تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 244 از 334 اولاول ... 144194234240241242243244245246247248254294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,431 به 2,440 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوستان تیبا سوار
    میخواستم بدونم فضای داخلی کابین در چه حدیه؟ اینطور که نوید خان گفت جلوش مثل 405 جاداره.عقبش چی؟جای پاش؟به صورت عرضی چطور؟
    در حد ریو هست یا بیشتر یا کمتر؟

مرسی.
    تیبا سواران عزیز.کسی نبود جواب ما رو بده.راستش دعوتنامه ریومون امروز اومد.همگیتون هم که از سری های جدید که تحویل گرفته شده تعریف میکنین و میگین در حد ریو هست و ... .خوب فضای داخلش رو هم اونطور که مطرح کردم بگین چجوریاست شاید بجای ریو تیبا بگیریم.(اگر همه چی بر وفق مراد باشه چرا 3-4 تومن پول الکی بدیم به سایپا)

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تیبا سواران عزیز.کسی نبود جواب ما رو بده.راستش دعوتنامه ریومون امروز اومد.همگیتون هم که از سری های جدید که تحویل گرفته شده تعریف میکنین و میگین در حد ریو هست و ... .خوب فضای داخلش رو هم اونطور که مطرح کردم بگین چجوریاست شاید بجای ریو تیبا بگیریم.(اگر همه چی بر وفق مراد باشه چرا 3-4 تومن پول الکی بدیم به سایپا)
    من متر نکردم ولی وقتی یک ادم قدبلند، صندلی جلو تیبا میزان میکند که راحت روی صندلی جلو بنشیند. براحتی پشت همان صندلی مینشیند . غیر قابل مقایسه با 206 .
    اگه منظورت دراز خوابیدن رو صندلی عقب است که اونو امتحان نکردم.
    Last edited by tiba-; 14-08-2011 at 14:03.

3. این کاربر از tiba- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در همون پست های آقا نوید نوشته شده بود که فضای جلو پای سرنشینان عقب تیبا دقیقا به اندازه 405 هست.
    صریح بگم فضای سرنشینها در تیبا خیلی بیشتر از ریو و صد البته بیشتر از 206 هست
    عرض خودروها اختلاف چندانی با هم ندارند مگه سراغ خودروهای بالای 45 میلیون بری که تفاوت قابل احساسه
    Last edited by farzad irani; 14-08-2011 at 14:08.

5. 3 کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

لاستيك بارز 115 تا 120 تومن ، منظور جفتيه يا 4 تا لاستيك اينقدره ؟

سلام
    منظور قیمت هر جفت بود.
    قیمت 5 حلقه حدود 300 تومان و البته مقداری کمتر

7. 2 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان براي من همه چيش تقريبا مرنبه
    فقط مصرف سوخت بالاست صدي 10
    نظر مصرف سوختتون رو در اينباره بديد
    سرويس اوليه كاري نتونست بكنه
    ممنون

ای بابا
    خدایی چرا مصرف شما اینقدر بالا در اومده
    من که باک اول ماشینمو زدم امروز رسید تازه به جایی که روز اول ماشینو بهم دادن دقیقا
    330 کیلومتر باهاش رفتم
    24.5 لیتر زده بودم
    امروز رسید دقیقا همون جایی که روز اول بهم دادن.
    تازه باک اول ماشین بود و بنا به صحبتی که با همه ی دوستان و آشنایان و افراد کارشناس تعمیر سایپا کردم مصرف ماشینای ریو و تیبا و چند تا ماشین دیگه رو باید بالای 5 6 هزار به بعد اندازه گرفت
    چون اول زیاده
    اما همین الانش که طبق حرف اینا مصرفش بالاست یعنی صدی حدود 7.5 مصرف کرده.با کولرم بودم بخشی ...تقریبا کل باک هم با سرعت کمو بدون فشار به خودرو حرکت کرده.
    وکاملا رعایت ماشینو کردم و در سرعت بهینه از نظر مصرف که همه میدونیم تقریبا حتی 1 کیلومتر هم راه نرفته و همه ی این مسافت در سرعت های کمتر بوده...
    نمیدونم والا
    برا من که با پژو کار میکردم واقعا غیر طبیعی بود که با 25 لیتر ماشین این همه مدت نره پمپ بنزین.
    تازه امروز هنوزم 3 4 لیتر داشت حداقل تا آمپرش به نقطه ای که بهم روز اول دادن برسه و ازون بالاتر بود.
    در کل به نظرم دوست خوبم شما باید بری بهشون گیر بدی
    برو بگو باید این قطعه رو عوض کنین
    اینا مخوان وقت تلف کنن و گارانتیت تموم بشه

ضمنا تذکر مهم:
    از جایی که این قطعه کاملا قطعه الکترونیکی حساسی هست.
    هرگز به نظرم کولر رو موقع استارت روشن نداشته باشین.
    چون احتمال اینکه جریان زیادی کشیده بشه و سر راه به این قطعه اسیب برسه هست.
    قطعات الکترونیکی یه سری ملاحظات خاص خو.دشونو میطلبن.
    به عنوان توصیه بهتون اینو عرض میکنم.
    ماشین انژکتوری هست و این قطعه هم کاملا قطعه الکترونیکی و متشکل از آیسی و ...
    اگه ولتاژ و جریان نامناسب بهش اعمال بشه ممکنه آسیب ببینه و درست عمل نکنه
    یکی از عواملش هم میتونه همون روشن بودن کولر موقع استارت باشه.
    Last edited by TIBA-NAVID; 14-08-2011 at 22:38.

9. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نويد جان من فقط 4 تا لاستيك رو عوض كردم ، مگه زاپاسم بايد عوض ميكردم ؟ آخه فروشنده گفت كسي زاپاس و عوض نميكنه ؟

فروشنده درست گفته.معمولا مردم زاپاسو عوض نمیکنن.
    چون:
    1:هزینه میخوان کمتر کنن
    2:عمر این لاستیکا عموما خیبلی بیشتره مگه اینکه میخی چیزی بخوره و فروشنده ها هم روی همین فاکتور عمر مانور میدن و میگن لازم نیست زاپاس بخری
    اما من زاپاسمم عوض کردم
    از 2 شهر هم خرید کردم
    ولی با همه ی دردسرش معتقد بودم باید همه عوض بشن
    چون اومدیم تو مسافرتی پنچر شد.
    از نظر من که نمیشه مسیر طولانی با 1 لاستیک 175 در حالی که همه 185 هستن راه رفت.
    از طرفی درسته که تفاوت قطر این لاستیک رو محاسبه کردم و در حد کاملا استاندارد همه ی کمپانی ها تغییر داره و کاملا تغییر ش در استاندارد ترین وضعیت ممکنه و به هیچ قسمت خودرو فشار نمیاره و بلکه عملکرد به مراتب بهترم داره
    اما باید دونست که در مسافت طولانی همین 1 سانت تفاوت قطر که باعث میشه 5 میلی متر ارتفاع تغییر کنه
    با اینکه در حد میلی متره و خیلی کم ممکنه به چشمم بیاد
    اما بازم وجود داره و نباید از نظر من که مسافت طولانی با تایری نا متعادل حرکت کرد.
    حالا جایی آدم گیر کنه چرا
    ولی طولانی اصلا ...
    من چون نظرم این بود علی رغم اینکه میگفتن لازم نیست.وسواس داری و ...
    بازم گفتم باید هر 5 حلقه یکسان باشن.
    برا همون گشتم و پیدا کردم.
    بماند که یه کم ماشین دیر اومد و سر همون دیر اومدن نمایندگی تویو جلو چشمم که این سایزو داشت همه تایراشو فروخت و مجبور شدم به شهر های دیگه متوسل بشم
    و تو دردسر افتادم
    اما در هر صورت گیرش اوردم
    که ادرس همون مکانی که ازش برام زاپاس فرستادو به شما دادم

حالا باز ببین من چه قدر حساسیت داشتم که با اینکه لاستیکم کاملا حساب شده و تغییر سایزش استاندارد خود ماشینه هر 5 تا رو عوض کردم.
    باورت میشه این اقا که رینگ 15 خریده بود فقط 4 رینگ 15 داشت و 1 رینگ 13 !!!!!
    اونم با لاستیک خود تیبا !!!!
    خدا وکیلی تو جای اون باشی.
    پنچر بشی.
    رینگ 13 رو بذاری زیر ماشین
    در حالی که تفاوت قطر فقط چند سانته.
    قطر کل تایر و رینگ 15 هم با لاستیک تیبا چند سانته و مطمئنم تا حالا اون ماشین چند بار گیر کرده لاستیکش ...
    به نظرت وقتی یه رینگ 13 بیاد زیر ماشین چه جور میشه اصلا سوار اون ماشین شد....
    بعضیا این جور بی فکریا میکنن
    که اون وقت تعویض نکردن لاستیک زاپاس من و شما که سایز کاملا استاندارد خریدیم برا اون فروشنده چیز کاملا عادی به نظرش میاد و میگه اصلا لازم نیست
    اما باید دونست در واقع همون عدم بالانس هم به ماشین فشار میاره و هم یه نوع عدم پایداری خیلی خیلی کم به وجود میاره.
    که البته این مساله در تایرای شما و من اصلا به چشمم نمیاد همون طور که خودت هم دیدی.
    ولی بازم 0 نیست و وجود داره
    اما چون سایز خود تایرای تیبا هم بزرگ تر بودن از اون چه باید میبودن عملا شاید خیلی نزدیک صفر باشه تفاوت قطرشون مخصوصا در تایر بارز
    اما بالاخره یه لاستیک 175 عرض داره و بقیه 185
    بهتره که همه عین هم باشن.
    اما بازم شرایط اون اقا رو تصور کن
    هیچ چیش استاندارد نبوده
    نه انتخاب لاستیکش
    نه رینگش
    نه حتی 5 رینگ 15 گرفته
    کلا فاتحه اون ماشینو خونده

اما بازم در مورد شما اگه تایر پیدا کردی که بهتره اون زاپاسم همون مارک بگیری.
    اما اگه نه که مهم نیست چون واقعا تفاوت سایزشون خیلی خیلی کم و نامحسوسه.
    از طرفی بارزا از استاندارد بزرگ ترن (استاندارد 175/710/13)
    و در کل اون میزان درصد تغییر سایز خیلی خیلی کمه
    برا همونه که الان نتیجه ی ماشین اینقدر عالی و خوبه.
    بازم راستی بهتون توصیه میکنم برای بهترین نتیجه از لاستیک شماره باد لاستیک رو 33 تنظیم کن جلو عقب
    و همین طور اگه میتونی نیتروزن بزن.
    هم باعث چسبندگی بهتر و اثرات کنترلی هم داره با کمال تعجب
    هم رو مصرف با کمال تعجب اثر داره
    هم مثل باد معمولی زود زود فشارش کم نمیشه.
    عمر تایرتم به مراتب بازم بیشتر میشه.
    اما زیر ماشین این کارو نکنن.
    حتما بیرون بیارن.تخلیه کنن.
    پر کنن
    بعد زیر ماشین بذارن.
    چون لاستیک ها سیمی هستن و ساتختارشونو خراب میکنن اگه زیر ماشین تخلیه بشن
    موفق باشین
    Last edited by TIBA-NAVID; 14-08-2011 at 18:15.

11. 4 کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تولید «تیبا» به تهران می آید

عصر خودرو : تیبا، خودرو تماما ایرانی سایپا در تهران هم صاحب خطوط تولید خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج فرامرز طاهری مدیر بازاریابی و فروش شرکت سایپا، با بیان این مطلب گفت: تاکنون مردم استقبال خوبی از خودرو "تیبا" داشته اند.
    وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر، سایپا ترجیح می دهد تبلیغات آن چنانی برای محصول کاملا ایرانی خود نداشته باشد، ادامه داد: باید مردم خودشان این محصول را تست کنند و ببینند که خودرو "تیبا" دارای تمام امکانات روز است.
    طاهری یکی از برنامه های آتی شرکت سایپا را راه اندازی خط تولید "تیبا" در کارخانه تهران دانست که به دلیل تقاضای موجود بازار و با هدف پاسخ گویی سریعتر به مشتریان در سال جاری ایجاد خواهد شد.
    وی تولید محصول "تیبا" در شرایط فعلی را مجهز به ایربگ راننده و سرنشین دانست که بسته به نیاز مشتریان با یک یا دو ایربگ عرضه می شود.
    مدیر بازاریابی و فروش سایپا در ادامه با اشاره به پیش فروش محصول نیو سی5(NEW C5)، از ورود این محصول به کشور و پروسه یک ماهه برای شماره گذاری نهایی آن خبر داد.

13. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

تولید «تیبا» به تهران می آید

عصر خودرو : تیبا، خودرو تماما ایرانی سایپا در تهران هم صاحب خطوط تولید خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» به نقل از موج فرامرز طاهری مدیر بازاریابی و فروش شرکت سایپا، با بیان این مطلب گفت: تاکنون مردم استقبال خوبی از خودرو "تیبا" داشته اند.
    وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر، سایپا ترجیح می دهد تبلیغات آن چنانی برای محصول کاملا ایرانی خود نداشته باشد، ادامه داد: باید مردم خودشان این محصول را تست کنند و ببینند که خودرو "تیبا" دارای تمام امکانات روز است.
    طاهری یکی از برنامه های آتی شرکت سایپا را راه اندازی خط تولید "تیبا" در کارخانه تهران دانست که به دلیل تقاضای موجود بازار و با هدف پاسخ گویی سریعتر به مشتریان در سال جاری ایجاد خواهد شد.
    وی تولید محصول "تیبا" در شرایط فعلی را مجهز به ایربگ راننده و سرنشین دانست که بسته به نیاز مشتریان با یک یا دو ایربگ عرضه می شود.
    مدیر بازاریابی و فروش سایپا در ادامه با اشاره به پیش فروش محصول نیو سی5(NEW C5)، از ورود این محصول به کشور و پروسه یک ماهه برای شماره گذاری نهایی آن خبر داد.

تمام هدف اینا خارج کردن ریو از خط تولید و جایگزین کردن تیبا هستش

بارها شده خط تولید ریو خوابیده یا سایپا سر خود افزابش قیمت داشته اما خوب نتونسته به هدفش برسه

تیبا به زودی جای ریو رو خواهد گرفت با قیمت بیشتر و کیفیت بالاتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    یه خبر بهتون بدم که به نظرم راضی کننده است
    من 2 هفته پیش ماشینو برا سرویس اولیه بردم نمایندگی مهندس بازدید کننده با وجودی کی کیلومتر از کیلومتر سرویس اولیه گذشته بود کمترش رو تو برگه وارد کرد
    بعدش تا الان دو بار از نمایندگی تماس گرفتن که ایا تمامی مشکلاتون حل شده و ایا از برخورد کارکنان نمایندگی راضی بودین و اینکه اسم اون ادمهایی که با شما بد رفتار تر بودن رو بدین.
    خداییش اگه همیشه اینجور باشه خیلی راضی کننده است و مشتری پسند

16. 4 کاربر از gol_mm2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نوید جان شما که اینقدر فعالید تو این تاپیک بیا یه چند تا عکس از داخل ماشینت بذار تا ببینم تیبا چجوریاست داخلش و کیفیت مونتاژش.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •