مراحل نصب نداره دیگه
خودش cust رو داده و باید همونو جایگزین کنی که همون مشکل داره. باید فهمید مشکلش چی.
بقیش رو هم بریزی داخل پوشه فلش تو حافظه گوشی
مراحل نصب نداره دیگه
خودش cust رو داده و باید همونو جایگزین کنی که همون مشکل داره. باید فهمید مشکلش چی.
بقیش رو هم بریزی داخل پوشه فلش تو حافظه گوشی
منم همین کارو کردم ! نمیدونم چرا جواب نمیده !!!
کسی تا حالا این تمو نصب نکرده ؟
من هم توی پست های قبلی گفتم که این لینک شما از اکانت اصلی و پرمیوم رپید باز است که که برای عموم قابل استفاده نیست و همه مثه شما اکانت اصلی ندارن و فایل های بالای 15 مگ رو نمیشه فری دان کرد
من که نتونستم دان کنمحالا اگه کسی تونست بگه
بچه ها بزارید سوالاتی بپرسم.میبخشید منو ولی چون از این کارا نکردم یه کم میترسم
قبلا یکی از دوستان میگفت برای تم ریختن باید ریست فکتوری کنید که همه ی عکسا و کانتکت ها پاک میشه و ... و این که باید فریمور گوشی نمیدونم چی باشه...
آیا این ها لازمه یا نه؟؟؟
برای ریختن تم یا کارایه دیگه از همون آموزش آخری استفاده کنم کافیه دیگه؟؟؟یه چیزی هم تو این آموزش بو: بک آپ گرفتن ینی چی کار باید بکنیم؟؟؟
حالا اومدیم تمو عوض کردیم.بعدش میتونیم چند تا تم با هم ریخت توش و هر کدومو هر وقت دمون خواست استفاده کنیم یا نه؟؟؟
کسایی که تم ریختن در کل نسبت به قبل از گوشی راضی هستند یا نه؟؟
و آخرین سوال این که قشنگ ترین تمی که تا حالا امتحان کردید کدوم بوده؟//
ممنون از همه
سلام بچه ها .
من دیشب کلوچه خریدم.
فقط یه سوال داشتم.
چجوری میشه inbox بلوتوث رو از مموری تلفن انتقال بدی به مموری اکسترنال.
منظورم اینه که میخوام فایلی رو که با بلوتوث دریافت میکنم. یه راست تو مموری اکسترنال ذخیره بشه .
لطفا راهنمایی کنید.
مبارکت باشه.......ایشالا زنگش براتون بزنگه........چجوری میشه inbox بلوتوث رو از مموری تلفن انتقال بدی به مموری اکسترنال.
منظورم اینه که میخوام فایلی رو که با بلوتوث دریافت میکنم. یه راست تو مموری اکسترنال ذخیره بشه .
لطفا راهنمایی کنید.
تا حافظه گوشی پر نشه نمیشه این کار و کرد..........ولی این مرحله را انجام بدید :
Phone setting - Memory manger - Primary strage setting - External memory
دوستان چند وقتيه به اینترنت ایرانسل نياز شديد پيدا کردم که ... !
خلاصه ، بايد هر روز صبح 2 تا سايت رو چک کنم. مرورگر خود گوشی فکر کنم زيادی مصرف ميکنه ( يعنی امروز و ديروز روهم 1000 تومان سوزوند!!! با باز کردن 2 صفحه اینترنتی، روهم 4 تا اونم بدون عکس )
خب حالا يک راه خوب ميخوام بهم معرفی کنيد با يک مرورگر خوب که بتونم این صفحات رو با خرج کمتر ، و سرعت بيشتر باز کنم . آخه مرورگر خود گوشی يک سری چيزارو باز نميکرد يا درست نشون نميداد ، يعنی سايت هارو کامل باز نميکرد ،يکسری از امکانات سايت ها قابل استفاده نبودند
از بسته های ایرانسل هم اگر اطلاع داريد بی زحمت نحوه استفاده و به صرفه بودنش رو توضيح بديد.
opera mini 5 رو امتحان کردید ؟؟
بله اما گمش کردم ، اگر ميشه لينک دانلودش رو زحمت بکشيد. جواب بقيه سوالات هم فراموش نشه
دوست عزیز باید بگم ترست طبیعی هست و منم اولش همین طوری بودم چون 1گوشی قبلیمو 1 بار فرستادم سی سی یو ولی این یکی واقعا راحت و آسونه خیالت راحت و احتمال ریسکش خیلی پایینه مگر اینکه وسط کارچی بشه برق بره و.... که فکر کنم بازم بشه cust جدید را ریخت در کل شما کاری با فریمور و .... نداشته باش البته از مسیج ها و کانکتت بک آپ بگیری خوبه رو سیستم ولی مراحل کاست رو طبق آموزش توی فایل pdf برو و راحت dmf هارو عوض کن خوبیش اینه که میتونی هر فایلی خودت خواستی جایگزین کنی مثلا من قفل کلید htc رو گذاشتم روی تم آیفون و...........خوبیش هر چی خودت خواستی تم رو بسازی و تم رو خاطی کنی و هر قسمت رو میتونی از قسمتی از تمی که دوست داری بریزی کافیه فقط فایل dmf رو جایگزین کنی و بریزی رو گوشی فقط تم اصلی قرمز گوشیت رو اول کار یه جایی بک آپ بگیر و دیگه هر چی خواستی بریز فقط یه نم روی گوشی میشه باشه و مثه گوشی های سونی و نوکیا نیست که چنتا بریزی و انتخاب کنی............در کل تم های زیادی هست که تم آبی و آیفون به نظر من خوبن البته ورژن های مختلفی هست در کل حال میده تم ها رو تست کرد و همچنین روی تم های فلش و تغییر فونت کار کرد که اونا یه لول بالاتر هستن و.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)