خوب چون مسی از همه بازیکنان حال حاضر فوتبال سر تر هست باید واقعیت رو قبول کرد. تورس هم که عشقمه در رده دوم هست واقعا دو تا از محبوب ترن بازیکنان من عکس روی کاور بازی هست خیلی جالبه
خوب چون مسی از همه بازیکنان حال حاضر فوتبال سر تر هست باید واقعیت رو قبول کرد. تورس هم که عشقمه در رده دوم هست واقعا دو تا از محبوب ترن بازیکنان من عکس روی کاور بازی هست خیلی جالبه
افتخاری که کاناوارو به عنوان کاپیتان ایتالیا به دست اورده مسی و تورس ممکنه تا اخر دوران بازیش به دست نیارن!
..................................
اما بحث من چیز دیگه ای هست و اون هم مربوط به دلزدگیه مخاطب میشه که باید هر سال روی کاور بازی مسی رو ببینه و یا قبل از اون ادریانو رو میدیدیم!
شما کاور بازی رو خب نگاه نکن! و گرنه مسی سالی هزار تا کاورم ازش باشه، همه مردم دنیا دوسش دارن، چه برسه به سالی یکی!
سلام دوست شما تحقیق کردین اصلا باید بدونی konamiاینجوری نیست و تو ایتالیا که میخواد منتشر کنه کاور بازی عکس دل پیرو هست
چند روز پیش یکی از بچه ها یه متن گذاشته بود که مصاحبه با تورس بود شما دقت کن از 2008 به اینور عکس هر کس روی کاور بود. یه افتخار بزرگ نصیبش می شد. PES2008 عکس رونالدو بود و دقیقا همون سال قهرمان اروپا شد و بهترین بازیکن 2008 انتخاب شد. PES2009 عکس مسی بود که مسی امسال با بارسا قهرمان ECC شد و به احتمال فوق العاده زیاد بترین بازیکن جهان خواهد بود مگه اینکه بخوان دبه در بیارن به نظر من مسی امسال توی انتخاب بهترین بازیکن بی رقیب هست. و انشالله که بهترین بازیکن انتخاب بشهرونالدو هم خوب بود ولی مسی تونست شکست بده رونالدو رو اونم توی بزرگترین فینال سال 2009. شایدم امسال جام باشگاهها به لیورپول برسه اگه برسه که واقعا باید گفت احسن به پیش بینی کونامی. از نظر مسئولین کونامی امسال تورس می تونه یکی از ستاره های بزرگ جهان بشه طوری که بی رقیب باشه و بتونه لیورپول رو به مقام قهرمانی برسونه. واسه همین عکس روی کاور بازی انتخاب شده. از طرفی عکس مسی هم هست چون شکی توی بهترین بازیکن شدننش نیست.(بگو ایشالا)
در کل کونامی انتخاب های منطقی تری داشته و همیشه خوب شناخت داشته روی آینده بازیکنان. باید قبول کنیم حتی پیش بینی های مستر لیگش هم خیلی طبیعی تر هست در مورد رشد بازیکنان. کلا به نظرم کونامی رفته رفته توی ساخت فوتبال سیم داره صیر شدیدا صعودی و با شتابی طی می کنه
بنظر من ترس تو جام جهانی موفق میشه انصافا هیچ تیمی حریف اسپانیا نمیشه
این لینک هایی که از یوتوب گذاشتین ف ی ل ت ر ه...
لطفا بدون هیچ تعصبی نظرتون رو هم بگین .
.
Last edited by 4039; 12-09-2009 at 09:33.
به علت تكراري بودن حذف شود.
چقدر استایل بازیکن ها فرق کرده و بهتر شده و تنوع توشون هست به نظر من که از نمای دور هیچ شباهتی به PES 2009 نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)