خیلی جالبه علائدین با گارانتی نوکیا میداد 325 و بازار موبایل ایران با اون پرستیژ و کلاس ارزون تر میداد .
واقعا حیفه آدم بازار موبایل ایران را ول کنه بره جایی مثل علائدن .
خلاصه گارانتی گوشی را هم دادم همون جا چک کردند و مشکلی نداشت ولی یه چیزی این تاچ گوشی یه جوری هست اصلا با ناخن کار نمینه ، فقط با انگشت . یه زره مشکله کار کردن باهاش .
مبارک باشه دوست من دیگه هر جا یک قیمت به فروش میرسه عادیه بله به تاچش عادت میکنی اگه می خوای قلم تاچ خازنی بگیرید .
دوستان x6 بدون حافظه داخلی هم هست
دوست من خیر حافظه داخلی فقط داره و بخاطر همین مورد هست که با 3 حافظه 8 و 16 و 32 گیگ تولید و عرضه شده ..gif)
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
دوستان آپدیت گوشی x6.8GB هم اومده و من تا بحال گوشی آپدیت نکردم تو سایت نوکیا یک چیزایی خوندم روش آپدیتش و انگلیسی بود و دوستان می تونید کمکم کنید آموزش کامل و مختصرش رو برمنه ovi رو باید ابتدا نصب کنم ؟
بعد از این آدرس آپدیت جدید رو بگیرم و بزارم روی کامپیوتر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و آپدیت جدید رو روی گوشی بریزم چطوری برنامه قبلی رو چطور پاک کنم و چطور نصب بشه اصلآ تو آپدیت کردن وارد نیستم ..gif)

Nokia X6-00, 8GB
The following new features and updating options are available for your Nokia X6-00, 8GB.
Latest software release for Nokia X6-00 is 30.0.003
- Here and Now
- New version of Ovi Maps and Ovi Store
- Improved Browser
- Improved chat in Ovi Contacts