تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 1024 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294344744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نمیدونم چرا اینقدر بی انگیزه شدم......همه دوستام امسال میرن دانشگاه اما من....
    یکی بم روحیه بده
    newlife هم مثل شما بود نمیدونم اون پست منو خوندی یا نه لینکشو زیر میزارم نمیدونم بهت روحیه میده یا نه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

newlife هم مثل شما بود نمیدونم اون پست منو خوندی یا نه لینکشو زیر میزارم نمیدونم بهت روحیه میده یا نه...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مرسی از پستت تیمسار جان!
    منم یه چند ساعت میشینم درس میخونم بعد یهو این فکر میاد تو ذهنم که الان دوستم داره دانشگا اصفهان چیکار میکنه!!
    بعدشم یه مشکل دیگه هم هست که امروز نیکخو تو شبکه اموزش گفت و اونم اینکه بچه های فارغ تحصیل چون وقت خیلی زیادی دارن مثلا یه مطلب که باید تو یک ساعت بخونن رو تو 3 ساعت میخونن!! و این دقیقا مشکل منم هست...

نکته اصلی:
    من از اول مهر دیگه اینترنتو جیره بندی میکنم برای خودم...2 یا 3 روزی یک بار...!
    فقط خدا بهم رحم کنه با این سیاست...اخه چرا درست همون سالی که ما کنکور داریم باید سیاسی ترین سال ایران بشه؟؟

4. 3 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام رفقا . من همین الان از استخر اومدم جاتون خالی بود حسابی . راستی عیدتون هم مبارک .
    راستی timsar جان شما اسمت چیه ؟

6. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم یه چند ساعت میشینم درس میخونم بعد یهو این فکر میاد تو ذهنم که الان دوستم داره دانشگا اصفهان چیکار میکنه!!
    به جای این فکر به این فکر کن که سال دیگه خودت تو دانشگاهی که میخوای داری حال میکنی..فکر خیلی مهمه اینکه به چی فکر

بکنی خیلی مهمه.هر وقت که درس نمیخونی و میخوای به یه چیزی فکر کنی یعنی فکرت میخواد بره جای دیگه سعی کن یا به

یه چیز خوب تو گذشته فکر کنی یا به چیزایی که خوبی که تو آینده میخوای بدست بیاری مثلا فکر کن که تو دانشگاه مورد علاقت

قبول شدی و روز اوله که رفتی دانشگاه ثبت نام کنی همه جزئیاتشو تصور کن و بهش فکر کن از این به بعد سعی کن هر وقت

که خواست فکرت بره جایی یا منحرف شه به چیزای خوب گذشته یا چیزای خوبی که تو آینده میخوای فکر کن.اگه چند مدت اینو

تمرین کنی دیگه همیشه نا خودآگاه فکرت میره سمت چیزای خوب و این خیلی تو زندگیت تاثیر میزاره.مطمئن باش!

اگه خیلی معتاد نتی مثل من بهت پیشنهاد میکنم از اول خیلی کمش نکنی چون واست سخت میشه و فکرت میره سمت کامپیوتر

من که اینجوریم یعنی اگه پای کامپیوتر نرفته باشم همش فکرم اینه که الان تو پی سی ورلد چه خبره تو دیسکاس چه خبره و...

مثلا از اول مهر با خودت قرار بزار که نیم ساعت صبح بیای پای نت و یه نیم ساعت هم شبا بعد اینکه درس خوندن تموم شد و قبل

از خواب.. اینجوری هم هر روز اومدی نت هم وقتت هدر نرفته...حالا این نظر من بود اینکار رو من جواب میده شاید واسه تو جواب

نده..

8. 6 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masih eia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

7

با با چرا كسي جواب مارا نميده؟؟؟؟يعني هيچ كس دبير ادبيات خوب تو اصفهان نميشناسه؟خواهشا كمك كنيد.ممنونم.

10. این کاربر از masih eia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

timsar jackson جواب ما رو که ندادی !

راستی بچه ها الان تو یکی از سایت ها یه چیزی دیدم گفتم شاید به درد بخوره .

كنكور با راديو فرهنگ:
    آموزش دروس كنكور با بهترين اساتيد ايران در راديو فرهنگ.
    زيست شناسي-ديفرانسيل-گسسته-شيمي-ادبيات-عربي-دين و زندگي-زبان انگليسي-و مشاوره.
    براي اطلاع بيشتر به وبلاگ زير مراجعه كنيد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با با چرا كسي جواب مارا نميده؟؟؟؟يعني هيچ كس دبير ادبيات خوب تو اصفهان نميشناسه؟خواهشا كمك كنيد.ممنونم.

من کسی رو تو اصفهان سراغ ندارم رفیق

مرسی از پستت تیمسار جان!
    بعدشم یه مشکل دیگه هم هست که امروز نیکخو تو شبکه اموزش گفت و اونم اینکه بچه های فارغ تحصیل چون وقت خیلی زیادی دارن مثلا یه مطلب که باید تو یک ساعت بخونن رو تو 3 ساعت میخونن!! و این دقیقا مشکل منم هست...

نکته اصلی:
    فقط خدا بهم رحم کنه با این سیاست...اخه چرا درست همون سالی که ما کنکور داریم باید سیاسی ترین سال ایران بشه؟؟

از این فکرها نکن . اگه دوستت امسال صنعتی اصفحان قبول شده تو بهتر میخونی سال بعد صنعتی شریف قبول میشی . توکلت به خدا باشه .

اینترنت هم بیا چون عمرا نمیتونی بزاریش کنار . ولی کم روزی 1ساعت اونم آخر شب .

گور بابای سیاست . تو درست رو بخون چون اگه خدایی نکرده قبول نشی همین سیاست و قانون میگه به خدمت مقدس سربازی تشریف فرما بشین
    Last edited by eblisandenzo; 19-09-2009 at 23:13.

12. 7 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

hermione اینجا اصفهانی بود چند وقته ازش خبری نیس...

timsar jackson جواب ما رو که ندادی !
    شرمنده داداش سوالتو الان دیدم تازه

اسمم پیمان

14. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هم دوستم اصفهان قبول شده ولی این جور که از خوابگاهشون تعریف کرد اینکه 10 نفر هر کدوم هم از یک جا قرار 4 سال با هم زندگی کنند حالا فکر کنید با چند تا شون هم خوب نباشید خلاصه انقدر که از این خوابگاه بد گفتن که من دیگه بهش فکر نمی کنم
    تازه به من گفتن هیچ کاری رو نمی تونی بدون اینکه کسی بفهمه انجام بدی
    ادم خوب افسردگی میگیره!!

16. 2 کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من هم دوستم اصفهان قبول شده ولی این جور که از خوابگاهشون تعریف کرد اینکه 10 نفر هر کدوم هم از یک جا قرار 4 سال با هم زندگی کنند حالا فکر کنید با چند تا شون هم خوب نباشید خلاصه انقدر که از این خوابگاه بد گفتن که من دیگه بهش فکر نمی کنم
    تازه به من گفتن هیچ کاری رو نمی تونی بدون اینکه کسی بفهمه انجام بدی
    ادم خوب افسردگی میگیره!!

نوه خاله مادرم دانشگاه جهاد اصفخان قبول شده میگفت خوابگاهش 2نفره و 3 نفره هستش .

18. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست من نقش جهان غیر انتفاهی قبولیده! یکی از اقوام هم که اراک قبول شده بود گفت فقط یک جای کوچیک بود حتی اتاق هم نداشته!این یکی دولتی بود
    Last edited by new life; 19-09-2009 at 23:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •