فیلمبرداری پیکسون خیلی بهتر از Renoir هست
مطمئن باش وقتی کیفیت D1(720x480)@30fps پیکسون رو ببینی، راضی می شی
راستش در این حدود قیمت گوشی بهتری الان به ذهنم نمی رسه
باز شاید بری بخش مشاوره برای خرید گوشی ، اونجا ذهنشون از من باز تر باشه![]()
فیلمبرداری پیکسون خیلی بهتر از Renoir هست
مطمئن باش وقتی کیفیت D1(720x480)@30fps پیکسون رو ببینی، راضی می شی
راستش در این حدود قیمت گوشی بهتری الان به ذهنم نمی رسه
باز شاید بری بخش مشاوره برای خرید گوشی ، اونجا ذهنشون از من باز تر باشه![]()
Last edited by zeus_1; 06-12-2010 at 22:33.
مرسی مطمنی فیلمبرداریش بهتره؟
لینکی چیزی از فیلمبرداریش داری؟
در مورد 7 مگ جواب ندادی مطمنی اونو
بازم ببخشید که اینقد سوال میکنم
اتفاقا کار خوبی می کنی که سوال می پرسی. چون می خوای این همه پول گوشی بدی و بهتره حسابی پرس و جو کنی
در مورد فیلمبردای صد رد صد مطمئنتم... چون Renoir اصلا با رزولیشن 720 *480 فیلمبرداری نمی کنه! ضمن اینکه فکر کنم Pixon12 در حالت wide با رزولیشن 740*480 فیلم می گیره که باز هم از Renoir بالاتره. هر دو هم 30 فریم بر ثانیه فیلمبردای می کنن.
در مورد محدودیت حجمی نصب برنامه..... اون موقع که گوشی رو داشتم، مطمئنم که برنامه های بالاتر از 3 مگ نصب کردم. و دقیقا هم یادمه که دیکشنری ها و نقشه های 7 مگ به بالا رو که می خواستم نصب کنم، نمی شد
باز دوستانی که دارن گوشی رو هنوز، می تونن تست کنن و نظر قطعی بدن
مرسی
فیلمبرداری ویوتی که من داشتم که عالی بود یعتی رنوا در حد ویوتی هم نیست؟
فعلان که با این صحبت ها گزینه هایی که برام مونده پیکسون و ویوازهست.
pixon چی کیفیت فیلمش در حد ویوتی ke990 هست یا نه؟
سلام برادران....یه نکته بگم: فیلمبرداری پیکسون 12 عالی نیست!!! ولی بد هم نیست یعنی راضیت میکنه....ببینید اینجا منظور کیفیت فیملبرداریه، درسته رزولوشن بیشتره ولی دلیل نمیشه کیفیت هم بیشتر باشه...این نکته رو جی اس ام هم گفته:
ولی در کل خوبه و اونجوری نیست که از فیلمبرداریش زده بشی.....Video recording output isn't on par with the still camera performance
آخر ما نفمیدیم کیفیت فیلمبرداری پیکسون در حد ویوتی ke990 که دوربینش 5 هست یا نه؟
کیفیت فیلمبردای اصلا ربطی به مگاپیکسل دوربین نداره... به رزولیشن و فریم بستگی داره
با توجه به اینکه پیکسون با 30 فریم بر ثانیه و رزولیشن 720*480 فیلمبردای می کنه، پس قاعدتا اگه از ke990 بهتر نباشه، بدتر هم نیست. چون رزولیشن بالاتری داره.
باز اگر خیلی شک داری برو داخل تاپیک پیکسون و از یک نفر که گوشی رو داره بپرس. فکر کنم اینجوری مطمئن تر می شی
اما من ندید میگم پیکسون بهتره. چون فیلمبردای Ke990 و renoir خوب بود. ولی در سطح کاملا معمولی بودن . چیز شاهکاری نبودش.
سلام در مورد نصب برنامه رو
پیکسون اطلاعی داری شنیدم برنامه های معمولی جاوا هم روش مشکل دارن؟
درسته؟
در مورد ظبط صدا آیا برنامه ای جاوا هست که بتونه مثلا محدودیت 60 دقیقه ای ضبظ صدا در پیکسون رو بر طرف کنه؟
یا در رنوا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)