تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 323 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه ali_hitler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نور قرمز دوربین در عکس گرفتن و یا فیلم برداری تاثیر داره من می خوام با پچ قطش کنم؟.این کار برای گوشی ضرر نداره؟.
    راسی پچی نیست برای x6 که برای همیشه از این صدای بپ هنگام ضبط مکالمه راحت شم برای 5800 و n97 رو دیدم ولی برای x6 رو پیدا نکردم بیشتر از 10 تا نرم افزار رو تست کردم همشون یا خراب ضبط می کنند ویا با بپ هستند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مبارکت باشه.
    این که مشکل نیست خیلی هم خوبه.
    اگر باش زیاد مشکل داری قلم مخصوص هم داره لبته با قلم ضربی فرق داره به فروشنده بگو که از نوع تاچ خازنی بت بده.
    قیمتش هم فکر نمی کنم بیشتر از 10 هزار تومان باشه.
    فقط گول شیشه ای بودنش رو نخور حتما روش محافظ بنداز!!!!.
    حتما یک زنگ به 23013 بزن و سریال گوشی تو بگو تا هم از اصل بودن گوشیت مطمین شی (خودت ما ایرانیا رو که می شناسی) و هم از مدت زمان گارانتید.
    راسی باطریت گارانتی داره؟.
    دیروز تو بازار موبایل دادم به Nokia care و گارانتی را چک کرد و گفت تا اول ژانویه 2012 گارانتی داره .

در مورد محافظ ، منظورتون چه محافظی هست ؟ چون روی ال سی دی یه طلق داره . چیزه دیگه ایی هم باید بگیرم ؟

پروفشنال aron110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من فریمور گوشی رو آپدیت کردم به ورژن 30
    تقریبا هیچ فرقی نکردش

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من امروز رفتم بازار موبایل ایران و یک x6 هشت گیگ با گارانتی اصلی نوکیا خریدم 315 تومان .
    خیلی جالبه علائدین با گارانتی نوکیا میداد 325 و بازار موبایل ایران با اون پرستیژ و کلاس ارزون تر میداد .
    واقعا حیفه آدم بازار موبایل ایران را ول کنه بره جایی مثل علائدن .

خلاصه گارانتی گوشی را هم دادم همون جا چک کردند و مشکلی نداشت ولی یه چیزی این تاچ گوشی یه جوری هست اصلا با ناخن کار نمینه ، فقط با انگشت . یه زره مشکله کار کردن باهاش .
    مبارک باشه دوست من دیگه هر جا یک قیمت به فروش میرسه عادیه بله به تاچش عادت میکنی اگه می خوای قلم تاچ خازنی بگیرید .

دوستان x6 بدون حافظه داخلی هم هست
    دوست من خیر حافظه داخلی فقط داره و بخاطر همین مورد هست که با 3 حافظه 8 و 16 و 32 گیگ تولید و عرضه شده .

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

دوستان آپدیت گوشی x6.8GB هم اومده و من تا بحال گوشی آپدیت نکردم تو سایت نوکیا یک چیزایی خوندم روش آپدیتش و انگلیسی بود و دوستان می تونید کمکم کنید آموزش کامل و مختصرش رو برمنه ovi رو باید ابتدا نصب کنم ؟
    بعد از این آدرس آپدیت جدید رو بگیرم و بزارم روی کامپیوتر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و آپدیت جدید رو روی گوشی بریزم چطوری برنامه قبلی رو چطور پاک کنم و چطور نصب بشه اصلآ تو آپدیت کردن وارد نیستم .

Nokia X6-00, 8GB
    The following new features and updating options are available for your Nokia X6-00, 8GB.
    Latest software release for Nokia X6-00 is 30.0.003
    • Here and Now
    • New version of Ovi Maps and Ovi Store
    • Improved Browser
    • Improved chat in Ovi Contacts
    Last edited by t2download; 30-11-2010 at 10:54. دليل: سکوت

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مبارک باشه دوست من دیگه هر جا یک قیمت به فروش میرسه عادیه بله به تاچش عادت میکنی اگه می خوای قلم تاچ خازنی بگیرید .

دوست من خیر حافظه داخلی فقط داره و بخاطر همین مورد هست که با 3 حافظه 8 و 16 و 32 گیگ تولید و عرضه شده .

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

دوستان آپدیت گوشی x6.8GB هم اومده و من تا بحال گوشی آپدیت نکردم تو سایت نوکیا یک چیزایی خوندم روش آپدیتش و انگلیسی بود و دوستان می تونید کمکم کنید آموزش کامل و مختصرش رو برمنه ovi رو باید ابتدا نصب کنم ؟
    بعد از این آدرس آپدیت جدید رو بگیرم و بزارم روی کامپیوتر

کد:
    و موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم و آپدیت جدید رو روی گوشی بریزم چطوری برنامه قبلی رو چطور پاک کنم و چطور نصب بشه اصلآ تو آپدیت کردن وارد نیستم .

Nokia X6-00, 8GB
    The following new features and updating options are available for your Nokia X6-00, 8GB.
    Latest software release for Nokia X6-00 is 30.0.003
    • Here and Now
    • New version of Ovi Maps and Ovi Store
    • Improved Browser
    • Improved chat in Ovi Contacts
    با برنامه جف فلش بزن یا دستی اپدیت کن بعد مستر ریست کن

6. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

من رفتم 16 گیگ رو گرفتم همه چیزش عالیه مشکل اسپیکر ک 8 گیگم داشت خدا رو شکر این نداره اما یه موضوعی توجه من جلب کرد

درش اون قسمتی که نزدیک اسپیکر بالایش هست و مشخصات دوربین رو نوشته وقتی گوشی (برای صحبت کردن گوشی رو دست میگیری) و انگشت اشاره روی همونجا قرار میگیره وقتی فشار میدی یکمی بالا پائین میره (قیژ قیژ میکنه) این طبیعه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ای بابا! کسی نیست جواب منو بده؟
    میگم چه جوری میشه یه فایل فلش رو به عنوان والپیپیر قرار داد؟

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

با برنامه جف فلش بزن یا دستی اپدیت کن بعد مستر ریست کن
    دوست من .... من اصلآ این کار رو انجان ندادم کمک بیشتر می خوام نوکیا جان و دوستان کمکم کنید و برنامه دی وی دی همراه موبایل نصب میشه چرا گوشی رو نمیشناسه کمک فوری
    با تشکر

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

دوست من .... من اصلآ این کار رو انجان ندادم کمک بیشتر می خوام نوکیا جان و دوستان کمکم کنید و برنامه دی وی دی همراه موبایل نصب میشه چرا گوشی رو نمیشناسه کمک فوری
    با تشکر
    بهترین کار آپدیت با خود گوشی از طریق جی پی ار اس یا وایرلسه
    یا استفاده از Nokia Software Updater که 141 مگ حجم آپدیت از طریق این برنامست :

کد:
    این رو هم شما نصب کن تا کامپیوتر گوشی رو شناسایی کنه
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آموزش موجزانه آپدیت آن لاین گوشی های نوکیا برای صدمین بار:
    1.باتری گوشیتان کاملا شارز شده باشد.(آپ دیت با باتری خالی و یا کمک از طریق شارژر انجام نخواهد شد و خطر داره)
    2.پروفایل گوشی حتما روی جنرال Genaral باشه (غیر این باشه امکان آپ دیت نیست!)
    3.از گوشی به هیچ عنوان استفاده نشود! برای دفع تماس های دریافتی احتمالی دایورت کردن خط پیشنهاد می شود
    4.دانلود نرم افزار NOKIA OVI SUITE یا NSU:Nokia Software Updater از سایت europe.nokia.com که لینکشم دوستان گذاشتند. آخرین ورژنشو دانلود کنید. اینترنت پر سرعت نیازمنده. بهتره OVI SUITE رو نصب کنید چون دانلود نرم افزارهای جانبی فقط با این سویت امکان پذیره(این سویت همون جدید PC SUITE هستش). نیاز به دانلود درایور یو اس بی گوشی که دوستمون تو لینک قبل گذاشتند نیست! چون همین سویت بصورت کامل درایورشو داره.
    5.گوشی رو بعد نصب نرم افزار OVI SUITE از طریق کابل یو اس بی به سیستم وصل کنید. بگذارید کاملا شناسایی کند و تصویر گوشی رو در برنامه ببینید. عنایت داشته باشد که شاید نیاز به ایجاد یک اکانت OVI Store باشد که خیلی راحت فقط یه آدرس ایمیل و یوزر و رمز کاربری میخواد تمام!
    6.محض احتیاط برای دفع خطرهای احتمالی گوشی رو جدا کنید و یکبار ری استارت کنید. سعی کنید از ویندوز سون استفاده کنید.
    حتما بک آپ گیری از سربرگ مربوطه نرم افزار سویت از کلیه قسمتهای گوشی رو انجام دهید. البته اطلاعات مس ممورس حذف نخواهد شد ولی احتیاط کنید. از کنتکت ها پیامک های و همه جا بک آپ بگیرید.
    7.خوب تا اینجا همه چی درسته! بعد اتصال گوشی به سر برگ آپ دیت رفته (چون الان سویت رو کامیپترم نصب نیست احتمالا عبارات مشابهی رو استفاده کنم.) به سربرگ Update رفته و برنامه اتوماتیک نرم افزار فریو ویری موجود و نصب شده رو گوشی و ورژن جدید موجود در اینترنت رو نشان خواهد داد(احتمالا که این دوتاورژن مثل هم باشه یعنی نشون میده که گوشتون بروزه. اگر مشکل فریم ویری داشته باشد مثل عدم ارسال پیامک می تونید reinstall کنید) خوب کلید مربوطه آپ دیت رو بزنید البته تو این سربرگ خود برنامه، ورژن خود نرم افزار OVI SUITE رو چک می کنه که اگه آخرین ورژنشو دانلود کرده باشید می بینید که مینویسد بروزه.
    8.خوب مراحل را تا آخر منتظر باشید به پایان برسد. که بسته به سرعت اینترنت شما زمان خواهد برد(با اینرتنت 512کلیوبیت حدود نیم ساعت طول میکشه)
    9.بعد اتمام دانلود و نصب اتومات رو گوشی صفحه گوشی روشن خاموش و سفید رنگ خواهد شد و گوشی ری ست می شود. تا اینجا نصب فریم ویر به اتمام رسیده.
    10.بعد اتمام کار می تونید از همون سربرگ نرم افزارهای اضافی لیست شده ائم از OVI MAPS رو تیک زده و رو گوشی نصب کنید. البته قبل این کار به 11 بروید
    11.گوشی رو جدا کنید و برنامه OVI MAPS رو اجرا کنید پیغام مربوطه رو گوشی رو تایید کنید و برنامه رو ببنیدید و گوشی رو به کامیپتر وصل کنید.(این یه تجربه هستش برای مقدمه چینی برای نصب نقشه های ایران چون بعضی وقتها ایراد می دهد ).
    12.به سربرگ maps رفته از تگ قاره آسیا کشور ایران رو انتخاب و دانلود کنید. سپس از بخش voice قسمت farsi -femaile رو نیز نصب کنید. میتونید نقشه های ایران رو دستی هم نصب کنید.
    13.بک آپ گرفته شده رو هارد رو به گوشی Restore کنید.
    14.قربان شما

12. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •