با گارانتی یاس: 645 تومان
با گارانتی پرشین تلکام: 660 تومان
با گارانتی کامتل: 590 تومان
بدون گارانتی: 520 تومان
با گارانتی یاس: 645 تومان
با گارانتی پرشین تلکام: 660 تومان
با گارانتی کامتل: 590 تومان
بدون گارانتی: 520 تومان
توی موبایلستان اگه عضو بشین و توی بخش اندروید hd2 برین، یه تاپیک هست به عنوان برنامه های ضروری اندروید، فایل اکسپلورر و هر چی که برنامه ی لازم باشه اونجا هست.
ولی اگه فقط دنبال همین میگردی، یه سرچ به اسم astro بزن، احتمال بسیار بالا باید توی نت پیداش کنی.
برای نصبش هم یا باید به کامپیوتر وصل کنی، با برنامه pc suite یا اینکه باید اول برنامه ی app installer رو بریزی توی گوشی (نحوه ی نصبش اینطوریه که فایل نصبش رو از توی win mo میریزی توی فولدر android apps اگه اشتباه نگم، و بعد اندرویدت رو که اجرا میکنی خودش این برنامه رو برات نصب میکنه، بعد از اون هر چی که بخوای نصب کنی، فقط کافیه فایل اینستالی اش رو بریزی توی گوشی و با کمک این برنامه (app installer ) نصبش کنی.
برای اینترنت هم توی موبایلستان توضیحات کامل و دقیق هست، یه سر اونجا بزن.![]()
گوشی من نه SMS میده و نه میگیره. البته باید بگم که قبل از این من دو سه روزی با یه گوشی Nokia N97 کارکردم و در همون زمان هم در وب سایت mci سرویس GPRS + Edge رو فعال کردم و بعد از اینکه از خریدن این گوشی که تقلبی هم بود منصرف شدم تصمیم گرفتم HTC HD2 بخرم و همون سیم کارتو بهش انتقال دادم.
الآنم همه چیز خوبه فقط در ارسال و دریافت sms ناتوانم.
در ضمن sms روی GSM Prefered تنظیم شده که نمیدونم ربطی به دریافت و ارسال SMS داره یا نه؟
راستی شماره Text Messages Service Center گوشی من 091100500هستش آیا این هم ربطی به موضوع داره؟
Last edited by Pejvak61; 27-09-2010 at 08:27.
آقا من واقعاً شرمنده ام. من تازه کارم نمیدونم چطوری اینو نصبش کنم. البته وقتی روی فایل setup.xml اینتر میزنم میخواد مثل صفحات وب بازش کنه.
---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
موقع نصب میگه که ناشر این فایل ناشناسه و اگر اجراش کنید ممکنه به سیستم شما آسیب بزنه. با این وجود من اعلام کردم اجراش کنه ولی یک صفحه سفید اومد و هیچ اتفاقی نیفتاد.
شما نباید فایل CAB رو باز کنی که اون لیست بلند بالایه فایل هایه داخلی معلوم بشه !! بعد از اینکه فایلو دانلود کردی خود فایل Cab رو بزن تو گوشی و نصب کن![]()
آره دوست عزيز اشتباه از من بود.
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
من اينا رو نصب كردم ولي كيبورد بعد از نصب error داد و من حذفش كردم.
فارسي ساز كه نصب شد حالا حروف فارسي وارونه و جدا از هم نشون داده ميشن.
سلام.
اون فایل فیکسر که یک کیلو بایت حجمش هست رو نصب کن مشکل اس ام اس باید حل بشه.![]()
سلام
دوست عزیز یکی از راههایی حل مشکل فارسی در اچ دی تو , نصبِ رامِ عربی هست که در فوریه 2010 در سایت خود اچ تی سی قرار داده شده
عربها اعتراض کرده بودند که چرا به زبانِ مشتریانتون احترام نمیذارین ؟؟؟ مگه ما عربها پول نمیدیم برای این گوشی ؟؟؟ پس چرا زبان عربی نداره .
اچ تی سی هم به این حرفشون احترام گذاشت و یک رام عربی براشون درست کرد
من نصبش کردم همون وقت چون هم با فارسی سر و کار دارم هم عربی هم انگلیسی
حالا دیگه خیلی از مشکلات حل شده
همه ی مسجها و ایمیلها رو راحت میخونم و مینویسم .
چیزی وارونه نیست اصلا
تازه اگه نخواین میتونین اون رو روی انگلیسی قرار بدین تا همه چیز انگلیسی باشه اما راحت فارسی رو بخونه و بنویسه
البته باید اون مولتی کیبورد رو هم نصب کنین تا نورِ علی نور بشه
اون کیبورد با یک سوت فارسی یا عربی یا انگلیسی میشه یا هر زبان دیگری که بخواین
کار باهاش خیلی راحته
تازه بعد از نصب رام عربی مشکلِ هنگ کردنهایِ پی در پی هم حل شد الحمدلله . حالا خیلی خیلی کمتر هنگ میکنه
البته من هم هواشو دارم و برنامه های بی خاصیت و به درد نخور نصب نمیکنم روش.
مثلا اون برنامه که کارش خاموش کردن و ریستارت کردن مثل XP هست , به هیچ دردی نمیخوره . خود گوشی با دکمه ی قطع ارسال میتونه سریع گوشی رو خاموش کنه و بعد با فشار همون دکمه سریع روشن میشه . اگر هم که هنگ کرده باشه که هیچ راهی جز دکمه قرمزه نداره .
تازه اون رام عربی رو اگر خوشتون نیومد ازش میتونین بردارین و هر رام دیگه ای خواستین نصب کنین
شاید اگه ما هم اعتراض میکردیم یه رام هم واسه ی ما میزدند اما گمان نکنم کسی اینکار رو کرده باشه
![]()
البته بعضی از برنامه ها واقعاً خیلی باحاله
مثل GPS SPORT TRACKER که سرعت و ارتفاعتون رو بهتون میگه با استفاده از ماهواره ها
من تو هواپیمای 727 امتحانش کردم
سرعت رسید به 860 کیلومتر و ارتفاع رسید به 8000 متر
جهت و مختصات دقیق جفرافیایی رو هم داشتم
برام جالب بود که جزو مسافرا بودم اما از سرعت و جهت و ارتفاع اینا مطلع بودم
اما در ارباسِ A300 امتحانش کردم اما اصلا یک ماهوره هم پیدا نکرد !!!! که علتش حتما عایق بودن بدنه ی اون به امواج ماهواره های جی پی اس هست .
گوگل مپ رو هم در مسافرت با قطار تجربه کردم و واقعاً جالب انگیزه
با وجودی که شب بود و همه جا تاریک بود اما میشد راحت فهمید کجا هستی و اطرافت چیه و اون نورهایی که در کنار راه میدیدیم چی هست و کجاست . قبل از رسیدن به هر جا میشه فهمید اسمش چیه و کی بهش میرسیم .
وقتی این گوشی رو خریدمش 10 ماه پیش کفرم رو در اورد و قصه اش رو هم تو همین تاپیک نوشتم
اما حالا خیلی از مشکلاتش حل شده با رام جدید و برنامه هایی که براش ساخته شده
یه کیف خوشکل و مناسب هم بالاخره تو کویت براش پیدا کردم
یکی از خوبیهای این کاور اینه که وقتی قسمت رویی رو کاملا برگردونین به پست , با آهنربا میچسبه به اون و میشه انگشت اشاره رو در اون قرار داد و دیگه نیازی به گرفتن گوشی با تمام دست نیست و میشه راحت با انگشت شصت و یک دستی با گوشی کار کرد
تو کویت خریدمش 20 تومن اما تو اینترنت حدود 12 تومنه . اگه بیاد ایران مطمئناً از 30 یا 35 کمتر نیست
==================================================
یکی از مشکلاتی که هنوز هم حل نشده و ظاهرا اصلاً هم حل نمیشه اینه :
اسم این گوشی در زبانِ عربی " الأسَد " هست و در زبانِ انگلیسی بهش میگن " LEO " یعنی شیر
یعنی صداش باید عین نعره ی شیر باشه اما بدبختانه صداش از موش هم کمتره
بلندگویِ این گوشی هیچ بخاری ازش بلند نمیشه و البته من برنامه هایی هم دیدم که برای تقویت صداش بوده اما باز هم کیفیت صدا تعریفی نداشت چون اصلا کار از ریشه خرابه و گمونم اگه اچ تی سی محض رضای خدا یه نگاهی به بلند گوهایی نوکیا بندازه و ازشون یاد بگیره وضع بهتر میشه
بالاخره تقلید در کارِ خیر هرگز عیب نبوده و نیست
یا حق
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-09-2010 at 14:59.
فایل فیکسر رو کجا میشه تهیه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)