تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 244 از 414 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من که سرعتم خیلی خوبه شبا 150 کی دانلود دارم
    شما از کدوم شرکت سرویس میگیری؟

2. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

A.J

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوال دیگری دارم میخواهم بدانم کسی که خط 128 دارد حد اقل و حد اکثر سرعت دانلود آن در شب و روز چقدره
    و جناب mojtaba-civil آیا شبها که رایگان دارد سرعت دانلود برای کسی که 128 دارد و یا 512 دارد فرقی دارد یا همه یکسان هستند
    اگر میشود توضیحی در مورد اینکه در امضا خودتون نوشتید کارت تخفبف جریانش چیه
    خداحافظ

4. این کاربر از jojonice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها من امروز از یکی از آشناهامون که تو دو شرکت شاتل و پارس رفت و آمد کاری داره ، شنیدم که میگه :
    شاتل یک چند مدتیه که برای جلب مشتری از ترفند سرعت شبانه بالا استفاده میکنه و این کارشون به صورت هر چند ماه یک بار تکرار میشه...
    واقعاً که این شرکتهای لعنتی چی هستن و به کجا می خوان برسن خدا میدونه ......
    Last edited by newahwaz; 23-07-2010 at 16:06.

6. 2 کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوال دیگری دارم میخواهم بدانم کسی که خط 128 دارد حد اقل و حد اکثر سرعت دانلود آن در شب و روز چقدره
    و جناب mojtaba-civil آیا شبها که رایگان دارد سرعت دانلود برای کسی که 128 دارد و یا 512 دارد فرقی دارد یا همه یکسان هستند
    اگر میشود توضیحی در مورد اینکه در امضا خودتون نوشتید کارت تخفبف جریانش چیه
    خداحافظ
    دانلود من که اکو 512 دارم تو روز و شب تقریبا یکسانه. حدود 60-70، البته روزها تا 100 هم بالا میره ولی معمولا تو همون رنج هستش . البته شهر به شهر و منطقه به منطقه این آمار و ارقام متفاوته.
    البته این اعداد سرعت دانلوده نه سرعت اتصال به اینترنت.
    دقیق نمیدونم که سرعت واسه 128 چقدر تفاوت داره ولی شنیدم که فرق 128 و 512 تو سرعت دانلودشونه. البته اینا همش از شنیده ها هستش. اطلاع دقیقی ندارم.

و اما کارت تخفیف(کارت طلایی) .
    وقتی شما میخوای با شاتل قرارداد امضا کنی اگه از کسایی که قبلا از شاتل سرویس گرفتن کارت طلایی تهیه کرده باشی، وقت امضای قرارداد اون رو ارائه میکنی و 10هزار تومن تخفیف بهت تعلق میگیره و یه درصدی هم به کسی که ازش کارت رو گرفتی تخفیف میدن، این کارت کاملا رایگانه و فقط دو طرف از شاتل تخفیف میگیرن.
    اینو هم اضافه کنم که شما فقط میتونی از همشهریهای خودت کارت طلایی تهیه کنی، یعنی یه اهوازی نمیتونه از کارت طلایی کاربر یه شهر دیگه استفاده کنه.

اگه اطلاعات بیشتری در مورد کارت طلایی خواستی آیدی یاهوی منو اد کن تا بیشتر بهت توضیح بدم.

بچه ها من امروز از یکی از آشناهامون که تو دو شرکت شاتل و پارس رفت و آمد کاری داره ، شنیدم که میگه :
    شاتل یک چند مدتیه که برای جلب مشتری از ترفند سرعت شبانه بالا استفاده میکنه و این کارشون به صورت هر چند ماه یک بار تکرار میشه...
    واقعاً که این شرکتهای لعنتی چی هستن و به کجا می خوان برسن خدا میدونه ......
    من یه چیزی متوجه شدم و اونم اینه که من که قبلا از شبانه شاتل مینالیدم اصلا نمیدونستم از کجا باید دانلود کرد، چون شرکتها سرعت دانلود سنترهای معروف رو محدود میکنن و مرتب باید گشت تا یه سایت با لینک مستقیم و سرعت بالا پیدا کرد. من قبلا از یه سایت دانلود میکردم که چند شبیه سرعتش محدود شده و من فکر کردم که سرعت شاتل باز خراب شده ولی دیشب متوجه شدم که سرعت شاتل مشکلی نداشته و فقط اون دانلود سنتر که ازش استفاده میکردم به جمع دانلود سنترهای محدود شده اضافه شده.
    البته این سرعت پایین که من میگم در همون حد و اندازه های دانلود شبانه پارس آنلاینه. دیشب هم از صفحه اینترنت منیجر یه عکس گرفتم و گذاشتم که داشتم با سرعت 60-70 دانلود میکردم، سرعت تا صبح همونطور بود و فقط به این علت که من از حدود 2:50 اون سایت رو پیدا کردم نتونستم 1گیگ دانلود کنم. تا قبل از اینکه اون سایت رو پیدا کنم تو اون 1 ساعت و 45 دقیقه زیر 100 مگ دانلود کرده بودم ولی بعد از اون تا ساعت 6 صبح بیشتر از 700 مگ دانلود کردم، کلا دیشب من 840-850 مگ دانلود داشتم که حدود 750 مگش تو 3 ساعت و خورده ای بود که اون سایت جدید رو پیدا کردم.
    Last edited by mojtaba-civil; 23-07-2010 at 20:05.

8. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

به قول صبانت بالاترین سرعت رو داره
    این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن
    سرعت دیال آپ

سرعت صبا نت روزانه

10. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

این هم یک تست جالب در ساعت 1 شب از سرعت صبانت و دیال اپ مخابرات فرقی با هم ندارن
    سرعت دیال آپ

سرعت صبا نت روزانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یه چیزی متوجه شدم و اونم اینه که من که قبلا از شبانه شاتل مینالیدم اصلا نمیدونستم از کجا باید دانلود کرد، چون شرکتها سرعت دانلود سنترهای معروف رو محدود میکنن و مرتب باید گشت تا یه سایت با لینک مستقیم و سرعت بالا پیدا کرد. من قبلا از یه سایت دانلود میکردم که چند شبیه سرعتش محدود شده و من فکر کردم که سرعت شاتل باز خراب شده ولی دیشب متوجه شدم که سرعت شاتل مشکلی نداشته و فقط اون دانلود سنتر که ازش استفاده میکردم به جمع دانلود سنترهای محدود شده اضافه شده.
    البته این سرعت پایین که من میگم در همون حد و اندازه های دانلود شبانه پارس آنلاینه. دیشب هم از صفحه اینترنت منیجر یه عکس گرفتم و گذاشتم که داشتم با سرعت 60-70 دانلود میکردم، سرعت تا صبح همونطور بود و فقط به این علت که من از حدود 2:50 اون سایت رو پیدا کردم نتونستم 1گیگ دانلود کنم. تا قبل از اینکه اون سایت رو پیدا کنم تو اون 1 ساعت و 45 دقیقه زیر 100 مگ دانلود کرده بودم ولی بعد از اون تا ساعت 6 صبح بیشتر از 700 مگ دانلود کردم، کلا دیشب من 840-850 مگ دانلود داشتم که حدود 750 مگش تو 3 ساعت و خورده ای بود که اون سایت جدید رو پیدا کردم.
    سلام مجتبی :
    اگه میشه اون دانلود سنترهای سرعت آپ رو به من هم بده شاید یک فرجی بشه...

13. این کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

سرعت دیال آپ

سرعت صبا نت روزانه

من یکی از دوستام مرکز چمران همین چند روز پیش از پارس انلاین اشتراک 512 گرفت سرعت دانلود روزانش بین 60 تا 80 شبا هم بین 30 تا 50

اینم سرعت روزانه من (ماله چند روز پیشمه) صبانت مرکز چمران

ولی متاسفانه شبها سرعتشو بستن
    یعنی اولش که استارت دانلود رو میزنی روی 120 140 هم میره ها ولی یواش یواش میاد تا زیر 10 میانگین هم روی 6 7 ..

15. 2 کاربر از A.J بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یکی از دوستام مرکز چمران همین چند روز پیش از پارس انلاین اشتراک 512 گرفت سرعت دانلود روزانش بین 60 تا 80 شبا هم بین 30 تا 50

اینم سرعت روزانه من (ماله چند روز پیشمه) صبانت مرکز چمران

ولی متاسفانه شبها سرعتشو بستن
    یعنی اولش که استارت دانلود رو میزنی روی 120 140 هم میره ها ولی یواش یواش میاد تا زیر 10 میانگین هم روی 6 7 ..
    واسه کار ما دانلود شبانه خیلی مهمتر از روزانه هستش.
    چه فایده داره روزانه سرعت 200 باشه ولی شب 6-7؟ اینجوری اگه بخوای تو روز دانلود کنی 2 روزه شارژت تموم میشه.
    واسه منم سرعت روزانه بین 60 تا 80-90 هستش. و واسه شبانه متوسطش 60-70، خیلی افت سرعت نداره. البته دیشب دانلود شبانم بعد از 3 خوب شد و به 60-70 رسید. و البته بعد از 320-330 مگ دانلود کردن باز سرعتش کم شد.
    از دانلود که بگذریم سرعت اتصال تو روز شاتل خیلی خوبه ولی تو شب سرعت پایین میاد و صفحات رو دیر باز میکنه. ولی در همون حال با سرعت بالا دانلود میکنه.

واسه بقیه شرکتها هم شب صفحات رو دیر باز میکنه؟
    Last edited by mojtaba-civil; 24-07-2010 at 16:11.

17. 2 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    سوالی دارم شرکت شاتل میگه اگر 128 بیشتر میخواهی باید از دانشگاه و یا ... مدرک بیاری حالا سرعت 256 میخواهم و این مدارک را ندارم چه کنم راهی ندارد البته یکی از دوستام شرکت داره میشود از اون استفاده کنم لطفا راهنمائی کنید

19. این کاربر از jojonice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •