نه نگران نباش خش نمیفته البته ال سی دی گوشی من فقط یه روز بدون بچسب بود و مراقبش بودم ولی به نظر میاد که هیچیش نمیشه البته فقط به نظر میاد.
نه نگران نباش خش نمیفته البته ال سی دی گوشی من فقط یه روز بدون بچسب بود و مراقبش بودم ولی به نظر میاد که هیچیش نمیشه البته فقط به نظر میاد.
سلام امیر جان شما واسه افزودن یه شماره به بلک لیست میتونی از تو منو Call log رو انتخاب کنی و در پایین صفحه وسط گزینهَ Add to reject list رو انتخاب کنی تا اون شماره بره تو بلک لیست.حالا من هم یه سوال دیگه از اساتید داشتم:اون گزینه Calibration یا همون کالیبر سنجی چیه؟ تشکر میکنم اگه جواب بدین.
سلام والپیپر 3تایی واسه استار میخوام لینک های جدید کسی سراغ داره بذاره ممنون
سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم !!فرق lcd استار با کربی چیه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اقا مواظب باش چون رو ال سی دی من یه خط کوچیک افتاده
البته خیلی سخت روش خط میوفته خودمم نمیدونم باش چیکار کردم
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
اون قسمت برای تنظیم میزان حساسیت تاچه
فرقشون در نوعه تاچشونه
ال سی دی استار بر اساس فشاری که به صفحه وارد میشه عمل میکنه واصطاحا فشاری نام داره
اما ال سی دیه کوربی از نوع خازنیه که با ذخیره کردن الکتریسیته ساکن انگشت کار میکنه
خازنی از حساسیت بالاتری برخورداره![]()
جهت كاليبره كردن تاچ هستش وقتي كه قلم درست روي صفخه عمل نمي كنخ با كاليبره كردن دقيقا point ميكند
حیدری جان و darkmindms عزیز از این که منو راهنمایی کردین خیلی خیلی ممنونم.واقعا دستتون درد نکنه.
سلام ماشین حساب برای استار میخوام که درصد% داشته باشه چون ماشین حساب خود گوشی درصد نداره با تشکر
سلام دوستان یه قابلیت جالب از استار نمیدونم دیدید یا نه
وقتی کسی سیم کارت جدیدی روی گوشی شما بزاره
ویژگی mobile tracker به طور اتوماتیک شماره مخاطب رو به دو گیرنده ارسال میکنه
درقسمت settings------>security
و گزینه mobile tracker را انتخاب کنید
activation را در حالت on قرار دهید
در قسمت recipients روی کادر زیر ش کلیک کنید
یک شماره تلفن وارد کنید و سیو را بزنید
در قسمت sender نام فرستنده را وارد کنید
ودر نهایت گزینه save وبعدش گزینه accept رو بزنید
راستی بچه ها کسی آخرین آپدیت استار رو داره واسه دانلود اگه دارید بی زحمت لینکش رو بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)