عذر میخوام:
این تاپیک چرا اینقدر بی بخاره؟!!
عذر میخوام:
این تاپیک چرا اینقدر بی بخاره؟!!
به خاطر اینکه این فوتبال اینقدر مشکل نداره که دوستان بیان بشینند تو هر دقیقه 20 تا اسپم بدن مثل تاپیک PES که واسه هر چیز بی خودی یک پست می زارن اونجا شده چتروم انقدر آدم بی کار توی اون تاپیک هست که یک چیز الکی بنویسی صدتا چرت برات مینویسند
کسی نمیتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
شما باید بری توی قسمت Formation یا Squad و در اونجا بازیکنای خریداری شدتونو در ترکیب قرار بدین.بعضی اوقات هم شما باید قراردادشون رو تمدید کنین و پول بهشون بدین تا دوباره تو ترکیب بیان!
مثلا من برای بارسلونا ، ریو فردیناند رو خریدم و بعد از یه 5 روز مجبور به تمدید قراردادش شدم!!!با پول بیشتر راضی تر میشن.انگار یه جورایی میفهمن .ولی توی pes اینجوری نیست.
یا حق
سپهر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبنظر شما این افساید شده یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داور که نگرفت
شرمنده ولی خودم خیلی قبولش دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین داستان خیلی ادامه داردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان فیلمهای بازی رو به کجا آپلود کنم
فیلم هم دارم
چون همه سوتی ها در عکس خلاصه نمیشود
-------
دوست عزیز لطفا عکس های بزرگ رو ریسایز کنید و یا بصورت لینک قرار بدید تا لود صفحات با تاخیر همراه نشه!
ممنون
Sam Fisher 10
آقا یه سوال...
چطوری میشه تک به تک ها رو تو Fifa10 نسخه پیسی راحت گل کرد... منظورم اینه که باید چه دکمه هایی رو بگیرم یا کی دسته بدم؟... من سطح درجه سختی (گل نخوردن) دروازهبان رو کاملا بالا بردم و واسه همین مجبورم بیشتر تک به تک ها رو چیپ بزنم... ولی کامپیوتر راحت تک به تک ها رو بدون اینکه چیپ بزنه گل میکنه...
یاعلی
سعی کن بیشتر مواقع به صورت مایل به طرف دروازه حریف باشی ..آقا یه سوال...
چطوری میشه تک به تک ها رو تو Fifa10 نسخه پیسی راحت گل کرد... منظورم اینه که باید چه دکمه هایی رو بگیرم یا کی دسته بدم؟... من سطح درجه سختی (گل نخوردن) دروازهبان رو کاملا بالا بردم و واسه همین مجبورم بیشتر تک به تک ها رو چیپ بزنم... ولی کامپیوتر راحت تک به تک ها رو بدون اینکه چیپ بزنه گل میکنه...
یاعلی
موقع تک به تک صد درصد هم که مستقیم هستی درست لحظه ای که می خوای شوت رو بزنی باید کمی
بپیچونی به طرف پای مستقیم بازیکنت راست پا یا چپ پا بودنشو میگم ...اون موقع گل هستش.
هنگام شوت کردن هم همون لحظه که شوتیدی...جهتو کاملا مخالف بگیر.
مرسی از کمکت ولی بازی دیگه لود نمیشه
گیر میکنه
حتی بازیکنهایی هم که نخریدم بعضیاشون یهو ناپدید میشن
نه این که برن تو باشگاه دیگه یکدفعه ای به جای اسمشون یه سری اعداد نا مربوط میاد دیگه هم قابل بازی دادن نیستن عجیبه
و فقط هم گیرش تو manager هستش که بعد از هفته یا فصل گیر میکنه و دیگه لود نمیشه
بالاخره رینالدوی عزیز نسخه آلفا و نهایی برنامه جامع کریشن مستر 10 رو ارائه کرد و شما می تونید از لینک زیر مستقیم این نرم افزار رو دانلود و استفاده کنید.
حجم فایل 10.33 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)